Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Na 15 dagennog niks ontvangen Het was glazen vogeltje van 39.95euro Heb ook geen bestelnr ontvangen Heb al 3 berichten gestuurd Ik denk mijn geld kwijt ben

Oceniono na 1 z 5

NIET BESTELLEN! OPLICHTERIJ! Voorheen was dit Amsterdam Style! OPLICHTERIJ! Nu ineens de naam veranderd, dat zegt toch wel genoeg.. Echt walgelijk zulke bedrijven, zich voordoen als een Nederla... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Begin januari een jas besteld maat XL. Na twee weken levering en de maat was nog niet eens XS. Teruggestuurd en retourkosten € 26,00 betaald. Helemaal terug naar China. Op 19 januari retour en sinds... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Een föhn besteld en na een maand pas…

Een föhn besteld en na een maand pas geleverd; komt uit China en kwaliteit was erbarmelijk. Vraag om terug te sturen en moet op eigen kosten terug sturen naar China! Verzendkosten zijn 70€ en de föhn koste 60€!
Schandalig gewoon! Dus zeker niks bestellen bij Zareo!!!!!

14 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

ander artikel dan je besteld

28 januari 2023 2 winterjassen besteld bij Zareo en zijn op 10 februari geleverd daar is niks van te zeggen het zijn alleen geen winter maar zomer jassen en ze vallen veel te klein uit

9 lutego 2023

Jas besteld niet gekregen

Jas besteld niet gekregen. Vandaag besteld morgen in huis inmiddels een maand verder en nog niets. Wel geld ontvangen maar niets leveren. Klantenservice reageert ook niet op de mails. Zeer slechte zaak

8 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Wat een drama dat bedrijf

Wat een drama dat bedrijf, en ja stom van mijzelf dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Dat dit allemaal maar gewoon wordt getolereerd, het is te schandalig voor woorden

7 lutego 2023

Onbetrouwbaar !!

6 weken moeten wachten op echte lederen laarsjes, maat 41 maar het is eigenlijk 39 en het ergste is dat ze in imitatie leder zijn !
Zeker niet meer bestellen op advertenties facbook want het is gewoon allemaal de zelfde firma en je koopt echt wel brol .
Het is chinese brol en je teruggave zal ook in Chinees zijn !

16 stycznia 2023

Eens en nooit meer??

Stom, de reviews niet eerst gelezen. Leveringsdatum al ruim voorbij en wordt totaal niet gereageerd op vragen per mail. Ben benieuwd wanneer en wat ik geleverd krijg.
Inmiddels mijn bestelling binnen maaarrr een vest ontbreekt en hoop nu dat dit zsm hersteld zal worden. Bestelling redelijk op tijd en goede kwaliteit. 👍

7 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Zag leuke leesbril passeren op Insta

Zag leuke leesbril passeren op Insta, gelijk besteld want slogan "vandaag besteld, morgen in huis" leek mij praktisch...Echter kreeg mail 5 tot 10 dagen levertijd nadat ik had betaald. Nu 10 dagen verder en naar track en trace gekeken blijkt de bril verstuurd te worden vanuit China en is hij nog niet eens vertrokken. Pure misleiding en waarschijnlijk ook nog eens veel te duur betaald. Deze sites moesten verboden worden om op sociale media te adverteren en dan steeds onder een ander bedrijf/naam. Het zal bij deze ene aankoop blijven via soc med.

1 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Bij Zareo.nl een trui besteld in een…

Bij Zareo.nl een trui besteld in een vaal groene kleur.
Bij aflevering blijkt dat het een fel groene trui is die qua kleur totaal niet overeen komt met de foto op Facebook en hun eigen site.
Via de klantenservice verzocht om de trui terug te kunnen sturen en gevraagd naar een retourformulier.
Er wordt tot op heden niet gereageerd.

19 stycznia 2023

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN! OPLICHTERIJ!
Voorheen was dit Amsterdam Style!

OPLICHTERIJ! Nu ineens de naam veranderd, dat zegt toch wel genoeg..
Echt walgelijk zulke bedrijven, zich voordoen als een Nederlands bedrijf maar als je iets wil retourneren dan moet het naar China. Terwijl het pakketje gewoon uit Nederland komt volgens de label!
En heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt, telkens hetzelfde mailtje als antwoord. BAH.

25 stycznia 2023

OPLICHTERS ZIJN HET!!!

OPLICHTERS ZIJN HET!!!

Heb die bont schoenen besteld al bijna 2 maanden geleden dacht het komt uit Nederland maar nee hoor die rommel komt uit China en nog steeds niet binnen.
Track en trace van DHL zegt dat ik ze volgende week in huis heb.
Weet nu dus al en wat ik van meerdere lees hier dat het troep is en terug sturen kost ook mij eigen geld normaal naar Nederland (Amsterdam) is dat niet zo duur maar China is het duur.
Dus dit moet verboden worden hun doen zich voor dat het uit Amsterdam komt het zijn gewoon oplichters dus trap er niet in!!!!
Nee het komt uit CHINA

20 stycznia 2023

Hier niet kopen!!

De bestelde zaken komen gewoon uit China. Ik dacht vanuit Nederland omdat email eindigt op NL. Geen idee hoe dit werkt maar vind wel dat hier iets tegen gedaan mag worden. De items zijn van zeer matige kwaliteit (namaak en plastic) Retourneren kost de koper geld, mijzelf dus in dit geval. Heb het ondanks dit zojuist toch maar naar China terug verzonden, extra onkosten: €20,25. Ben benieuwd of ik mijn geld terug ga krijgen, maar dat zal ik later hier wel delen.

11 stycznia 2023

Had winterjas besteld

Had winterjas besteld, maar kreeg na 6 weken een dunjasje toegestuurd. Andere kleur. Geen bontkraag. Veel te kleine maat. Oplichters had het bij Amsterdamstyles besteld. Pad op koop hier niks. Je bent je geld kwijt. Contact met hun krijg je nooit.

11 stycznia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej