Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Supersnabb leverans,hög kvalitet på parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att säga om Zperfume så här har ni en happy stammis🥰✨️👍!
Reakcja na opinię
Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.
Uppsala Business Park Virdings Allé 24 Plan 1 Hus 3 A, 754 50, Uppsala, Szwecja
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Det luktade nästan som black opium.
Min väninna blev jätte glad och hon tyckte det luktade gott.

Odpowiedź od Zperfume
Varene var ikke som forventet dåjlig dufte 😒

Odpowiedź od Zperfume
Bäst inget krångel bara bra, snabb lev gott bemötande 10/10 helt enkelt.

Odpowiedź od Zperfume
Snabb leverans, mycket bra service. Väldigt bra parfymer som håller riktigt bra kvalité.

Odpowiedź od Zperfume
Mycket prisvärda produkter, bättre än originalet och dessutom mer prisvärt!!

Odpowiedź od Zperfume
Älskar, jätteprisvärda dupes som håller riktigt bra och som ligger nära och ibland bättre än originalet.

Odpowiedź od Zperfume
Dofter exakt som originalet, håller länge

Odpowiedź od Zperfume
Bra service. Trevlig personal. Mycket hjälpsamma, hjälpte mig att hitta bästa doften. Jag får mycket uppmärksamhet bland kollegor och bekanta när jag har parfymen på mig. Rekommenderar starkt. 10/10

Odpowiedź od Zperfume
Mycket bra service, snabb leverans och parfymer som efterliknar originalet och en doft som håller länge. Jag tyckte inte om den ena parfymen jag beställde och fick dagen efter leverans av min nya parfym. Jag kunde enkelt och smidigt returnera parfymen som inte föll mig i smaken. Har testat andra dupes och tycker Zents parfymer doftar bäst.
Det värsta personal i kista gallaroan . Det var min andra köp . Det var helt annan perfym från den provlukten som jag luktade på . När jag återvände hos de och förklarade att perfymen inte stämmer med lappen då prsonem var helt kal och visade inte ens intresse att lyssna.han bara svarade att det går inte att byta . De tror att deras kunder är lallare. Eller skojare .Verkligen besvikelse och kommer aldrig köpa härifrån igen . De är trevliga tills man har inte betalt , efter betalningen blir man osynlig .
Jätte dålig bemötande och servis .

Köpte 2 parfymer -
En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevlig i början. Men priset är ju 1/10 av originalet så hade inte förväntat mig stordåd direkt. Amber Blaze - Parfums De Marly Altahair var klart bättre.

Odpowiedź od Zperfume
Grymt bra dofter i snygga flaskor. Jag är helt såld ✨️
Dessutom är deras kundservice outstanding. Efter att jag fått min orderbekräftelse och notis i Postnord-appen, upptäckte jag att jag valt fel leveranssätt. Mailade kundservice och blev uppringd inom 1 timme och problemet löstes omgående utan extra kostnad. Så big kudos till detta företag, både för deras fantastiska dofter och för deras grymma service.
Kommer definitivt att handla här igen ❤️

Odpowiedź od Zperfume
Snabb frakt, Och riktigt bra parfymer till ett vettigt pris!! KÖP KÖP är ett måste

Odpowiedź od Zperfume
Positivt överraskad av kvaliten, blev fel i beställningen men supporten fixade det utan problem.

Odpowiedź od Zperfume
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.