Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Obefintlig kundtjänst om man vill returnera ngt. Jag ringde och pratade in på en svarare, mailade upprepade ggr för att få retursedel. Fick även lägga ner många samtal och tid med Klarna. Fick efter m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde hundmat vad vi tyckte var i god tid innan säcken vi har hemma skulle ta slut. Hundmaten vi hade hemma god skor för över en vecka sedan men vi har inte fått beställningen. Vi har provat ringa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Varning!! Beställde tre hundkoppel som inte kom. Skrev till företaget och frågade var mina varor var. Inget svar. Läste om dåliga omdömen och skrev igen och gjorde en avbeställning. Inget svar. De kre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Varning! Köp inte från det här företaget jag beställde fiskmat och hundben. Fick ett paket med hundben men fakturan på Klarna var kvar på hela beloppet. Det går inte att komma i kontakt med företag... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny
  2. Sklep z karmą dla zwierząt
  3. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

ZooLyx är en engagerad och passionerad e-handelsbutik som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter för dina husdjur. Med fokus på snabb leverans, noggrant utvalda varumärken och personlig service, strävar vi efter att förbättra ditt och ditt husdjurs liv varje dag. Vår mål är att skapa en smidig och pålitlig shoppingupplevelse för djurälskare över hela Sverige.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oseriöst företag

Mina produkter har inte kommit , de har inget giltigt nummer de svarar inte på mejl och har inte fått så jag kan spåra mitt paket. Oseriöst företag.

9 września 2025

Bedrägeri företag

Mina produkter har inte kommit och de är 3 veckor sedan jag beställde, de har inget giltigt nummer de svarar inte på mejl och har inte fått så jag kan spåra mitt paket, jag kontaktade ägarna privat den ena blockerade mig direkt den andra svarade med att hon ska skicka ordern då jag sa att jag skulle anmäla företaget jag begär då också att få något nummer till ägaren av företaget men får inget svar på de trots att jag skriver om de 3 gånger sedan slutar de med att även hon blockerar mig
Så alla som inte fått sina produkter polisanmäl‼️‼️‼️

25 sierpnia 2025

Köp inte här!!!

Köp inte här! Kundservice är helt obefintlig. Det svaras inte på några mejl. Ingen info om ordern man ha lagt, förrens man rapporterad ett fel till Klarna, då gå det fort helt plötsligt. Utan någon som helst förklaring eller ursäkt, så skickas bara en vara av 2 man ha beställt.
Aldrig mer!!!!

27 sierpnia 2025

Leverans

Beställde morots pellets till hunden, vet inte om zoolyx behövde odla morötterna innan dom ska göra pelletsen. 7/9 inte fått varan ännu och zoolyx svarar inte på mail fakturan ska betalas snart

25 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ingen leverans. Ingen respons.

Det har snart gått två veckor sedan jag beställde. Inget paket ännu. Inget leveransbesked. Ingen som svarar på mail.

Helt OTROLIGT att scambolag som Zoolyx tillåts existera. Vilda västern!

22 sierpnia 2025

UNDVIK !!!!

VARNING !!
Handla inte av detta online företag, noll kund service, noll respons på mail , sms, telefon eller deras AI Chatbot.
Handlade själv med Klarna betalning så mitt köp är räddat , men spar tid och besvär och bara surfa förbi deras sida och hitta en seriös säljare i stället !

19 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställde 2 kg yorkshire pork singel i…

Beställde 2 kg yorkshire pork singel i fredags. Inte fått leveransbesked än eller att det är skickat. De tog betalt men kan inte ens spåra beställningen. Hundens mat är slut,om ngr dgr. Leverans 1-5 dagar utlovades. Var är min hunds foder???? Kommer polisanmäla då ingen återkoppling sker

19 sierpnia 2025

Bluff företag

Värsta online affär och personal i Sverige. Du får ingen återkoppling via email, chatt eller telefon. Håller med alla andra som skrivit, detta är 100% scam verksamhet. Tur att man har Klarna för att avbryta snabbt allt samarbete med dessa bedragare. Undvik och polisanmäl det bluff företaget.

10 lipca 2025

Beställde ett hundkoppel den 27/6

Beställde ett hundkoppel den 27/6. Skulle ta 1-5 dagar. Fick kopplet idag 6/8. Har inte fått något svar när man försökt nå dem, endast autosvar. Kommer aldrig att beställa härifrån fler gånger. Tyvärr läste jag inte tidigare omdömen innan jag beställde

27 czerwca 2025

Scam. Undvik

Nästan 2 månader sedan lagd beställning samt nästan 1 månad sedan de sa att beställningen var skickad. Men ingen uppdatering på spårnings hemsidan samt inget paket. Det går inte heller att komma i kontakt med dom. Dessutom gjorde jag en prenumeration så jag skulle få hem kattmat en gång i månaden till ett billigare pris. Ville avsluta denna prenumeration då jag inte fått mitt paket men då stod de att jag måste betala i 2 månader till innan jag kunde avsluta prenumerationen. Ingenstans stod det något om en bindningstid vid prenumeration.

13 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

efter beställning fick vi veta att vi…

efter beställning fick vi veta att vi inte kunde få den djur vi hadde beställt.
vi har forsökt å ringa ogäch maijla var dag.utan resultat och efter 6 dagar skickade dem varor som vi imänte skulle har lengre. Ingen kundtjänst som svarar ingen hjälp ingenting. vem står för returkostnader?
aldrig mer.

25 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Akta er för denna leverantör

Beställde ett Akvarium i början av April och fick återkräva betalning med hjälp av AMEX i mitten av Juli.
Dom svarar inte i telefon endast via chatt. Dom kunde inte ens få fram ett preliminärt leveransdatum.
Avråder starkt ifrån att handla något här !

23 lipca 2025

Inte kontaktbara - varning

Köpte tuggben till min hund. De bytte ut produkten (utan att prata med mig). Tyvärr funkar inte utbytesprodukten för min hund. Jag har i tre veckors tid försökt att skicka tillbaka produkten men de svarar inte på mess, chat eller mejl. Uselt företag.

22 czerwca 2025

Odugliga inom e-handel

Syssla inte med e-handel när ni inte begriper grunderna ens! Beställde o betalade för över två veckor sen - inte ett ord om leveransen. Omöjligt att få kontakt dessutom. Vid automatiserat mailsvar hänvisas man till chatt på hemsidan - AI. Avveckla genast!

13 lipca 2025

Asdålig service

Asdålig service! Det kommer aldrig någon leverans och företaget går inte att nå, varken på Mail eller telefon. Bedrägeri om man frågar mig! Avråder starkt från att köpa från zoolyx.

10 lipca 2025

Oseriösa

Oseriösa. Beställde varor för över 1 månad sedan. Kommer inte i kontakt med företaget, vare sig via mejl, chatt eller telefon.
Luktar konkurs!
Kommer aldrig någonsin köpa från Zoolyx igen.
Varor och pengar borta.

8 lipca 2025

SCAM

SCAM. Utlovade leverans 1-5 dagar. Inget har kommit på 30 dagar nu. Ingen kontakt. Försökt reklamera men inget svar.

4 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej