Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Kläderna sitter alltid perfekt, passformen är som klippt o skuren för min kropp. Bra priser och snabba leveranser!

Odpowiedź od Zizzi
så jätte trevlig personal hjälpsamma och ger så goda råd.

Odpowiedź od Zizzi
Just denna gång fick jag en felmärkt tröja. För övrigt fungerade allt bra.

Odpowiedź od Zizzi
Älskar Zizzi. Produkter som är vad de lovar. Storlekar finns alltid i lager och storlekarna är som de sak, hittar man sin storlek får man alltid rätt. Aldrig behövt skicka nå i retur. Snabbt packat och skickat!

Odpowiedź od Zizzi
Älskar Zizzi!!! Använt endast kläder från Zizzi i flera år nu. Alltid snabb leverans, bra kvalitet och sköna kläder! Det enda jag känt mig bekväm i!
Det enda som känns som ett minus många gånger är att det är dyrt. Men i övrigt allt man kan önska sig när man har en rund kropp!
Obs. Jag upplever storlekarna lite stora, jag brukar ha 46/48 i andra märken, men hos Zizzi kan jag ofta ha S (deras 42/44).

Odpowiedź od Zizzi
Lika spännande varje år att se vilken av årets jul t-shirt som en har att välja mellan, urvalet gör en alltid lika glad och nöjd. I år blev det den svarta med julkulor, stor succé när jag hade den på mig när jag anordnade årets Diamond Painting julkort skapande i Novent.

Odpowiedź od Zizzi
Alla rutiner är väldigt enkla för mig som kund. Då menar jag verkligen allt som att hitta det man är ute efter, returer, byten m.m. Bra att kunna se t.ex allt i färgen som är på modet nu vinröda nyanser. Bra att ni har så många olika personer som visar kläderna. Olika åldrar och utseende är ett riktigt pluss. Det enda tråkiga är att jag inte hittat er tidigare. Karin / Änglavän

Odpowiedź od Zizzi
Kläderna från Zizzi håller bra kvalitet och sitter fint. Jag uppskattar att man kan beställa online och hämta paketet i butik, samt prova plaggen där innan man tar med sig något hem. Personalen i butik är hjälpsam och trevlig.
Returerna fungerar smidigt och utan krångel. De ordinarie priserna kan vara lite höga, men deras reor är generösa och man kan göra fina fynd.
Sammanlagt en butik jag varmt kan rekommendera och gärna återvänder till.

Bra sortiment Jättebra storlekar
Bra priser
Snabba leveranser

Odpowiedź od Zizzi
Kunde varken uppdatera mitt login eller göra mig till ny kund. Kom fram på telefon och talade med en trevlig tjej som förstod min frustration och berättade att jag inte var den första som haft problem. Ert danmarkskontor var informerade. Ni lockar med 20%rabatt och fördelar med att vara clubmedlem. Värdelöst om det inte fungerar. Jag returnerade en klänning pga att materialet och storleken inte passade.
Kommer inte handla hos er igen om det strular igen. (Det var problem både när jag beställde och skulle returnera) tyvärr för ni har många snygga outfits för korpulenta kvinnor. Har handlat mycket tidigare i butiken i Upplands Väsby.
Hälsningar
Britt

Odpowiedź od Zizzi
Snabb kontakt och hjälp när PostNord klantade sig. Känns tryggt att handla från ett företag som bryr sig om sina kunder även efter köp. Så till sist fick jag min fina klänning!

Odpowiedź od Zizzi
Väldigt bra utbud, moderna kläder för oss större!

Odpowiedź od Zizzi
Kläderna sitter bra på kroppen. Gjorda för kurviga kroppar! Bra storlekar!

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans, varan/plagget ser ut som på bilderna. Kanske lite för mycket volanger. Vill gärna ha mer A-modeller. Tack!

Odpowiedź od Zizzi
Kläderna vi beställde passade perfekt, leveransen gick smidigt och allt var snyggt packat.

Odpowiedź od Zizzi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.