Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb voor het eerste keer bij zycards besteld en ben heel blij mee! snelle verzending, heel verzorgd verpakking. ik had een losse kaart en spelmat besteld en de losse kaart was ook individuel besc... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele snelle service. Goed ingepakt en een gratis promokaart als verrassing erbij. Ik ben erg tevreden en zal vaker bestellen bij Zycards. Top!

Oceniono na 5 z 5

2 times ordered, both times packages sent super fast. First one arrived super well packaged and with a freebie (2nd on its way). Prices are above MSRP but very reasonable compared to many other TCG st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In het weekend 2 booster boxen (Scarlet & violet en journey together) en een single pack (destined rivals) besteld en deze zijn dinsdag netjes aan gekomen. Goed verpakt en geen rare schade of deuken... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski

Napisane przez firmę

Zycards is dé webshop voor Pokémon-kaarten, waar verzamelaars en spelers terechtkunnen voor een uitgebreid aanbod aan losse kaarten, pakketten en boosterboxen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kaart om je collectie compleet te maken of juist een nieuwe set wilt openen, wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig vindt wat je nodig hebt. We bieden zowel nieuwe als tweedehands Engelstalige Pokémon-kaarten aan, waarbij kwaliteit altijd vooropstaat. Alle tweedehands kaarten worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Daarnaast leveren we snel binnen Nederland, meestal binnen twee dagen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Snel en betrouwbaar

Zaterdag avond besteld, maandag al verzonden en dinsdag op kunnen halen bij pakketpunt. Boosterbundel netjes verpakt in bubbeltjes folie en nog gratis sleeves erbij gehad.
Altijd spannend online een goede site vinden met deze bedragen. Zeker een aanrader, en mijn eerste optie om in de toekomst nog eens iets te kopen

1 grudnia 2025

Uitstekend

Ik heb meermaals bij Zycards besteld. De inhoud is altijd uitstekend verpakt. Bij de laatste bestelling was iets mis gegaan, maar na snel contact is een goede oplossing geboden. Zeer tevreden over Zycards

21 listopada 2025

Top kwaliteit

ik laat nooit een review achter, maar ik kon er niet bij zitten om het dit keer niet te doen. Alles was zo goed. Voornamelijk de kwaliteit van de producten. Er was geen deuk/kras/scheur te vinden, ik wou ze bijna niet eens uitpakken en had ze bijna willen bewaren zoals ze kwamen. Zo goed.

13 listopada 2025

Top service

Was een klein foutje voorgevallen, maar is direct geweldig opgepakt door Coen. Binnen 1 dag was de fout gerectificeerd en erg tevreden met de producten zou zeker opnieuw hier iets bestellen!

Gr. L.J.

7 listopada 2025

Top bedrijf

Meerdere malen bij Zycards besteld. Snelle levering en alles netjes geseald.

Aanrader!

23 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Na zulke goeie reviews te lezen heb ik…

Na zulke goeie reviews te lezen heb ik 10 packs gekocht alleen ik wil een antwoord van het bedrijf of ze echt zijn

25 października 2025
Logo Zycards

Odpowiedź od Zycards

Hi Kian,

Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Ik heb je zojuist ook een mail gestuurd.

Al onze producten komen bij officiële leveranciers vandaan en zijn 100% echt. De losse packs die wij verkopen komen uit gesealde producten die wij of onze leveranciers vervolgens open maken om los te verkopen. Denk hierbij aan booster boxen, tins, booster bundles en blisters.

Je bestelling is op dit moment nog niet ingepakt, morgen gaat die de deur uit. Indien je twijfels hebt bieden wij altijd de mogelijkheid om een filmpje te maken van het inpak proces. Zo zie je precies uit welk geseald product de packs komen.

Ik hoor graag of je hier interesse in hebt!

Team Zycards

aanrader voor je TCG spul

Inmiddels =van alles en nog wat al besteld, van singles en sealed boxen; snelle levering (ook goed verpakt), goed en vlot contact en prijzen die bij de producten passen, dus nette prijzen.

24 października 2025

Aanrader!

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Prima navigeerbare webwinkel met nette prijzen.

Bestelde spullen zijn dezelfde dag nog verzonden en waren de dag erna al binnen! Artikelen waren zeer netjes verpakt en de zending was voorzien van een leuke extra.

Een aanrader dus, ik kom hier zeker terug! :)

2 października 2025

De beste Pokemon TCG webshop

Meerdere keren besteld en elke keer super netjes verpakt en snel geleverd. Altijd goede voorraad en super nette prijzen. Het is tegenwoordig moeilijk een webshop te vinden die geen scalper prijzen hanteert, maar bij Zycards is dat gelukkig niet het geval. Voorlopig blijven ze mijn go-to shop voor Pokemon TCG!

1 października 2025

Helemaal top.

Super goed! Kaarten waren mooi en netjes verpakt, en allemaal (zo ongeveer) near mint, zoals vermeld op de website. Prijzen zijn ook netjes.

23 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Zycards is een top bedrijf!

Alle producten worden keurig verpakt en snel geleverd ! Vriendelijk en behulpzaam.
Er was per ongeluk iets niet geleverd. Het artikel werd meteen nageleverd. Geweldige service!!

19 sierpnia 2025

Top shop

Bestelling van 19.08.2025: Boosterbox, blisters en boosters.

Perfect verpakt (alle producten apart verpakt met bubbeltjesplastic),
boosters met alle verschillende artworks
en duidelijke mailcommunicatie.

Top shop!

20 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej