Obefintlig kundtjänst om man vill returnera ngt. Jag ringde och pratade in på en svarare, mailade upprepade ggr för att få retursedel. Fick även lägga ner många samtal och tid med Klarna. Fick efter m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Beställde hundmat vad vi tyckte var i god tid innan säcken vi har hemma skulle ta slut. Hundmaten vi hade hemma god skor för över en vecka sedan men vi har inte fått beställningen. Vi har provat ringa... Zobacz więcej
Varning!! Beställde tre hundkoppel som inte kom. Skrev till företaget och frågade var mina varor var. Inget svar. Läste om dåliga omdömen och skrev igen och gjorde en avbeställning. Inget svar. De kre... Zobacz więcej
Varning! Köp inte från det här företaget jag beställde fiskmat och hundben. Fick ett paket med hundben men fakturan på Klarna var kvar på hela beloppet. Det går inte att komma i kontakt med företag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ZooLyx är en engagerad och passionerad e-handelsbutik som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter för dina husdjur. Med fokus på snabb leverans, noggrant utvalda varumärken och personlig service, strävar vi efter att förbättra ditt och ditt husdjurs liv varje dag. Vår mål är att skapa en smidig och pålitlig shoppingupplevelse för djurälskare över hela Sverige.
Dane kontaktowe
Inga varor på över en månad
Inga varor på över en månad. Ingen återkoppling. Utlovad leveranstid 1-5 dagar. Svarar inte på mail, telefon eller direktchat. Beställ inte från detta företag.
Koppel
Skickar inte produkten, svarar inte på varken telefon eller email!!!
Riktigt urusel
Riktigt urusel, beställde och det ”skickades” 4 juni, det har inte kommit än så kommer beställa från en annan sida o inse att man blivit lurad här. Totalt värdelöst
Skryter mycket men levererar inte.
Skryter mycket på sin hemsida om att kunden är i fokus men lever inte upp till alla dessa värdeord.
Gjorde en beställning 15 juni och 10 dagar senare har dom fortfarande inte skickat min beställning. Det är helt omöjligt att få tag på dom. Beställ absolut inte härifrån!
Väldigt missnöjd å varnar andra!!!
Har flertal gånger försökt komma i kontakt över mail telefon även så kontakt formuläret utan framgång.
Ej svar på något ställe efter 14 arbets dagar å inväntar fortfarande ett svar.
Tog även flera dagar för att DELAR av beställningen ens försöktes skickas från zoolyx.
De var första å Absolut sista gången jag gör en beställning här igen.
Sämsta ever!!!beställ inte härifrån!!
Sämsta ever!!!beställ inte härifrån!!! Har väntat i tre veckor på en bur. Hela tiden skjuts leverans fram och det skylla på "beställningsvara" och "vi har mycket att göra just nu"...
Besviken 4 åring
Jag beställde en bur 5 juni som inte ens lämnat deras lager än. Svarar inte på mail eller när jag ringer. Besviken 4 åring här hemma som skulle fått en hamster på sin födelsedag eftersom leveranstiden skulle vara 1-5 dagar...
Hade jag läst alla omdömen innan så hade jag inte beställt därifrån 🫤
Otroligt oseriöst företag
Otroligt oseriöst företag. Går inte att ringa och mailar man dom så svarar dom kort och otrevligt. Första och sista gången jag beställer från dom. Beställde mat för snart en vecka sedan och det har inte ens lämnat deras lager ännu. Det minsta man kan begära är en ursäkt och ett trevligt bemötande.
Varning - katastrofal "kundtjänst"!!
OBS! Läs nedanstående om du tänkt beställa från Zoolyx!
Skrivet av företaget Zoolyx här på Trustpilot:
"Vår mål är att skapa en smidig och pålitlig shoppingupplevelse för djurälskare över hela Sverige."
Och på sin egen sida skriver man följande:
"Vårt mål är att överträffa dina förväntningar genom snabba leveranser, enkla returer, flexibla betalningsalternativ och en djupgående kunskap om våra produkter."
Stämmer detta kan man fråga sig och märks det att man jobbar utifrån det man skriver?
Trots att vi beställt hemleverans för 99 kr, så skickades beställd produkt till ett ombud, dit vi själva fick åka och hämta den!
Tyvärr passade inte grinden vi beställt och vi reklamerade den därför, och i ett svar från Mattias, så skrev han att "Återkommer med hur vi tar tillbaks den".
Efter nästan två veckor sedan förra svaret, skriver man att grinden borde gå att montera. Och detta trots att jag flera gånger innan (utan respons) och även nu skrivit att vi vill inte ha grinden och vill ha en fraktetikett för att returnera den!
Men man lyssnar fortfarande inte, utan väljer istället att återupprepa sig två gånger via e-mail samma dag om att den borde gå att montera!
Efter två veckor (sedan första svaret) skriver man att "Du kommer få en QR kod på mail som du kan ta till närmsta ombud", men nu efter över ytterligare en vecka har vi fortfarande inte fått den utlovade QR-koden (för retur)! Och detta trots flera påminnelser!
Först nu efter 1,5 vecka efter andra svaret ("...kommer få en QR kod...") och 3,5 veckor efter första svaret, har vi fått en QR-kod för retur och det lär bero på att jag skickat ytterligare flera e-mail på kort tid och även lämnat flera meddelande i chatten, som finns på hemsidan. Utan dessa aktiviteter hade högst sannolikt fortfarande inget ha hänt, så ge inte upp ni som inte får kontakt med Zoolyx!
Först tar man betalt för en transporttjänst som inte genomförs, sedan säljer man en produkt genom falsk marknadsföring och sedan tar man mycket lång tid på sig att svara utan att lyssna på vad jag skriver flera gånger och sedan lovar man en QR-kod som skickades först efter 3,5 veckor efter första meddelandet ("Återkommer med hur vi tar tillbaks den")!
Vad mer kan bli fel!? Det här är riktigt illa skött av Zoolyx och helt sanslöst att man bedriver verksamhet på det här sättet!!
Vi beställde grinden "Carlson Grind Maxi Walk-thru M. Dörr 79x94-152cm", men det visade sig genom text i manualen och klistermärke på grinden, att finns ett undantag mellan 99-124 cm och då grinden inte passar och dessvärre har vi måttet 116 cm!
På webbsidan på Zoolyx står att grinden passar öppningar som är 94-152 cm och så står även på ytterförpackningen, men det här är alltså falsk marknadsföring!
Varning för att handla från Zoolyx och speciellt med tanke på den katastrofala, i stort sett obefintliga "kundtjänsten"!! *******************************************************************************************
Riktigt bra, rekommenderar stort
Jag har handlat från flera liknande företag tidigare, men ingen har riktigt levt upp till förväntningarna – långsam leverans, rörigt sortiment eller dålig kundservice. Därför blev jag så positivt överraskad av Zoolyx! Allt gick smidigt, leveransen var snabb och kundservicen kändes verkligen engagerad. Dessutom har de ett stort och välorganiserat sortiment där man faktiskt hittar det man behöver – och lite till. Jag är imponerad och kommer definitivt tillbaka!
Jag beställde för ungefär en månad…
Jag beställde för ungefär en månad sedan och har fortfarande inte fått mina varor. De svarar inte särskilt ofta via e-post och har inte gett mig någon förklaring till varför det tar så lång tid.
Har försökt nå företaget om min order…
Har försökt nå företaget om min order som beställdes 12/4-25 . Har inte lyckats nå någon varken mail chatt eller på mobil. Synd att jag inte läst tidigare omdöme då hade jag aldrig handlat av zoolyx. Behövde min mat omgående och finns varan inte hemma eller lång leverans borde det synas då man ska beställa. Tyvärr har jag redan betalt via klarna . Kan verkligen INTE rekommendera Zoolyx :(
Svarar inte och skickar inga varor
Det är över en vecka sedan jag beställde hos dom. Jag fick direkt meddelande från Klarna men ingen orderbekräftelse från Zoolyx. Mejlade och frågade om något gick fel men har inte fått något svar. Inte fått något leveransbesked eller något, och hade lite bråttom att få sakerna. Kommer aldrig beställa här igen och råder alla andra att också låta bli.
Oseriöst med dålig kundkontakt
7 dagar efter lags order har fortfarande inte orderbekräftelse eller vara synts till. Vid telefonkontakt från hemsidan, hamnade jag på ett byggföretag som inte hade med butiken att göra. Chatten säger att min vara är försenad o ska komma in till företaget imorgon, men det har inte kommit något mail om detta. För min del känns det högst oseriös och jag lyckades få ordern annullerad så nu hoppas jag att Klarna ser detta så att fakturan försvinner.
Extremt lång leveranstid
Fick min vara TILLSLUT men det tog oacceptabelt lång tid. Tre veckor efter beställning kunde jag hämta ut en vara som fanns i lager. Jag kontaktade under dessa veckor företaget vid tre olika tillfällen, både per mail och kontaktformulär men absolut noll respons. Enda anledningen till två stjärnor är att jag trots allt fick djurmaten i slutet av dagen. Men kommer absolut inte beställa härifrån igen.
Obrydd och oproffsig kundservice
Sjukt oproffsig kundservice, efter en förklaring av mig varför namnet på leveransen var fel och att jag skulle ha problem att hämta ut paketet fick jag ett mail med enbart "fixat!". Nu går jag och hämtar upp paketet och ser fortfarande att namnet är fel.. med ren tur kunde jag hämta ut paketet ändå eftersom gubben förmodligen inte kollade ordentligt. Hur man inte ens orkar byta namnet på min leveransadress 5 min efter jag la ordern är förbi mig. Otroligt oproffsigt, får 2 stjärnor eftersom jag iaf fick min produkt.
Detta bolag kan inte leverera
Detta bolag kan inte leverera inom avtalad tid, Efter 10 arbetsdagar har mina djurs mat ännu inte kommit, Vid telefon kontakt med bolagsinnehavaren så kan han inte rakt ut säga att det jag beställt finns hos firman och kan skickas idag. Bara massa rundsnack. Ville avbryta ordern då skulle han ha 6 procent i admin avgift, kompensation för mina besvär av detta kunde han ge med rabattkod på nästa köp. Nej fy här handlar jag inte igen.
Ser att ni svarat nu Va fint och långt ni svarat. Det är inget fel på mina kontaktuppgifter, mail och telefonen fungerar . Ni har inte ordnat leverans och nu är det 11 arbetsdagar, ni hade kunnat gjort en delleverans på maten istället för att hålla på allt för att ni inte kunde leverera beställda tuggpinnar. Er leverantör gav idag uppgift om att det skickats en beställning till er alldeles nyligen så i bästa fall kanske jag har varorna vid veckans slut . Undrar om ni är ett UFföretag?
Svar igen ser jag. Om ni hade skickat varorna idag borde paketet kunna spåras ?! Men det går inte på det sändningsnummer jag fått av dhl. Jag går att nå per mail och även telefonen så hör av er den vägen förslagsvis.

Odpowiedź od Zoolyx
Rekommenderar!
Bra service när jag kontakade dem för min order var dem jättesnälla och hjälpsamma, dem skickade min order på noll tid
Rekommenderar Starkt!

Odpowiedź od Zoolyx
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.