Zizzi Recenzje 7566

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Kläderna sitter alltid perfekt

Kläderna sitter alltid perfekt, passformen är som klippt o skuren för min kropp. Bra priser och snabba leveranser!

18 listopada 2025

Hej, Helena

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är jätteglada att höra att våra kläder passar dig perfekt och att skärningarna fungerar så bra för din kropp. Det är precis vad vi strävar efter.

Det är också kul att höra att du är nöjd med våra priser och snabba leveranser. Din feedback betyder verkligen mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

så jätte trevlig personal hjälpsamma…

så jätte trevlig personal hjälpsamma och ger så goda råd.

Hej Eva!

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att du tyckte att personalen var trevlig och hjälpsam, och att deras råd var värdefulla för dig.

Din feedback betyder mycket för oss.

Bra kläder

Bra kläder, trevlig och hjälpsam personal

17 listopada 2025

Hej, Margareta

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att du gillar våra kläder och att du tyckte att personalen var vänlig och hjälpsam. Det betyder mycket för oss.

Lätt att beställa

Just denna gång fick jag en felmärkt tröja. För övrigt fungerade allt bra.

17 listopada 2025

Hej Eva!

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att du fick en felmärkt tröja den här gången. Det är verkligen inte den upplevelsen vi vill att du ska ha.

Vi är glada att allt ändå löste sig till slut, men om du någonsin upplever något liknande igen är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig direkt.

Älskar Zizzi

Älskar Zizzi. Produkter som är vad de lovar. Storlekar finns alltid i lager och storlekarna är som de sak, hittar man sin storlek får man alltid rätt. Aldrig behövt skicka nå i retur. Snabbt packat och skickat!

16 listopada 2025

Hej, Alexandra

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gör oss riktigt glada att höra att du älskar Zizzi och att våra produkter lever upp till dina förväntningar.

Det är skönt att veta att du alltid hittar din storlek i lager, att passformen är konsekvent och att du aldrig har behövt returnera något. Att höra att dina beställningar packas och skickas snabbt är också underbar feedback.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser med oss.

Älskar Zizzi!!

Älskar Zizzi!!! Använt endast kläder från Zizzi i flera år nu. Alltid snabb leverans, bra kvalitet och sköna kläder! Det enda jag känt mig bekväm i!
Det enda som känns som ett minus många gånger är att det är dyrt. Men i övrigt allt man kan önska sig när man har en rund kropp!
Obs. Jag upplever storlekarna lite stora, jag brukar ha 46/48 i andra märken, men hos Zizzi kan jag ofta ha S (deras 42/44).

16 listopada 2025

Hej, Mira

Tack så mycket för din underbara och uppriktiga recension. Det betyder mycket för oss att höra att du har burit Zizzi i flera år och att våra kläder känns bekväma, håller hög kvalitet och passar dig. Att veta att våra stilar är det du känner dig bäst i är verkligen den största komplimangen.

Vi uppskattar din ärliga feedback om priserna. Vi förstår din poäng och det är något vi kontinuerligt arbetar med, både genom starka säsongsvisa erbjudanden och genom att se till att kvaliteten matchar värdet.

Tack också för att du delade med dig av dina erfarenheter av storlekarna. Det är bra för oss att veta hur våra storlekar jämförs med andra märken, och din kommentar kan också hjälpa andra kunder när de väljer sin storlek.

Vi är väldigt tacksamma för din lojalitet och dina vänliga ord.

Oceniono na 5 z 5

Jul t-shirt gör succé i Novemt

Lika spännande varje år att se vilken av årets jul t-shirt som en har att välja mellan, urvalet gör en alltid lika glad och nöjd. I år blev det den svarta med julkulor, stor succé när jag hade den på mig när jag anordnade årets Diamond Painting julkort skapande i Novent.

15 listopada 2025

Hej, Maria

Tack så mycket för din underbara och hjärtvärmande recension. Vi är verkligen glada att höra att du ser fram emot våra jul-T- skjortor varje år och att urvalet alltid gör dig glad.

Det är särskilt härligt att höra att den svarta med juldekorationerna var så populär när du hade på dig den. Det är just sådana stunder som gör att vi älskar att skapa säsongsprylar som känns festliga och roliga.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse med oss. Det betyder verkligen mycket.

Oceniono na 5 z 5

Upplevelse av att handla hos Zizzi.

Alla rutiner är väldigt enkla för mig som kund. Då menar jag verkligen allt som att hitta det man är ute efter, returer, byten m.m. Bra att kunna se t.ex allt i färgen som är på modet nu vinröda nyanser. Bra att ni har så många olika personer som visar kläderna. Olika åldrar och utseende är ett riktigt pluss. Det enda tråkiga är att jag inte hittat er tidigare. Karin / Änglavän

Hej Karin!

Tack så mycket för din underbara och uppriktiga recension. Det betyder mycket för oss att höra att alla rutiner känns superenkla för dig, från att hitta det du behöver till att hantera returer och byten. Det är precis den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha.

Vi är också väldigt glada att du gillar att bläddra efter trendfärger som vinrött och att du uppskattar att se olika människor presentera kläderna. Att visa en variation av åldrar, storlekar och utseenden är något vi bryr oss djupt om, så dina ord värmer verkligen våra hjärtan.

Och din senaste kommentar fick oss att le. Vi är bara glada att du hittat hit till oss nu, och vi är så glada att ha dig med oss.

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalitet och smidigt att handla

Kläderna från Zizzi håller bra kvalitet och sitter fint. Jag uppskattar att man kan beställa online och hämta paketet i butik, samt prova plaggen där innan man tar med sig något hem. Personalen i butik är hjälpsam och trevlig.

Returerna fungerar smidigt och utan krångel. De ordinarie priserna kan vara lite höga, men deras reor är generösa och man kan göra fina fynd.

Sammanlagt en butik jag varmt kan rekommendera och gärna återvänder till.

6 listopada 2025

Hej Lina!

Tack så mycket för din detaljerade och genomtänkta recension. Vi är verkligen glada att höra att du tycker att våra kläder är av bra kvalitet och sitter bra. Det är också bra att veta att det fungerar bra för dig att beställa online och hämta i butiken, och att du uppskattar att kunna prova kläderna innan du tar med dem hem.

Dina vänliga ord om personalen betyder verkligen mycket. Vi kommer att se till att dela din feedback med teamet, som kommer att bli väldigt glada att höra det.

Vi är också glada att returerna har gått smidigt för dig. Samtidigt uppskattar vi din ärliga kommentar om våra ordinarie priser. Det är sant att våra rea kan erbjuda några fantastiska erbjudanden, och vi är glada att du har kunnat dra nytta av dem.

Tack för att du rekommenderar oss och för att du vill komma tillbaka. Vi är tacksamma för ditt förtroende och hoppas att välkomna dig igen snart.

Bra sortiment Jättebra…

Bra sortiment Jättebra storlekar
Bra priser
Snabba leveranser

14 listopada 2025

Hej Kerstin!

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att du gillar vårt sortiment, tycker att storlekarna är bra och upplever snabba leveranser.

Din feedback betyder mycket för oss och vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Oceniono na 1 z 5

Kunde varken uppdatera mitt login eller…

Kunde varken uppdatera mitt login eller göra mig till ny kund. Kom fram på telefon och talade med en trevlig tjej som förstod min frustration och berättade att jag inte var den första som haft problem. Ert danmarkskontor var informerade. Ni lockar med 20%rabatt och fördelar med att vara clubmedlem. Värdelöst om det inte fungerar. Jag returnerade en klänning pga att materialet och storleken inte passade.
Kommer inte handla hos er igen om det strular igen. (Det var problem både när jag beställde och skulle returnera) tyvärr för ni har många snygga outfits för korpulenta kvinnor. Har handlat mycket tidigare i butiken i Upplands Väsby.
Hälsningar
Britt

13 listopada 2025

Hej, Britt

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter, och jag är verkligen ledsen att höra hur mycket problem du har haft — jag förstår din frustration helt och hållet. Det är definitivt inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få, särskilt inte när man försöker registrera sig och dra nytta av sina Club Zizzi-förmåner.

Jag är verkligen glad att du fick tag på en av våra kollegor på telefonen som kunde hjälpa dig, och jag kan försäkra dig om att din feedback har vidarebefordrats så att problemet kan undersökas ordentligt. Du har helt rätt — en rabatt är värdelös om systemet inte fungerar.

Jag är också ledsen att höra att din retur och beställning inte gick smidigt. Du förtjänar en problemfri upplevelse från början till slut, och jag förstår varför du tvekar att handla online hos oss igen efter det här.

Vi uppskattar verkligen dig som en långvarig kund, och jag hoppas att vi får chansen att ge dig en mycket bättre upplevelse nästa gång. Om det är något alls du vill ha hjälp med just nu, så finns jag här för dig.

Oceniono na 5 z 5

Varorna kommer snabbt.alltid nöjd.

Hej, Ann-Christin

Tack för den fina feedbacken — det betyder mycket! Vi är jätteglada att höra att dina beställningar kommer snabbt och att du alltid är nöjd med din upplevelse.

Tack för att du väljer att handla hos oss.

Mycket hjälpsamma

Snabb kontakt och hjälp när PostNord klantade sig. Känns tryggt att handla från ett företag som bryr sig om sina kunder även efter köp. Så till sist fick jag min fina klänning!

11 listopada 2025

Hej, Cecilia

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är jätteglada att höra att du kände dig väl omhändertagen när PostNord orsakade problem — vi vill alltid att du ska känna dig stött, även efter ditt köp.

Och vi är så glada att din fina klänning äntligen har kommit fram till dig!

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Väldigt bra utbud

Väldigt bra utbud, moderna kläder för oss större!

13 listopada 2025

Hej, Ronja

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att du gillar vårt utbud och tycker att våra stilar är moderna och passar kurviga kroppar — det är precis det vi strävar efter.

Tack igen för att du delade med dig av dina synpunkter.

Oceniono na 5 z 5

Kläderna sitter bra på kroppen

Kläderna sitter bra på kroppen. Gjorda för kurviga kroppar! Bra storlekar!

11 listopada 2025

Hej, Anne-Sofie

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att våra kläder passar dig bra och känns designade för kurviga kroppar — det är precis det vi siktar på.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, varan/plagget ser ut som på bilderna. Kanske lite för mycket volanger. Vill gärna ha mer A-modeller. Tack!

Hej, Cathrine

Tack så mycket för din recension! Vi är jätteglada att höra att din beställning kom snabbt och att varan stämde överens med bilderna — det är alltid bra att veta.

Och tack för feedbacken om volangerna och din önskan om fler A-linje stilar. Vi har vidarebefordrat detta till rätt team, eftersom input som ditt verkligen hjälper oss att forma framtida kollektioner.

Tack igen för att du tog dig tid att dela dina tankar.

Alltid nöjd med Zizzi

Kläderna vi beställde passade perfekt, leveransen gick smidigt och allt var snyggt packat.

6 listopada 2025

Hej, Emma

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att kläderna passar perfekt, att leveransen gick smidigt och att allt kom fint packat.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Ljuvligt underbara kläder!

10 listopada 2025

Hej Madeine!

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är jätteglada att höra att du älskar våra kläder - det betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback.

Oceniono na 5 z 5

Fina produkter och snabb leverans!

28 października 2025

Hej, Anne

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med våra produkter och att din leverans kom snabbt.

Tack igen för att du delade med dig av dina erfarenheter.

Bra storlekar som passar

10 listopada 2025

Hej, Birgitta

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att våra storlekar passar dig bra. Att hitta rätt passform är så viktigt, och vi är glada att veta att vår storlek fungerar för dig.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej