Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Na 15 dagennog niks ontvangen Het was glazen vogeltje van 39.95euro Heb ook geen bestelnr ontvangen Heb al 3 berichten gestuurd Ik denk mijn geld kwijt ben

Oceniono na 1 z 5

NIET BESTELLEN! OPLICHTERIJ! Voorheen was dit Amsterdam Style! OPLICHTERIJ! Nu ineens de naam veranderd, dat zegt toch wel genoeg.. Echt walgelijk zulke bedrijven, zich voordoen als een Nederla... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zag leuke leesbril passeren op Insta, gelijk besteld want slogan "vandaag besteld, morgen in huis" leek mij praktisch...Echter kreeg mail 5 tot 10 dagen levertijd nadat ik had betaald. Nu 10 dagen ver... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Begin januari een jas besteld maat XL. Na twee weken levering en de maat was nog niet eens XS. Teruggestuurd en retourkosten € 26,00 betaald. Helemaal terug naar China. Op 19 januari retour en sinds... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Waardeloos en oplichting!

Waardeloos. Trui leek niet eens op wat ik had besteld. Teruggestuurd maar ik moet toch betalen. Via Klarna nu al weken bezig. Ik krijg een mail van zareo.nl dat ik 4 retourkeuzes heb maar ik kan geen keuze aangeven. Mail komt niet aan. En trui is allang teruggestuurd. Blijkt nu kwijt te zijn. Wat een ellende! Een echte oplichter!

6 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht daar moet je niets…

Zeer slecht daar moet je niets bestellen had een rooie jas besteld krijg een witte en dan begint het na meerdere e-mail s ben je inmiddels drie weken verder mag je het niet meer terug sturen want dat moet binnen veertien dagen zijn gewoon op lichters .

4 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Nederlandse website twee truien…

Nederlandse website twee truien besteld, op de site zien ze er mooi uit, maar in het echt slechte kwaliteit, en de kleuren zijn heel anders , terug sturen moet naar China , ruim twintig euro. Nou nog maar zien dat ik het geld terug krijg.

4 marca 2023

Retourneren

Retourneren, direct na levering een mail gestuurd hoe ik het artikel terug kon sturen. Na 15 dagen krijg ik mail terug dat ik te laat ben met retourneren, omdat je binnen 14 dagen moet retourneren! Te gek voor woorden!!!

3 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Begin januari een jas besteld maat XL

Teruggestuurd en retourkosten € 26,00 betaald. Helemaal terug naar China. Op 19 januari retour en sinds die tijd bezig met terug laten storten betaling.
Steeds maar antwoorden: is onderweg en door interne fout verlaat. Nu 28 februari nog steeds geen retourgeld.

27 lutego 2023

Niks bij kopen!!!!

Helaas te laat gechecked bij Trustpilot. Mijn ervaring komt overeen met alle reviews die je hier leest. Ik dacht zelfs bij een Nederlands bedrijf iets besteld te hebben. Blijkt het goedkope chinese troep te zijn. Trui van € 45,00 slechte kwaliteit, maat klopt niks van kleuren kloppen ook niet. Retourkosten naar China moet jezelf betalen?!?

26 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb er een föhn besteld die helaas…

Ik heb er een föhn besteld die helaas niet goed is. Het is een heel goedkoop in elkaar gezette föhn waar je haar van kapot gaat. Ze zeggen dat je het mag proberen maar je kan alleen maar terug sturen als er iets kapot is, dan sturen ze een nieuwe op. Allemaal leugens dit bedrijf zou er zeker nooit wat kopen.
Natuurlijk reageren ze ook helemaal nergens op!

25 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Bende oplichters zelfde verhaal als…

Bende oplichters zelfde verhaal als alle reviews best van 44 euro te klein opsturen naar China kost 26 euro als je mailt dat je het terug wilt sturen reageren ze vrij snel maar mail je dat je het niet mee eens bent reageren ze niet eens maar nooit weer

24 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik had een jas Large besteld

Ik had een jas Large besteld. Deze kwam pas na 3 weken en was waarschijnlijk de Chinese Large, want hij was veel te klein. Geen adres om retour te zenden. Het zijn oplichters!!!

24 lutego 2023

Niets kopen hier

Niets kopen hier. Na de bestelling geven ze aan dat de levering 4 tot 7 dagen duurt vanwege de drukte. Na 3 weken maar een keer een mail gestuurd waar de trui blijft. Zou zsm uitgezocht worden. Weer twee weken later een minder vriendelijke mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil en dat ik anders mijn rechtsbijstand in ga schakelen. 4 dagen later lag ineens de trui op de mat. Helaas hele slechte kwaliteit dus gewoon niet doen mensen.

23 lutego 2023

Weggegooid geld

Weggegooid geld! Had ik maar niet zo impulsief gehandeld en eerst de reviews gelezen, 3 pullovers besteld. Op de plaatjes prachtig, in werkelijkheid meuk! Slechte kwaliteit en totaal andere kleuren. Ik neem mijn verlies. Maar waarschuw iedereen: koop hier niet!! Hoop dat er een of ander programma is die hier achteraan gaat!

23 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Koop niet bij dit bedrijf

Smartwatch besteld met aangegeven Levertijd van 2 a 3 dagen. Werkelijke Levertijd bijna drie weken. De smartwatch werkt niet naar behoren, de sensor hartslag etc. doet het niet. Twee mail een mail gestuurd om te vragen wat nu te doen, hierop wordt niet gereageerd.
Koop niet bij dit bedrijf.

19 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Dit zijn oplichters, chinese meuk…

Dit zijn oplichters die chinese meuk verkopen. Leveren producten die niet zijn zoals omschreven op de website. Of producten die niet werken. Klantenservice reageert niet persoonlijk, computer stuurt retour formulier. Op jouw kosten naar een vaag adres in China versturen en dan zou het geld teruggestort moeten worden. Bestel niets, ik start een kruistocht op tegen deze oplichters. Zijn ook onbereikbaar telefonisch, adres of mail!

19 lutego 2023

Zareo.nl Slechte service

Het lijkt als of je in Nederland bestelt, maar ze sturen vanuit china, geen levering de beloofde volgende dag, maar 3 weken later. Retour moet ook naar china, dus dat kost zelfs nog meer dan de aanschaf. Niet doen dus!

Had ik hier maar gekeken...

17 lutego 2023

Stel oplichters

Stel oplichters
Zodra geld op hun rekening staat maar product retour stuurt krijg je geen respons op je mails dus je krijgt je geld oom niet meer terug.

Vieze ratten!!!

24 listopada 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service! Je moet heel lang wachten om je pakketje. Als je het uiteindelijk krijgt ben je bedrogen. Het product komt niet overeen met wat ze je beloven. Als je het wilt terugsturen dan moet je opdraaien voor de kosten en verzenden naar China terwijl ze reclame maken dat ze een Nederlands bedrijf zijn. Dikke oplichterij. Zelfs een factuur sturen ze niet en als je er achter vraagt krijg je een factuur van iemand anders. Niet vertrouwen! Opgelet best niet bestellen!!!

14 lutego 2023

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Een trui gekocht via de webshop. Ze gaven aan dat de leveringstijd tussen de 4 en 7 werkdagen was. Inmiddels al een maand aan het wachten zonder. Bedrijf reageert ook niet op mails. Regelrechte schande! Moet wat aan gedaan worden.

14 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej