Jag beställde fågelfrön för två veckor sedan. Utlovad leveranstid 1-5 dagar. Det finns inget telefonnummer till deras kundtjänst. Enbart en mailadress. Jag har mailat deras kundtjänst vid ett fl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag beställde filter till våra katters vattenfontän. Betalade med mitt bankkort (dumt av mig) då jag har inte sett röken av mitt köp. Köpet gjordes snart 3 veckor sen. Telefonnumret verkar vara ur b... Zobacz więcej
Beställde hundbur 26/6-25, stod att varan fanns i lager och och leverans 1-4 arbetsdagar. Mailade 2/7 första gången, inget svar. Provat ringa, går inte att komma fram. Ingen vara skickad än men faktu... Zobacz więcej
Katastrofdåligt! Tog flera veckor innan jag hörde något…då skulle jag recensera mitt köp som jag inte fått. Mejlade och fick besked att varan inte va skickad och de önskade en tanke om kompensation på... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Välkommen till ZooDirekt, din specialist på husdjursprodukter av högsta kvalitet! Vi erbjuder ett brett sortiment av foder, tillbehör och vårdprodukter för hundar, katter, smådjur, hästar och akvariefiskar. Vårt mål är att ge dig som djurägare de bästa produkterna till bra priser – med snabb och säker leverans direkt till din dörr. Varför handla hos ZooDirekt? ✔ Brett sortiment – Vi har noggrant utvalda produkter från välkända varumärken. ✔ Snabba leveranser – Vi samarbetar med pålitliga fraktbolag för att säkerställa att du får din beställning i tid. ✔ Kundfokus och personlig service – Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med rådgivning och frågor. ✔ Konkurrenskraftiga priser – Hög kvalitet till rimliga priser, utan att kompromissa. På ZooDirekt brinner vi för djur och deras välmående. Oavsett om du letar efter högkvalitativt foder, roliga leksaker, bekväma bäddar eller praktiska transportlösningar, har vi något för dig och ditt husdjur.
Dane kontaktowe
Szwecja
- zoodirekt.se
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
SCAM
SCAM, BLUFF, handla inte om websidan dyker upp igen.
ZooDirekt Björns Trädgårdsgränd 3b Stockholm, 11621
Beställde den 17 juni och har…
Beställde den 17 juni och har fortfarande inte fått varan. Har precis som övriga fått mail där de ber om ursäkt och säger att de nu fått ordning på det nya ordersystemet och att beställningen är på på väg….har ej kunnat nå dem på telefon..skulle ge en minus-stjärna om det gick, aldrig mer Zoodirekt 🤬
The store is gone, it is a scam
The store is gone; it doesn't exist on the internet anymore. I ordered some dog food on July 5th and was in contact with a person from the store who promised to ship the items on July 23rd. Today, when I checked my order status, the store was gone. Even when I Google it, some pages are still listed, but when you click on them, there is nothing left. It seems like it's a scam, so I am going to contact the bank and call the police in the morning. So annoying now i have to block my credit card and order a new one
Be careful their new store is now called, Zoobuddy
Leveransproblem
Det står att leverans sker inom 1-4 dagar.
Men jag gjorde en beställning den 13/7-25, och har inte fått någon vara ännu.
Hade man kunnat ge minusstjärnor hade…
Hade man kunnat ge minusstjärnor hade jag gjort det
Har inte fått min vara och har redan betalat för drygt en månad sedan
Går inte att nå på telefon eller mail
Vet att jag är blåst på beställningen. Tur att det inte var ngr större summor.
Detta var nog det mest oseriösa jag någonsin försökt handla ifrån
En STOR VARNING
Jag beställde för över en månad sedan…
Jag beställde för över en månad sedan ett par skor och hästgodis. Idag när jag ÄNTLIGEN trodde att dom hade fått ändan ur vagnen så visar det sig att jag ska ha en HUNDBÄDD!? JAG HAR INTE ENS EN HUND. Har nu krävt mina pengar tillbaka men förväntningarna är mycket små. Har mejlat flera ggr men får inget svar.. hade egentligen velat ge minus..
Vi beställde kattmat, fick inget
Vi beställde kattmat, men efter att väntat i veckor så har fortfarande inget kommit,well vi fick ett mail där dom undrade hur vi upplevde leveransen, som alltså fortfarande inte har gjorts :(
Dom är dessutom omöjliga att komma i kontakt med, samt deras telefon just nu kopplar bort oss.
Vi har nu spärrat vårt kort som användes, samt kommer polisanmäla bolaget
Edit : Ser nu att dom har bytt hemsida, men samma bolag står bakom E-com Nordics group AB
Den nya sidan som heter zoobuddy.se
Så håll er undan den! Det eftersom dom lovade att returnera pengarna men har ännu inte gjort det
Beställde och betalade för ett…
Beställde och betalade för ett hundhalsband 28/6-25 och har varken fått leverans eller ens beställningsbekräftelse trots att pengarna dragits. Har försökt nå dem flera ggr utan resultat. Oseriös verksamhet.
Ej fått mina varor än.
Beställde 30/6, har fortfarande inte fått mina saker. Fick ett massutskick i form av ett långt ursäktande mejl och 10% rabatt på nästa köp. Har försökt kontakta kundtjänst flera gånger utan svar. Kommer inte handla av Zoodirekt igen.
Varor leveras inte
Beställt varor 28/6 har inte fått några varor men fått samma massutskick som alla andra. Kommer inte beställa något från denna "butik" igen. Pengarna har väl hamnat på blåskontot då man inte får någon kontakt med företaget...
Varning! Scam
Varning! Som andra skriver får man ingen levereras från detta blufföretag. Efter en tid fick jag ett Mail om att mina varor var skickade, men det var bluff då de inte presenterar någon som helst information kring leverans eller speditör och inget paket har dykt upp efter 3-4 veckors väntan. Till råga på detta har de också mage att skicka ut mail där de vill att man recenserar varorna. Lagom drygt.
En annan skön grej är mailen de skickar ut där de ber om ursäkt (sannolikt samma till alla) och erbjuder 10% rabatt på nästa köp Skulle det vara en bra kompensation? 10% fick jag på mitt första köp bara genom att ha varor i deras varukorg under ett par dagar då de sedan skickade ett en rabattkod för att slutföra ”påbörjat” köp. Synnerligen utstuderat.
Bara inse att man kastat 500:- i sjön.
Lite pinsamt att man inte googlade innan man beställde på nytt ställe…
Beställde hundmat den 22juni 2025 och…
Beställde hundmat den 22juni 2025 och har fortfarande inte fått någon leverans. Fick ett långt ursäktande mejl om att de hade bytt lager och bad om ursäkt för försening. Jag har mejlat flera gånger, försökt ringa men får ingen kontakt. De utlovade 10%rabatt på nästa köp, men jag kommer aldrig mer att köpa från detta företag med urusel service.
V A R N I NG!!!!
V A R N I NG!!!!
Efter tre veckor INGEN leverans, ingen kommunikation, svarar inte på mail.
Hade det gått att lämna 0 som lägsta omdöme hade jag gjort det!
Inte direkt snabb leverans som var…
Inte direkt snabb leverans som var tanken, fick använda andra hundens foder(anallergenic=mkt dyrt) hade varit ok för ett par dagar(som jag fick uppfattning av) men ett par veckor! Då täcker inte rabatt på nästa foderlevetans merkostnaden, om jag nu skulle beställa igen, vilket inte kommer hända.
Lång leveranstid – men jag fick det jag beställt
La en beställning på en grind till bilen den 19 juni, betalade och gjorde klart direkt. Gick någon dag senare in här och blev väldigt orolig över att jag inte skulle få varan. Men den 8 juli fanns grinden för hämtning.
Det tog alltså ett tag, men varan kom fram och den var som förväntat.
Så ja, leveransen tog tid – men jag är ändå nöjd med både produkten och glad att jag faktiskt fick den, vilket inte verkar vara fallet för alla här. Hoppas företaget kan bli bättre på att kommunicera, för jag förstår verkligen oron när man väntar länge utan uppdateringar.
Efter 16 dagar får jag besked att dom…
Efter 16 dagar får jag besked att dom hanterar min order! Inte ett ljud innan. Fick en ursäkt, massutskick i samma veva, för att problem uppstått och därav förseningen. Nu är det dag 17 och fortfarande har varorna inte skickats.
Sista gången jag beställer härifrån.
Beställde Feliway till katten
Beställde Feliway till katten , men inte fått något. Beställde 30/6 och betalade dumt nog med bankkort. Går ej att nå varken på mail eller telefon.
Beställde hund godis
Beställde hund godis, väntade två vecka, inget uppdatering. Försökte ringa flera gånger, inget svar. Skickade mejl och fick inget svar alls. I slutet var jag tvungen att anmäla köp till min bank, och fick pengar tillbaka.
Vet inte hur ska jag bedöma det? Det kan hända ibland att man får något problem, men att inte svara på kundens samtal eller mejl, låter oseriöst.
Enda positiva med upplevelsen att…
Enda positiva med upplevelsen att beställa från zoodirekt.se är känslan av att veta att jag aldrig kommer beställa därifrån igen. Hejdå.
Bluff företag
Beställde 23/6, min hund behöver verkligen sina ögondroppar :( fortfarande inget paket, ingen spårning, ingen kommunikation från bolaget.
Här handlar vi ALDRIG igen!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.