Zomora

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Schoenen besteld. Kreeg verkeerde maat opgestuurd. Kost me me eigen geld om het terug te sturen of ik kon korting krijgen. Helaas korting kan ik op me buik schrijven want als ik dit accepteerd krij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Overhemden besteld, foto’s webshop komen in totaal niet overeen met de verkregen producten. Het is gewoon troep en koop dan iets Europees. Kost meer, maar heb je veel beter kwaliteit. Ga er dus vanuit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Erg klant onvriendelijk bedrijf, 2 paar schoenen geretourneerd eind november met betaling van €28,50 !! Op 4 maart nog geen geld retour! Wekelijks mails gestuurd; iedere keer zelfde antwoord… Advies:... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloos beleid schoenen gekocht van 47 euro wilde retoeneren dan graag naar schina daar staat onze fabriek kosten naar china 25 euro zelf betalen aub haal deze bagger site uit de lucht koop e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Schoenen besteld

Schoenen besteld, zijn veel te klein.
Mocht ze met korting houden, maar op tekleine schoenen is niet te lopen.
Retour moet naar China. Verzendkosten voor eigen rekening wat heel duur is.
Als ik dat van tevoren geweten had, dan had ik ze wel bij Ali besteld. Staan daar ook nog voor veel minder tekoop.
Koop nooit meer op Zomora.
Geen sterren

3 listopada 2023

Foute laarzen

Helaas heb ik ze ook besteld voordat ik de reviews heb gelezen. Stinkende chemische laarzen die niet passen. Kan 20% korting krijgen of €25 retourkosten, iemand nog tips?.

8 listopada 2023

Naar bedrijf

Helaas besteld na de reviews te lezen. De klantenservice mailde wel terug zowel standaard berichten als een onprofessioneel antwoord dat ik geduld moet hebben en ze hopen het snel geleverd wordt. Ze zeggen 7 tot 20 dagen levertijd. Wacht nu al een maand. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben. De track en trace werkte ook niet, zag geen info staan in de link. Absoluut niet aan te raden.

8 listopada 2023

Oplichters

laarzen besteld en die wil ik retourzenden en dat kost 25 euro omdat het naar China gaat. Schandalig!! Ik hoop werkelijk dat niemand meer bij jullie besteld.
Stelletje oplichters!!

6 listopada 2023

Verkeerde maat geleverd

Verkeerde maat geleverd. Sturen geen retourformulier maar bieden forse korting aan en anders hoge kosten voor retourzending. Handelen totaal in strijd met de regels omtrent koop op afstand. Hun handelen is compleet in lijn met de andere berichten op deze site. Het zijn gewoon een stelletje oplichters

2 października 2023

Schandalige behandeling klacht

Ondanks het op tijd annuleren van de bestelling (binnen 2 uur zoals op hun site vermeld) hebben ze de bestelling toch verzonden. Nu moet ik het voor een hoop geld retourneren naar China maar dat weiger ik. Maar ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op mijn mails krijg ik alleen maar standaard reacties (robot?) met kortingen of retourticket naar China. Al diverse klachten ingediend maar schiet niet op, om moedeloos van te worden. Ligt nu bij incassobureau want ik weiger te betalen voor een fout die zij hebben gemaakt. Maar hier dus NOOIT bestellen!! Dan maar rechtstreeks bij ALiExpress of Temu, is nog goedkoper ook.

23 kwietnia 2023

Verkeerde maat geleverd

Schoenen werden in de verkeerde maat geleverd. Kan geretourneerd worden maar moet verzonden worden naar hun magazijn in China...! verzendkosten 25€.
Deze kosten zijn voor de koper. Wij kochten en betaalden nochtans via een Nederlandse site!!!
Zij maken een fout...en wij moeten opdraaien voor de retourkosten...!
Nu stellen ze een korting voor van 35%, met behoud van de schoenen, die veel te groot zijn, en die ik niet kan dragen...
Halen goedkope produchten in China, om ze hier te verkopen.
NOOIT meer !

31 października 2023

Niet bestellen hier

Ik kreeg van dit bedrijf 2 linker laarsjes opgestuurd. Er valt niet te communiceren met hun terwijl het hun fout is. Wat de meeste hier al zeggen terug sturen en geld terug krijgen is voor je eigen kosten want het moet naar China wat niet op hun website vermeld staat terwijl het hun fout is. Uiteindelijk maar genoegen genomen met 30% van mijn geld terug om er vanaf te zijn. Dan kon ik genieten van het produkt of het cadeau doen. 2 linker laarzen wat denk je zelf. Ze lezen de emails niet eens. Bestel hier dus nooit want je wordt gewoon opgelicht. Het kost je ten alle tijden geld. Dus eigenlijk 0 sterren.

5 listopada 2023

Vreselijk slechte kwaliteit

Vreselijk slechte kwaliteit, laarsjes die niet lijken op wat je besteld en stinken naar rubber; niet te doen! Retourneren kan enkel naar China en kost 25 euro; NOOIT IETS BESTELLEN DUS BIJ ZOMORA

2 listopada 2023

Aankoop trui

Onlangs een trui besteld. Kwaliteit was slecht en terugsturen kost 25€. Dan maar de optie 20% terug gekozen. Ik heb mijn geld (7,99€ )ontvangen. Ik mag de lelijke trui houden maar die heeft me uiteindelijk meer dan 30€ gekost.
Deze firma is niet betrouwbaar.

25 października 2023

Maat 39 laarzen besteld

Maat 39 laarzen besteld, te groot ontvangen! Klopt niets van de maat., is zeker maat 40.
Email gestuurd, moet een foto maken van de laarzen, ook zo belachelijk.
Lees ook dat als je ze terug stuurt 25 euro verzendkosten moet betalen! Zijn ze gek geworden?
Mijn schoondochter had 2 paar laarzen besteld in haar maat maar deze waren weer veel te klein.
Mensen bestel daar niets!! Oplichters zijn het.

20 października 2023

Zeer slechte kwaliteit kleding

Beschadigd pakket ook, slechte kwaliteit, verhouding kleding klopt niet. Kinderarbeid? Daar werk ik niet aan mee.

Mensen 1 ding bestel daar niet!
Je bent gewaarschuwd!
Als ze nu echt een net bedrijf zijn,sturen ze mij een email met we nemen het pakket retour en n zorgen ze dat het geld retour komt zo snel mogelijk..ik ben benieuwd!

Grote teleurstelling

Ik zou Scandinavische laarsjes ontvangen die een leven lang mee zouden gaan. Ik ontving stinkende laarsjes van inferieure materialen, die ws het einde van deze winter niet halen. Zien er ook anders uit dan het plaatje. Echt heel erg teleurgesteld...

Oceniono na 1 z 5

Wat een troep heb ik geleverd gekregen

Wat een troep heb ik geleverd gekregen. Schoenen besteld die er heel mooi uitzien op het plaatje maar die zo goedkoop zijn dat ik er niet eens 2 euro voor zou betalen. Retour zenden kost 25 euro. Nooit iets bestellen hier

Oplichters !!…

Het meest waardeloze bedrijf dat je je kan bedenken. Koop hier vooral niets ! Ik bestelde schoenen, annuleert de dag nadien maar zomora deed alsof ze mijn annulatie nooit gekregen hadden.
Ik heb,nooit mijn bestelling gekregen, maar moest wel betalen !
Een oplichtersbende, blijf er ver weg van !!

4 września 2023

Spullen komen uit china

Spullen komen uit china. Waarschijnlijk van aliexpress maar dan met nederlandse prijzen. En hou rekening met hele hoge retourkosten. Materiaal staat niet altijd duidelijk vermeld. Truien zien er lekker dik uit op de foto maar is 90% polyester. Kortom Chineze zooi.

27 października 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej