Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supersnabb leverans,hög kvalitet på parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att säga om Zperfume så här har ni en happy stammis🥰✨️👍!

Oceniono na 4 z 5

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Perfumeria
  2. Dostawca kosmetyków i perfum
  3. Dostawca aromatów spożywczych

Napisane przez firmę

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

Dane kontaktowe

Smidigt och snabb leverans

Smidigt och snabb leverans

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Zperfume

Tack Ola! Härligt att höra att du är nöjd med både beställning och leverans.

Oceniono na 5 z 5

Roligt att prova en ny doft till bra…

Roligt att prova en ny doft till bra pris och snabb leverans

22 grudnia 2025

Hej Jane,

Tack! Vad roligt att höra att du är nöjd med både doft och leverans. Varmt välkommen tillbaka.

Mycket god doft

Mycket god doft! Supersnabb leveranstid!

22 grudnia 2025

Hej Renée,

Stort tack för de fina orden. Härligt att doften föll dig i smaken och att allt kom fram snabbt.

Jätte nöjd

Luktade helt underbart

15 grudnia 2025

Hej Magdalena,

Vad roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme, kul att doften föll dig i smaken.

Hälsningar,

Oceniono na 5 z 5

har fått den i dag 16 desember så min…

har fått den i dag 16 desember så min opplevelse vet jeg ikke ennå.... men god duft så jeg er spent :)

16 grudnia 2025

Hei! 😊
Takk for din anmeldelse. Hyggelig å høre at førsteinntrykket er bra! Håper du fortsetter å like duften når du har brukt den mer.

Vennlig hilsen,

Fräsch och god

Doften är riktigt god och passar mig perfekt. Den är både fräsch och långvarig, och jag gillar verkligen hur den känns på huden. En av mina nya favoriter!

16 grudnia 2025

Hej! 😊
Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att doften passar dig perfekt och har blivit en ny favorit.

Oslagbara produkter!

Snabb leverans, prisvärda och otroligt bra produkter!

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Zperfume

Stort tack för din fina recension! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra kvalite på…

Snabb leverans och bra kvalite på parfymerna

24 listopada 2025

Odpowiedź od Zperfume

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på våra parfymer.
Varmt välkommen åter!

Oceniono na 3 z 5

Den luktet ikke som forventet😏Syns…

Den luktet ikke som forventet😏Syns heller ikke den luktet så lenge🙂

24 listopada 2025

Odpowiedź od Zperfume

Tack för att du delade med dig av din upplevelse vi respekterar självklart din åsikt.

Amorelle är en av våra bästsäljare och den brukar hålla minst 8 timmar på huden, och på kläder kan den sitta kvar hela dagen. Vi är ledsna att du inte fick den upplevelse du förväntade dig.

Om du vill kan vi gärna hjälpa dig hitta en doft som passar dig bättre hör bara av dig!

Oceniono na 5 z 5

Även denna gången är jag så nöjd

Även denna gången är jag så nöjd. Så grymma parfymer och hållbarheten är lång. Snabb leverans.

25 listopada 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Zperfume

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både dofterna och leveransen. Tack för ditt förtroende ännu en gång!

Fint doft

Doften har en vacker och långvarig doft.

20 listopada 2025

Stort tack, Kholood!
Vi är verkligen glada att du gillar doften och att den håller länge. Det betyder mycket för oss att du delar din upplevelse.

Mycket bra

Det är Mycket bra

25 listopada 2025

Tack så mycket, Hanadi!
Vi är väldigt glada att du tycker att allt är mycket bra. Det betyder mycket för oss!

Oceniono na 2 z 5

Höll inte doften länge

Höll inte doften länge , måste ta massor för att det ska lukta

6 listopada 2025

Hej Anette,
Tack för att du delar din upplevelse – det uppskattar vi verkligen, även när den inte är som förväntat.
Tråkigt att höra att doften inte höll som den borde. Så ska det självklart inte vara.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och hitta en lösning. Kontakta oss gärna på info@zperfume.se så tar vi hand om det direkt.

Våga chansa!

Jag gjorde en chansning som gick hem, är helt nöjd!😘🇸🇪

13 listopada 2025

Tack snälla Margareta!
Så roligt att din chansning gick hem – och att du är helt nöjd! Det betyder mycket för oss.

Oceniono na 1 z 5

Mangler stadig min varer

Mangler stadig min varer
Har fået af vide jeg skal kontakte post nord
Igen hjælp fra jer

31 października 2025

Hej Rasmus,
Tak for din anmeldelse. Vi har sendt din ordre fra vores lager den 31. oktober, samme dag som du lagde bestillingen. Vi har forstået, at du endnu ikke har modtaget din pakke, og derfor anbefalede vi dig at kontakte PostNord, så de kan spore præcis, hvor pakken befinder sig.
Desværre har vi ingen kontrol over PostNords håndtering, men selvfølgelig hjælper vi dig videre, så snart du har fået svar fra dem.

Oceniono na 2 z 5

Doften är inte i närheten av det…

Doften är inte i närheten av det original den påstås efterlikna.

27 października 2025

Odpowiedź od Zperfume

Tack för att du skriver till oss. Vi förstår att dofter kan kännas olika för alla. Tobacco Vale Dream är en av våra mest populära och hållbara unisexdofter. Många kunder gillar den, men vi vet att smaken kan vara olika.

Oceniono na 5 z 5

I bought the vanilla coconut perfume

I bought the vanilla coconut perfume! It smells absolutely amazing! Definitely recommend buying perfumes from Zperfume

20 października 2025
Opinia niezależna

Thank you so much, Line!
We’re thrilled to hear you love the Vanilla Coconut perfume it truly is a favourite!
Your recommendation means a lot to us.

Warm regards,

Oceniono na 5 z 5

Min favoritparfym genom alla tider

Min favoritparfym genom alla tider. Doftar bättre än originalet. Otroligt god!!!! Jag fick parfymen på en dag. Beställde den inför en resa. Tack bästa Z för att ni gör ett superbra jobb. Rekommenderas varmt.

22 października 2025

Tusen tack!
Vi blir verkligen rörda av dina ord. Att höra att vår parfym blivit din favorit genom alla tider — och till och med bättre än originalet — betyder enormt mycket för oss.
Så roligt att leveransen kom snabbt och hann fram inför din resa!

Tack för att du uppskattar vårt arbete och rekommenderar oss så varmt. Du är alltid välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej