Al eerder heb ik enkele dingen bij Zinara besteld en ben er nog steeds zo blij mee, en krijg er zelfs nog vaak complimenten over!
Reakcja na opinię
Espadrilles besteld voor € 39,95 op 9-6-2026 zag later dezelfde bij Temu voor € 12:50 Levering duurde heel lang, kontakt gehad en steeds keurig antwoord gehad, ook het enorme prijsverschil gemeld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik wilde graag een andere maat maar die was niet meer beschikmaar op het moment. Heb me dan aangemeld voor een reminder als de blouse weer beschikbaar was en dit werkte perfect.
Reakcja na opinię
BESTEL HIER GEEN PRDOCTEN! Na mijn aankoop heb ik mijn product willen retourneren. Hier gingen verschillende mailtjes overheen en wat ik wilde als klant kon niet. Ik kreeg alleen maar aanbiedingen ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Zinara
Erg leuke en gebruiksvriendelijke website. Ze verkopen erg leuke kleding en het volgen van je pakketje is zeer eenvoudig

Odpowiedź od Zinara
Snelle levering mooie winkel en kleding wat iedereen tegenwoordig zoekt.

Wat een misleidende site
Slecht retour Ellie en de producten komen niet overeen met de werkelijkheid.

Odpowiedź od Zinara
BESTEL HIER GEEN PRDOCTEN!
Na mijn aankoop heb ik mijn product willen retourneren. Hier gingen verschillende mailtjes overheen en wat ik wilde als klant kon niet. Ik kreeg alleen maar aanbiedingen maar een product terug sturen was niet mogelijk omdat er hoge verzendkosten aan vast zitten. Nu moet ik volgens hun maar iets anders zoeken op de site.

Odpowiedź od Zinara
Leuke items met ook leuke prijzen. Ik vind er altijd wel iets wat me aanstaat.

Odpowiedź od Zinara
Heel ordelijke website. Goed contact met de klantenservice over het pakket en de vragen die ik had.

Odpowiedź od Zinara
Tevreden. Leuke kleding, altijd meegaand met de trends

Espadrilles besteld voor € 39,95 op 9-6-2026
zag later dezelfde bij Temu voor € 12:50
Levering duurde heel lang, kontakt gehad en steeds
keurig antwoord gehad, ook het enorme prijsverschil gemeld en toen kreeg ik 20 % van de aankoopsom terug!
Inderdaad kwam het uit China, rotkwaliteit, te wijd en keihard plastic, voel me enorm opgelicht vooral omdat retourneren op eigen kosten naar China moest, terwijl Temu een gratis retour beleid heeft!! NOOIT MEER!!!!!!

Odpowiedź od Zinara
Broeken en top gekocht bij Zinara
Slechte kwaliteit kleding uit China, wordt niet op de website vermeld dat het uit China komt.
Had dit anders niet gekocht.
Op de website wordt er linnen broek vermeld: is echter katoen.
Pasvorm top niet goed. Plaatjes op website zien er echter prachtig uit.
Al met al ben ik niet tevreden,
Wilde dit dus terugsturen en mijn geld terug. Gevraagd om info over retour zenden. Krijg je eerst allerlei mails met voorstellen waar ik niet om gevraagd heb.
Als ik volhou dat ik de kleding terug wil sturen wordt er gewezen op de kosten voor verzending en dat ik beter de kleding kan houden en Zinara 20 % terug betaald. Uiteindelijk biedt Zinara na meerdere mails aan 60 % van de koopsom terug te betalen: dit aanbod krijg ik omdat ik volhou de kleding terug te willen sturen.
Ik ga akkoord met de 60 % om van het gedoe af te zijn
Ik schiet er dus 40 % bij in, en blijf met kleding zitten waar ik niet blij mee ben. .
Op website geen algemene voorwaarden te vinden, krijg steeds de pagina
" herroepingsverzoek indienen"..
Ik voel me misleid en opgelicht.
Geen ster waard dus..
Jammer van het geld, voor mij geen Zinara meer.

Odpowiedź od Zinara
Erg leuke kleding. Net even wat anders voor een goede prijs en prima kwaliteit.

Odpowiedź od Zinara
Fijne producten en ontzettend snelle en fijne klantenservice!

Odpowiedź od Zinara
Kwaliteit is nogal ‘plastic’ en het retourbeleid ronduit slecht. Je krijgt mails met het ‘aanbod’ tot teruggave van slechts 20 of 30 % van het aankoopbedrag. Ze doen het voorkomen als een genereus aanbod, omdat de kosten van terugsturen heel hoog zijn. ( 35-40 Euro).Dit omdat magazijn ergens in Azië blijkt te zijn.

Odpowiedź od Zinara
Ik ben zeer tevreden van de blouse die ik hier gekocht heb voor in de zomer. Super dun en luchtig om aan te doen.

Odpowiedź od Zinara
Typisch drop shipping uit China. Kwaliteit materiaal zeer laag. Kleur, pasvorm en materiaal komen niet overeen met omschrijving en foto’s. Terugsturen kan alleen naar magazijn in China. Na klacht, en heen en weer gemail, 60% van aankoop bedrag retour. Leergeld….

Odpowiedź od Zinara
Zeer ontvreden. Wil iets terug sturen maar krijg steeds mailtjes dat ze eerst 20%, dan 30% en nu 50% van het bedrag terugstorten, met een kortingsbon die ik niet wil. Spreken me met een andere naam aan. Slechte kwaliteit van het product. Nooit meer voor mij.

Odpowiedź od Zinara
Goede kwaliteit en mooie kleuren. Duurde wel wat langer voor het pakketje binnenkwam. Verder niks te klagen

Odpowiedź od Zinara
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.