professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Zobacz więcej
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Zobacz więcej
Vlotte afhandeling van de opdracht. De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Dane kontaktowe
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Holandia
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Zibber heeft ons perfect geïnformeerd…
Zibber heeft ons perfect geïnformeerd vooraf
Afspraak was helder en medewerker Sanne belde netjes een half uur van te voren om te zeggen dat ze 10 minuten later zou komen. Omdat ze deze afspraak plotseling moest overnemen van een collega die zich ziek gemeld had. En was keurig op tijd aanwezig. Duidelijke uitleg gehad en heeft de vragen van ons zeer duidelijk en goed beantwoordt
Vriendelijke fotograaf en mooie foto's…
Vriendelijke fotograaf en mooie foto's gemaakt.
Snelle service!
Keurig op tijd (zelfs nog iets eerder). Heel vriendelijke dame.
professionele fotograaf
Vriendelijke en zeer professionele fotograaf.
Foto maken
Een bekwame Dame heel zorgzaam werk gedaan heel netjes en vriendelijk kent haar vak
A++. Vriendelijk contact
A++. Ik had heel snel een afspraak. Vriendelijk contact.
Nijmegen…
Zeer vriendelijke fotografe en netjes gewerkt zeer aan te bevelen
De fotograaf was erg vriendelijk en…
De fotograaf was erg vriendelijk en duidelijk. Ze stemde goed af wat ze ging doen.
Goede ervaring! Top
Professioneel bedrijf met zeer goed gekwalificeerd personeel. Erg tevreden met de afgeleverde diensten!!
Koen was mooi op tijd en vriendelijk in…
Koen was mooi op tijd en vriendelijk in omgang ,met professionele apparatuur maakte hij alles volgens afspraak en gaf ook nuttige tips .zeer netjes en professioneel
De medewerker was zeer duidelik
Vakkundige mensen die weten wat ze…
Vakkundige mensen die weten wat ze moeten doen Top
Goede foto's en positieve ervaring
Met de tips van de website hebben we de voorbereiding goed kunnen verzorgen. De foto's zien er prima uit en stonden al een dag na het maken van in mijn mailbox.
De fotograaf was vriendelijk en waar nodig behulpzaam.
Hele fijne ervaring met Zibber
Hele fijne ervaring met Zibber. Met de voorbereiding tips van de website hebben we het huis goed kunnen voorbereiden op de fotos. De fotograaf was precies op tijd, hij was heel vriendelijk en duidelijk. De foto's en video's zien er super uit. En stonden een dag na het maken van de foto's en video's al in mijn mailbox.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, vriendelijk.
Erg mooie professionele foto's voor een goede indruk van mijn huis!
Vakwerk van de bovenste plank.
Wij waren onder de indruk van de professionele aanpak van de fotograaf, daarnaast was hij een bijzonder aardige gozer.
Als het even niet over de woning ging had hij ook een luisterend oor, empathisch dus.
Toen we 2 dagen daarna het resultaat zagen, waren we dan ook dik tevreden.
Gewoon heel goed in hun werk
De fotograaf was vriendelijk maar bewerkte fotos lelijk.
De fotograaf was heel vriendelijk en behulpzaam.
Maar toen we de foto's later ontvingen schrokken we van de bewerkingen die er overheen waren gehaald.
Alles was heel flets en grijs, lage kleurverzadiging, planten leken wel dor, alle kleuren weg, heel zonde.
Uiteindelijk hebben we de originele foto's opgevraagd en deze zelf nog wat bewerkt.
Die zijn uiteindelijk wel gebruikt.

Odpowiedź od Zibber | Nederland
Professionele en accurate aanpak
Professionele en accurate aanpak. Vriendelijke medewerkster / fotografe die goede uitleg gaf en alles zo als afgeproken uitvoerde.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.