Ik heb voor het eerste keer bij zycards besteld en ben heel blij mee! snelle verzending, heel verzorgd verpakking. ik had een losse kaart en spelmat besteld en de losse kaart was ook individuel besc... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hele snelle service. Goed ingepakt en een gratis promokaart als verrassing erbij. Ik ben erg tevreden en zal vaker bestellen bij Zycards. Top!
2 times ordered, both times packages sent super fast. First one arrived super well packaged and with a freebie (2nd on its way). Prices are above MSRP but very reasonable compared to many other TCG st... Zobacz więcej
In het weekend 2 booster boxen (Scarlet & violet en journey together) en een single pack (destined rivals) besteld en deze zijn dinsdag netjes aan gekomen. Goed verpakt en geen rare schade of deuken... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zycards is dé webshop voor Pokémon-kaarten, waar verzamelaars en spelers terechtkunnen voor een uitgebreid aanbod aan losse kaarten, pakketten en boosterboxen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kaart om je collectie compleet te maken of juist een nieuwe set wilt openen, wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig vindt wat je nodig hebt. We bieden zowel nieuwe als tweedehands Engelstalige Pokémon-kaarten aan, waarbij kwaliteit altijd vooropstaat. Alle tweedehands kaarten worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Daarnaast leveren we snel binnen Nederland, meestal binnen twee dagen.
Dane kontaktowe
Ooststraat 6a, 3261KM, Oud-Beijerland, Holandia
- info@zycards.nl
- zycards.nl
Top service!
Gewoon zoals het hoort!
Goeie en nette site, Super service. Netjes verpakt, track and trace top en snelle verzending! Gewoon top!
Goede prijzen met een zeer goede…
Goede prijzen met een zeer goede service.
Communicatie met dit bedrijf loopt zeer soepel. Alles is goed verpakt. Met kers op de taart krijg je ook nog eens een gratis kaart bij je bestelling.
Helemaal tevreden en zou het iedereen aanraden een kijkje te nemen bij deze webshop.
Super!
Meerdere malen hier een bestelling gedaan en ze doen er altijd alles aan om zo snel mogelijk te leveren, daarbij zit er ook altijd een leuk extraatje bij de bestelling! Gewoon helemaal top. Artikelen zijn zorgvuldig en keurig verpakt, ook de prijzen zijn netjes.

Betrouwbaar
Betrouwbare webshop, ze leveren ontzettend vlot je bestelling. Kaarten zien er in goede conditie uit en worden ook beschermend verstuurd. Een aanrader voor Pokemon liefhebbers

Odpowiedź od Zycards
Ik ben blij met deze webshop
Tweede keer bestelling geplaatst.
Wederom prima communicatie.
Meedenkend. Concurrerende prijzen.
Al bezig voor de derde bestelling.
Tot zover alleen maar goede ervaring gehad.
Ik zou zeggen ga zo door!

Hele fijne service
Hele fijne service, netjes verpakt (en snel) geleverd en goede prijs-kwaliteit!

10/10
Foutje met beschikbaarheid van een product op de website, maar vanwege snelle en goede communicatie een vergelijkbaar product gekregen plus een extraatje voor het ongemak. Goede prijzen en snelle levering, 10/10!

Uitstekende service
Uitstekende service. Contact over mail perfect.
Niet de laatste keer.

Odpowiedź od Zycards
Goed verpakt en snel verzonden
Goed verpakt en snel verzonden. De losse kaarten zaten netjes verpakt en kreeg er zelfs een extra kaartje bij!

Odpowiedź od Zycards
Tweede keer dat ik hier iets besteld…
Tweede keer dat ik hier iets besteld heb. En ook nu weer een goede ervaring gehad. Snelle en goede verzending.
Top levering
Alles perfect in orde! Zelfs een leuk extra pakje obsidian flames met een leuke hit in!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.