Zomora

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Schoenen besteld. Kreeg verkeerde maat opgestuurd. Kost me me eigen geld om het terug te sturen of ik kon korting krijgen. Helaas korting kan ik op me buik schrijven want als ik dit accepteerd krij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Overhemden besteld, foto’s webshop komen in totaal niet overeen met de verkregen producten. Het is gewoon troep en koop dan iets Europees. Kost meer, maar heb je veel beter kwaliteit. Ga er dus vanuit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Erg klant onvriendelijk bedrijf, 2 paar schoenen geretourneerd eind november met betaling van €28,50 !! Op 4 maart nog geen geld retour! Wekelijks mails gestuurd; iedere keer zelfde antwoord… Advies:... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloos beleid schoenen gekocht van 47 euro wilde retoeneren dan graag naar schina daar staat onze fabriek kosten naar china 25 euro zelf betalen aub haal deze bagger site uit de lucht koop e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Oplichters

Dit zijn allemaal k.t bedrijfjes met nepadres in Amsterdam Keizersgracht vaak. Zo ook hondenmagazijn en magische poten. Mensen kojk eerst hier bij Trustpilot voor je besteld. Veel van deze spullen komen bij AliExpress weg en zijn lang onderweg.
En moeilijk doen met retouren , kost je alleen geld deze oplichters bedrijfjes. Ze staan ingeschreven zogenaamd in Amsterdam waar heel iemand anders woont

4 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik had schoenen besteld orthopedisch…

Ik had schoenen besteld orthopedisch nou niks ervan en krijg nog kleine maat nu wil ik het terug sturen en moet nog betalen omdat ze zogenaamd een klein bedrijf zijn en het naar China moet kost je 25 euro mensen dit bedrijf bedonderd de mensen ga hier als je blieft niet mee in zee doe geen bestellingen

22 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Webshop

Eke keer bestelling komt veel te laat.Voor terugzending moet clant zelf betalen.Ik heb wel klein vergoeding ontvangen.Ruilen daar raad ik af.Ze hebben wel goed produkten,maar niet van de qwaliteit die ze vertellen.

15 stycznia 2023

Dropshipping op z'n best

Dropshipping op z'n best. Beter bestel je het gewoon zelf vanuit Aliexpress.

Ik heb Orthopedische sandalen besteld voor oma. Krijg ik een envelop met de Post, Slippers in een plastic zakje en helemaal NIETS orthopedisch eraan. Mailtje gestuurd, uiteindelijk 20% van da aankooppriks eraf of €25 terugsturen naar China.

Dropshipping =NIET BESTELLEN !!!

16 października 2023

Zomora oplichters?

Zomora geeft de indruk dat het een in Amsterdam gevestigd bedrijf is. Dit is helaas niet zo. Alles komt uit China. Wil je iets retour sturen dan krijg je te maken met hoge verzend kosten. Een door ons bestelde trui was van een zeer slechte kwaliteit.

17 października 2023
Oceniono na 1 z 5

De trui was een andere kleur maat veel…

De trui was een andere kleur maat veel te groot, retourneren kan niet ze zeggen van wel , je moet dan € 25.- betalen gaat terug naar china en je hoort er niets meer van. Je kan fluiten naar je geld! € 39,95. Het zijn oplichters.

11 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Zomora is een grote oplichter

Zomora is een grote oplichter. Kwaliteit van de producten is heel, heel laag en en de klanten service onder 0. Oplichters en absoluut niet betrouwbaar. Hun groothandel ligt in China waardoor ook als Zomora zelf een fout maakt met de bestelling, de klant moet het product op eigen kosten retourneren naar China voor het bedrag van €25-. Nooit meer zal ik iets van zomora kopen en mijn advies telt voor wie dan ook mijn ervaring leest.

7 września 2023

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!! Bestel hier niets! Slechte kwaliteit, lijkt niet op wat het filmpje of plaatje laat zien. Chinese troep. Retourneren kan niet, er wordt je 25% korting aangeboden op het aankoopbedrag, het product behoud je of geheel betalen Of €25.- retourkosten betalen, want het blijkt uit china te komen. Andere keuzes zijn er niet. Retourneren zonder aankoop label van dit waardeloze bedrijf, en met bewijs van post.nl, dan krijg je je aankoop bedrag niet terug of als je hebt gekozen voor achteraf betalen dan moet je aan Klarna betalen.
Wees gewaarschuwd!

6 października 2023

Orthopedische sandalen besteld

Orthopedische sandalen besteld. Ik moet goede sandalen dragen i.v.m. gezondheid. En wat krijg ik? Juist een stuk plastic wat sandalen moeten voorstellen. Bovendien veel te smal en veel te lang, vormloos. Ik heb deze meteen geretourneerd naar het adres van de afzender. Heb de porto zelf betaald. Heb een verzendbewijs van Post NL en hiervoor een Kopie naar Klarna gestuurd die hier om vroeg. Maar nee, niet genoeg!! Ze willen onmogelijke codes en bewijzen die ik dus niet heb. Ik waarschuw iedereen om geen spullen uit China te kopen. Meestal is Klarna de tussenliggende organisatie. Be carefull!!!!

1 sierpnia 2023

Leren jasjes 😡

Leren jas
Uhuh, niets leer! 95% polyester en 5% katoen
Stelletje oplichters met Chinese NEP zooi

Helaas kan je geen -5 sterren geven.

Excuses? We zijn een beginnend bedrijf 🙄
Nou stop er mee!

23 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf oplichters zijn het

Eigenlijk is het 0 sterren maar dat gaat helaas niet!
Had paar schoenen besteld, met stevige zool etc het is gewoon rotzooi plastic en kom gigantische chemische geur vanaf
Ik heb nog nooit zulke slechte zooi schoenen gehad of gezien. En wat je besteld en retour wil sturen moet je zelf betalen om te retourneren terwijl ze gewoon in Amsterdam zitten maar retourneren is naar China wat een service naar je klanten toe. De garantie die ze je geven niet goed geld terug garantie binnen 2 weken krijg je dus echt niet. Ik raad iedereen aan om goed uit te kijken voordat je daar iets besteld. Heel slechte beleid van Zomora.
Niet mooi afgewerkt en de maten kloppen niet. De schoenen hadden 2 verschillende maten. Ze houden de boel voor de gek, ze zijn oplichters.
Inmiddels aangifte gedaan op de site die de politie heeft doorgegeven en ben/ zijn (meerdere personen) met programma oplichters in gesprek over wat en hoe we dit kunnen aanpakken ik hoop dat er nog heel veel volgen die dit ook gaan doen zodat ze niet door kunnen gaan met hun oplichting praktijken

17 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Ik had de verkeerde adres ingevuld op hun website, uiteindelijk heeft de klantenservice mij goed kunnen helpen en heb ik mijn leuke winterjas ontvangen

11 września 2023

Wat een rot site!

Wat een rot site!! Nooit meer iets bestellen. Zouden schoenen zijn met goeie zolen, het is gewoon China kwaliteit goedkope plastic!

Als je retour wilt sturen kost het je zelf ook nog eens 25 euro die je niet vergoedt krijgt. Wat een bagger zooi. Nooit iets bij bestellen!

14 września 2023

Slecht!

Orthopedische sandalen besteld, duurde zijn 3 weken voor ontvangst. Ze bleken echter veel te ruim een van waardeloos materiaal. Terugsturen zou zo'n 25 euro gaan kosten, dus dan maar kiezen voor 25% van het aankoopbedrag terug en schoenen in de vuilnisbak.

22 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Sandalen besteld maand later nog niets…

Sandalen besteld maand later nog niets , helaas wel betaald ! , kreeg melding dat ze bezorgd zijn , weet alleen niet waar , of ik bij de buren en of het postkantoor wilde gaan vraag of ze daar bezorgd zijn ??? moet niet gekker worden , wat een verhaald . had eerst de recentie.s moeten bekijken . al doende leert men :)

4 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Wat een waardeloze schoenen ontvang je…

Wat een waardeloze schoenen ontvang je van deze site. Orthopedisch schoenen nou dus absoluut niet... de schoenen komen uit China dus bestellen op ali express is nog een betere optie. De schoenen retourneren kost je 25 euro aan verzendkosten. Dus je bent verplicht om de schoenen te betalen. Mensen bestel hier geen schoenen!!!!!!!!!!!!

1 września 2023

Waardeloze schoenen

Waardeloze schoenen, orthopedisch, absoluut niet. Zulke slappe bandjes, je voeten schuiven helemaal naar voren,zien er leuk uit, maar waardeloos, gelijk in de vuilnisbak, anders weer betalen. Niet bestellen, komen uit china.

30 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej