Al eerder heb ik enkele dingen bij Zinara besteld en ben er nog steeds zo blij mee, en krijg er zelfs nog vaak complimenten over!
Reakcja na opinię
Espadrilles besteld voor € 39,95 op 9-6-2026 zag later dezelfde bij Temu voor € 12:50 Levering duurde heel lang, kontakt gehad en steeds keurig antwoord gehad, ook het enorme prijsverschil gemeld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik wilde graag een andere maat maar die was niet meer beschikmaar op het moment. Heb me dan aangemeld voor een reminder als de blouse weer beschikbaar was en dit werkte perfect.
Reakcja na opinię
BESTEL HIER GEEN PRDOCTEN! Na mijn aankoop heb ik mijn product willen retourneren. Hier gingen verschillende mailtjes overheen en wat ik wilde als klant kon niet. Ik kreeg alleen maar aanbiedingen ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Zinara
Niet kopen. Ze zijn geen Nederlands bedrijf en zijn oplichters!
Je krijgt troep uit Azië en als je het terug wilt sturen krijg je een mail dat ze dat liever niet doen omdat ik dan nog een keer dat hele bedrag mag betalen. En dan bieden ze je aan om 20% van het totaalbedrag terug te betalen! Dat noemen zij netjes handelen! Ik kan mijzelf alleen verwijten dat ik toch even wat verder had moeten kijken naar de bekende webshops. Ik ben er weer een keer ingetrapt. Helaas.

Odpowiedź od Zinara
Het retourbeleid is heel ingewikkeld, ze sturen heel veel mails met opties om toch niet je geld terug te hoeven storten.
De retourkosten zijn voor eigen rekening en blijken bij retourneren bijzonder hoog omdat het magazijn in Azië staat. Bijzonder slechte service, ik koop hier nooit meer.

Odpowiedź od Zinara
Komt uit China dus lange levertijd, slechte kwaliteit sandalen, lijkt net plastic, super hard en niet comfortabel. Het riempje sluit nauwelijks aan en kan dus niet eens dicht. En dan nog een langdurig en lastig retour proces waarbij ze alles op alles zetten om toch nog geld aan je te verdienen. Echt heel slecht!!!

Tweede bestelling al die ik gedaan heb en ben nog steeds 100% tevreden

Odpowiedź od Zinara
Ik heb iets van zinara cadeau gegeven en de ontvanger was er zeker tevreden mee.

Odpowiedź od Zinara
Mooi product en goede prijs-kwaliteitverhouding

Odpowiedź od Zinara
Ik had een kleine vraag over mijn bestelling en de klantenservice reageerde snel en vriendelijk.

Odpowiedź od Zinara
Ik vind het bestellen bij zinara zeer handig aangezien ik op hun website het pakket in detail kan opvolgen.

Odpowiedź od Zinara
Ik heb al een paar keer besteld bij Zinara en elke keer opnieuw tevreden. De verzending gaat altijd vlot

Odpowiedź od Zinara
Het duurde weken voordat mijn pakketje kwam. De blouse zag er heel anders uit dan op de foto in de webshop. Een soort van dezelfde print, maar dan vager. Synthetische stof, ander model en slechte kwaliteit. Terugsturen kan, maar fan moet je wel betalen en een pakje naar China is best duur. Houden en 20 % terugbetaling kreeg ik aangeboden.

Odpowiedź od Zinara
Ik was eerst een beetje sceptisch om online te bestellen bij deze webshop maar het heeft me verrast. Het pakket kwam netjes verpakt aan en het product zag er zo uit als op de foto.

Odpowiedź od Zinara
Duurde erg lang voordat het pakket over was.
Qualiteit viel erg tegen. Dunne jassen, terwijl het een winterjas was.
Teruggestuurd, kostte €51,80 op 13-2- 2026
Ligt nog steeds bij douane.
Contact via email is prima, snel antwoord.
Ik heb inmiddels de helft van mijn geld terug.
Maar waar blijft de andere helft?
Contact met Post Nl gehad, maar de overdracht van het pakket is prima verlopen..
Rara.ik wacht nog op €60,-
IK BEN ER ANDERS €101,- BIJIN GESCHOTEN.
Vind ik veel geld.

Odpowiedź od Zinara
Mooie jurken beschikbaar van goede prijs/kwaliteit

Odpowiedź od Zinara
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.