Oplichting! Ik heb in maart 2025 een bestelling geplaatst. Het bedrag is afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen. In het verleden was dit een betrouwbaar bedrijf. Ik heb de zaak gemeld bij de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op 9 maart besteld en deze week gemaild omdat ik nog altijd geen verzend bevestiging heb ontvangen. Heel erg spijt dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken..... Hopelijk dat mijn geld terug wo... Zobacz więcej
Begin februari een bestelling geplaatst, tot op heden geen bevestiging van de verzending ontvangen. Meermaals gemaild en contactformulier. Krijg geen reactie, geen telefoonnummer bekend op de site. Z... Zobacz więcej
Vorige week een bestelling gedaan, paar dagen later netjes ontvangen van fietskoeriers. Er bleek een item te missen dus direct contact opgenomen en dezelfde dag nog een reactie gekregen, super service... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zo Zero is een online winkel voor plasticvrije en zero-waste producten.
Dane kontaktowe
Amsterdam, Holandia
- hallo@zozero.nl
- zozero.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldig en snel;-)
Vegums
Fijne, overzichtelijke website waar je snel kunt vinden wat je zoekt en de bestelling werd snel verzonden.
Snel en zorgvuldig verstuurd met een…
Snel en zorgvuldig verstuurd met een persoonlijke boodschap🤩
Ik word blij van jullie website.
Ondanks dat er wat verkeerd was gegaan…
Ondanks dat er wat verkeerd was gegaan met de verzending, is het zeer snel opgelost.
Met oog voor milieu en haar klanten
Leuke, betaalbare artikelen.
Geweldige persoonlijke tekst in de doos.
Er was een foutje gemaakt die ze direct hersteld hebben.
Super!
Super! Dankjewel voor de goede service en superleuk zo’n persoonlijk bericht erbij!
Everything ok.
Iedere keer dat ik wat bij Zo Zero koop…
Iedere keer dat ik wat bij Zo Zero koop is weer een feestje! Ga zo door!
Gewoon goed ga zo door
Snelle bezorging
Happy
Ik heb al vaker iets besteld bij Zo Zero en iedere keer weer is alles netjes afgehandeld en ben ik zeer tevreden over de producten. Het is zeer bevredigend om op deze manier (producten van zozero) al is het nog zo klein een bijdrage te kunnen leveren aan een groter probleem. Liefs Surya
glazen sprayflacons/sprayflessen
Ik bestelde enkele glazen spray flacons/flessen.
Wat ik zeker fijn vond is de mogelijkheid om ook een licht beschadigd artikel aan te kopen. Er zat aan de buitenkant een foutje in de fles, maar het werkt wel gewoon even goed en je merkt er bij gebruik niets van.
Snelle levering, heel goed verpakt én zonder plastic!! (#milieubewust is een heel groot pluspunt!)
Ook heel fijn: de handgeschreven boodschap op de binnenkant van de doos op de flap 🙏 ☺️. Zoooooooooo fijn!
Snel en goed, zoals beloofd!
Goed (zonder plastic en onnodige ruimte) verpakt, snelle bezorging en precies zoals het product beschreven is!
Alles super in/op orde
Snelle levering, superefficiënt verpakt, duidelijke communicatie én fijne producten!
Snel geleverd, persoonlijke noot!
Snel geleverd, leuke persoonlijke boodschap in de doos geschreven!
Heel tevreden!
Leuke spullen, erg snelle levering en verzorgd ingepakt. Heel tevreden!
Doświadczenie Trustpilot