Zomora

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Schoenen besteld. Kreeg verkeerde maat opgestuurd. Kost me me eigen geld om het terug te sturen of ik kon korting krijgen. Helaas korting kan ik op me buik schrijven want als ik dit accepteerd krij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Overhemden besteld, foto’s webshop komen in totaal niet overeen met de verkregen producten. Het is gewoon troep en koop dan iets Europees. Kost meer, maar heb je veel beter kwaliteit. Ga er dus vanuit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Erg klant onvriendelijk bedrijf, 2 paar schoenen geretourneerd eind november met betaling van €28,50 !! Op 4 maart nog geen geld retour! Wekelijks mails gestuurd; iedere keer zelfde antwoord… Advies:... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloos beleid schoenen gekocht van 47 euro wilde retoeneren dan graag naar schina daar staat onze fabriek kosten naar china 25 euro zelf betalen aub haal deze bagger site uit de lucht koop e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Oceniono na 1 z 5

Helaas er ook ingetrapt.Na tientallen E-Mails kon ik de sandalen terug sturen omdat ik ze erop gewezen had dat je binnen hun voorwaarden en tijd terug kon sturen.Aangetekend verstuurd.Toen kw

Helaas er ook ingetrapt.Na tientallen E-Mails Was zover dat ik mijn bestelling retour kon zenden en mijn geld teruggestort zou krijgen Moest dit aangetekend versturen.Hebben wij gedaan bewijs opgestuurd dat wij het aangetekend hebben (is ook ingeklaard bij de douane).Zou binnen 14 dagen mijn geld teruggestort krijgen. Die afspraak is van eind oktober en nog naar herhaaldelijk e-mails sturen nog steeds niets terug ontvangen

13 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Volhouden zodat je jouw geld terug krijgt!

Net als zovelen ben ik er ook ingestonken. Helaas deze reviews te laat gelezen. Ik had twee paar laarsjes besteld die in de verste verte niet voldeden aan de kwaliteit en pasvorm waarmee ze adverteerde. Gelukkig had ik betaling via Klarna gedaan. Direct foto's gemaakt van de misvormde laarzen en het bedrijf mail gestuurd met de foto's. Uiteraard kreeg ik ook de mails terug met korting of terugsturen met hoge kosten voor jezelf. Ze dringen aan op de korting. Niet gedaan. Volhouden! Op een gegeven moment stoppen ze bij 50% korting en dan hoor je niks meer. Via Klarna onderzoek gestart. Alle informatie aangeleverd en aangegeven dat zij klanten misleiden. Snap ook niet dat zij nog zaken met hen doen. Gelukkig na een maand kreeg ik 100% geld retour (hoefde niks meer te betalen, want had gekozen voor achteraf betalen met Klarna) en de laarzen gaan direct de prullenbak in.
Wijze les geweest.

16 grudnia 2023

Zomora: SCAM and FRAUDULENT

Zomora offers 3-4 days delivery when you order, and once they send the confirmation of the order after 36 hours, they give a delivery time of 14 days.
From how the messages are written, it is clear that they are the same people of Gezondheidsacademy. It's very cheap stuff from China of subpar quality.

15 grudnia 2023

Er toch ingetrapt

De reviews van de laarsjes die ik bestelde waren zooo goed. Lekker warm en zacht.
Heb 5 weken op mijn bestelling moeten wachten en toen kwamen ze eindelijk.
Warm?? Geen idee!! Ik kan er mijn wreef niet inkomen. Docherlief heeft net 1 maat kleiner dan ik. Die kwam er met moeite wel in nee hoor mam. Deze zijn niet warm. En zacht al helemaal niet. Zolen lijken wel van beton.

Toch in de mooie praatje getrapt dus. Dom!

13 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Ik heb op 09/12 schoenen besteld en…

Ik heb op 09/12 schoenen besteld en betaald , hebben jullue die gezien awel ik ook niet ,heb al vele malen emails gestuurd en krijg als antwoord ze zijn onderweg ,nirmaal is de leveringstijd tussen 7 en 20 dagen bij mij zij al 34 dagen voorbij en heb nog niks ontvangen ,als ik er niet bij schrijf onmiddelijk antwoorden krijg ik soms antwoord heb nu vandaag voor de 7de of 8 st8e keer mail gestuurd ben benieuwd naar antwoord wat ze gaan zeggen ,ik ken het antwoord al ze zitten in de bestelwagen die gaat leveren en onderweg is naar jou , iik ik ga al die zaken waar geen telefoon bij staat in de
toekomst onmiddelijk de vuilbak ingooien ,dus ik ga vandaag hopen na mijn zoveelste mail een eerlijk antwoord te krijgen en morgen de bezorger aan de deur te hebben.

13 grudnia 2023

Zeer slecht…

Helaas ben ik hier ook ingetrapt laarzen maat 41 besteld. Ze zijn echt veel te klein iemand met maat 38 passen ze niet eens. Als je ze terug wil sturen kost je dat 25 euro. Ik krijg dan nog wel 40 procent terug maar heb niets aan de schoenen. Mensen koop hier niets.

12 grudnia 2023

Dom, dom , dom

Dom, dom, dom. Nadat ik de mooie reviews had gelezen op hun site bestelde ik pantoffels in maat 42/43. In de bevestigingsmail stond echter maat 37/ 38. Veel te klein! Direct terug gemaild dat de maat niet klopte. Ik kreeg vlot een reactie. Helaas pindakaas, er was niets meer aan te veranderen. Ik moest de levering maar afwachten. Die kwam na enige weken en jawel de verkeerde maat. Weer gemaild om dit recht te zetten. Weer vlot antwoord. Ik mocht de zending terugsturen waarvan de kosten van het terugsturen ongeveer 25 euro voor mij waren of 20 % van het aankoopbedrag terug gestort krijgen. Wat een nobel gebaar! Ik heb onder protest "gekozen" voor de 20% geld teruggave.
Met het geld terug storten waren ze wel weer vlot. Kortom: bezint eer gij met Zomora begint

6 listopada 2023

Mag het ook een 0

Mag het ook een 0! Wat een slecht bedrijf. Jammer dat ik geen foto van mijn kapot product kan laten zien. Dezelfde opties als de andere gekregen. Betaal 25 euro voor je kapotte pantoffels en stuur het terug of krijg 20% van je aankoop terug….. met zoals dan wordt gesuggereerd kunne je kapot artikel nog doorverkopen. Ik zeg we worden hier opgelicht

8 grudnia 2023

Zeer slecht

Zeer slecht! Oplichters! Laarzen besteld die niet kwamen, betaalherinneringen via Klarna. Ik mocht achteraf betalen maar heb niks gekregen. Geen telefonisch contact mogelijk en emails worden beantwoord door een computer? en totaal onbevredigend! I

4 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Oplichters, dus niet daar bestellen

Ik heb schoenen gekocht via zomora. Ik had maar 42 besteld want volgens de Klantenservice vielen ze normaal uit. Ik krijg maat 43 binnen en nog steeds waren de schoenen te klein. Ik wil ze retour sturen, maar ze gebruiken maar van 1 warenhuis gebruik die in China ligt omdat ze zogenaamd zoveel om het ecoproces geven en bieden geen gratis retourneren aan en dat staat op hun website. Ik heb gekeken op hun website en kan er nergens iets over vinden. Ze boden mij een andere optie aan want terugsturen kost mij 30 euro. De andere optie was dat ik maar 20% van het aankoopbedrag terug kan krijgen. De schoenen waren 50 euro + Verzendkosten dus dan zou ik maar 10 euro terugkrijgen. Ik vind dit echt schandlig en raad hun niet aan!

24 listopada 2023

Afzetters

Geen ster was beter geweest maar die optie kreeg ik niet… Had schoenen besteld, na een maand nog niets ontvangen dus neem ik contact met hun op en volgens hun zijn ze aangekomen op 26/10/23 maar heb nog steeds niets ontvangen en als je contact met hun wil opnemen krijg je enkel contact met een Emma die als antwoord geeft dat ik moet informeren bij de post want zij is niet verantwoordelijk als het volgens hun systeem geleverd is… ben al gaan informeren bij de post, de spar (omdat zij ook een pakjespunt hebben) die hebben ook niets, de buren ook niet, ik heb geen veilige plaats waar ze het zouden hebben kunnen zetten ALS ze al geleverd zouden hebben … tips hoe ik dit opgelost krijg? Heb ookal contact opgenomen met testaankoop.

29 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Zomora maakt meer kapot dan je lief is....'

Helaas ben ik ook slachtoffer van dit bedrijf
Ik had natuurlijk eerst reviews moeten lezen. Mensen, als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het ook. Laarzen besteld, deze kwamen 2 maten kleiner binnen dan besteld. Terugsturen kostte 25 euro, dus akkoord gegaan met een compromis: de laarzen houden (dan maar proberen te verkopen via Vinted) en 30% teruggestort krijgen (binnen 1-2 werkdagen). Na 3 weken nog geen cent gezien....
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF

10 listopada 2023

2 paar schoenen besteld in 2 maten

2 paar schoenen besteld in 2 maten
Ze vielen zo tegen gewoon plastic
Kunnen nooit geruild worden en geld terug 64,29
Via China dat moet je zelf betalen! Adres:op de verpakking Changiweg 8-10 NL-1437EP Rozenburg NH
Wat een oplichters!! ik heb ook nog een invorderings bedrijf gebeld maar ik denk dat kan toch ook niet voor niks dus laat maar😒

13 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Zamora reviews

Laarzen besteld die veel later dan verwacht (info tijdens bestelling) binnen waren. Heb mailcontact gehad. Het magazijn zit in China dus alles komt uit China. In de voirwaarden staat dat dit soms het geval is.
Punt is onduidelijke info op de website. Geen telefonische bereikbaarheid. Er zou voor bestellen direct duidelijk moeten zijn dat het lang duurt voor de bestelling er is en daarmee hoge retourkosten terug naar China. De laarsjes zijn vlgs prijs kwaliteit. Veel plastic en slechte pasvorm maar voor af en toe prima zeker als je een bijzondere kleur wilt.
Helaas staan er weinig reviews op de website van zamora en die er staan zijn allemaal positief. Op het internet zijn vele reviews te vinden zoek er zamora reviews voor je gaat bestellen.

22 listopada 2023

Doe het niet

De foto’s zijn absoluut niet waarheidsgetrouw. De reviews zijn nep. De ontvangen schoenen zijn niets meer dan aan elkaar genaaide stukken plastic. De pasvorm is een lachertje. Je wordt genept. Echt niet doen.

23 listopada 2023

Wat een oplichters

Wat een oplichters, duurde een maand voordat ik mijn laarzen ontving. Aanbieding van niks. Krijg mijn kleine voetjes niet eens met sokken aan in de laars. Kwaliteit echt belabberd. Niet hierin trappen mensen. Schandalig dat Instagram dit bedrijf promoot!

21 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej