Ett trevligt bemötande från start, genomgång vilka förutsättningar som finns på konsultationen. På op-dagen fick man en bra information om hela processen om vad som ska göras. Trevlig miljö och att de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!
Solhöjdsgatan 11, 211 09, Malmö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Gjorde min hårtransplantation hos Zarc igår 27/11. Allt gick super, mycket smidigare än vad jag kunde föreställa mig och i princip helt smärtfritt!
Fräscha moderna lokaler ✅
Andreas & Rita och övrig personal supertrevliga och proffsiga🥇
Kan inget annat än rekommendera denna klinik!
//JG

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal som gav bra och tydlig ang information både för under och efter ingreppet som fick en att känna sig trygg och säker.
Ett mycket bra helhets känsla :-)

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag gjorde en hårtransplantation på Zarc Hair Clinic i Malmö för en månad sedan. Allt från första konsultationen, operationen i sig och eftervården har varit absolut toppklass! Personalen är väldigt varm och tillmötesgående i alla steg och det finns en ärlighet i bemötandet. Under processens alla steg har jag aldrig känt mig pressad till något och jag har hela tiden känt att jag kunnat ställa de frågor jag behövt och fått ett professionellt och empatiskt bemötande. Jag bor i Stockholm men beslutade att göra transplantationen hos Zarc i Malmö då det var viktigt för mig att känna mig trygg genom allt, och det har jag verkligen gjort! Jag kan varmt rekommendera kliniken till er som går i liknande tankar.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag är så nöjd med mitt val av Zarc Hair Clinic! Allt mycket proffsigt, från konsultation till utförande av min ögonbrynstransplantation. Vilken personal och vilket bemötande, stor ros till alla inblandade. Kände mig sedd och förstådd. Och allt i lugn miljö i de finaste lokalerna. Stort tack! Mycket förväntansfull på mitt slutresultat.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Andreas är som alltid sakkunnig, inlyssnande och trovärdig. Känns tryggt att vara kund hos Zarc Hair där Rita och Andreas levererar sin tjänst/produkt till punkt och pricka.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Seriöst och proffsigt företag med en familjär känsla.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Proffsig konsultation, fantastiskt omhändertagande, en väl utförd hårtransplantation och genuint härlig stämning på kliniken - fantastiskt!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag genomförde min hårtransplantation hos Zarc och är mycket nöjd med hela upplevelsen. Redan från första kontakten möttes jag av ett professionellt och varmt bemötande, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut.
Personalen tog sig tid att förklara hela processen noggrant och svarade tålmodigt på alla mina frågor. Det skapade en familjär och förtroendeingivande atmosfär, vilket jag verkligen uppskattade. Under hela processen kände jag att jag var i trygga händer.
Jag vill även lyfta fram deras uppföljning och rådgivning efter ingreppet, som har varit både tydlig och omtänksam. Det märks att Zarc lägger stor vikt vid att varje kund ska känna sig sedd och nöjd – något som verkligen genomsyrar hela deras arbetssätt.
Jag kan varmt rekommendera Zarc till alla som överväger en hårtransplantation. Deras kombination av professionalism, engagemang och genuin omtanke gör att man känner sig helt trygg genom hela resan.
Nu ser man framemot resultatet 👌

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag gjorde konsultation, PRP och senare en hårtransplantation hos ZARC Hair Clinic. Redan från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Personalen är kunniga, noggranna och väldigt trevliga. Allt gick smidigt och jag fick bra information före, under och efter ingreppet. Rekommenderas verkligen om du funderar på att göra en hårtransplantation!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Rekommenderar starkt Zarc hair clinic!
Trygg och erfaren personal som är omhändertagande från första minuten du går in i kliniken. Dem bryr sig verkligen om din bästa och trygga upplevelse! Om du går i tankar så tveka inte boka hos dem!!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Som att gå på spa! Skrev i förväg med chefen som sedan ringde upp mig flera gånger och mötte mina önskemål. Kände mig väldigt välkommen. Sjuksköterskan är inte bara en fin och omtänksam person men visar tydligt lång erfarenhet av att ha arbetat med människor vilket ger det lilla extra som inte vem som helst med en injektionskurs har. Jag är i Malmö ett fåtal dagar om året men tar mig gärna till den här kliniken igen!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag har sett märkbara positiva resultat redan efter första behandlingen och dessutom har bemötandet varit väldigt fint av personalen. Jag rekommenderar starkt stället!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag började tappa håret redan som 20-åring. Det var ungefär samtidigt som andra fick körkort och studentmössor – jag fick istället en begynnande måne på skallen. När jag fyllde 40 tänkte jag: "Nu får det vara nog!" och gjorde min första hårtransplantation med den klassiska FUT/STRIP-metoden. Och ja, resultatet blev riktigt bra – jag kände mig som en helt ny man (eller åtminstone en man med ny frisyr).
Men tiden går, och 20 år senare hade många av de hårstrån som inte transplanterades lämnat in. Så jag bokade en konsultation hos ZARC. Jag var rätt tveksam om det ens gick att fixa – men blev glatt överraskad när jag fick höra att det inte bara gick, utan att det dessutom såg riktigt lovande ut.
Att bestämma mig var enkelt. Hela ZARC-teamet gav ett så tryggt och proffsigt intryck att jag kände mig helt lugn. Själva ingreppet gick precis som planerat – inga konstigheter, bara tydlig info hela vägen.
Och smärtan då? Vissa säger att det gör ont, men ärligt talat – jag kände knappt något alls. Det värsta jag upplevde var att det ibland påminde om de där luggningarna man fick i skolan som liten. Resultatet är något jag nu verkligen ser fram emot!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag var och gjorde PRP- behandlingar hos Zarc hair clinic. Jag hade en kur på 4 PRP- behandlingar. Ungefär 10 veckor efter min sista behandling, märkte jag en otrolig skillnad på min hårlinje och mitt hårs densitet. Jag var lite skeptisk i början av min behandling, men jag blev så buffeld av resultat. Jag hade verkligen rekommenderat detta till personer som känner att dem lider av håravfall eller andra typer av hår problem. Dessutom så var Rita och Andreas så professionella i sina roller, man kände sig verkligen hörd när man var i kliniken. Denna behandling och klinik gav mig mitt självförtroende tillbaka, vilket jag kommer vara tacksam för :)

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
The experience was good because they made my hair grow back again and I got much more volume on my hair. When they injected my head with the needles it didn't hurt at all. The service was also very good, they offered drinks and snaks if you were hungry or thirsty. They were very friendly.

ZARC Hair Clinic stod för en utomordentlig kundupplevelse
från början till slut under min hårtransplantation. Det började
med en kunskapsrik och förtroendeingivande konsultation och avslutades med en väl genomförd transplantation. Kunden är i fokus hela tiden och det görs även uppföljningar efter ingreppet för att säkerställa kundens trygghet. En väldigt välkomnande och trevlig atmosfär samt extremt hjälpsam personal. Det var fokus i alla utföranden och kliniken var noggrann med samtliga detaljer. Rekommenderar ZARC och klinikens fantastiska personal starkt.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Fantastiskt nöjd! Otroligt professionella, tydlighet, omtänksamhet och noggrannhet i allt! Rekommenderar kliniken till 200 %.

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag är supernöjd med mina besök hos Zarc Hair! Jag gjorde PRP-behandling och både servicen och resultatet överträffade mina förväntningar. Personalen var otroligt professionell, kunnig och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Det märks verkligen att de bryr sig om sina kunder och lägger stor vikt vid både bemötande och kvalitet. Jag kan varmt rekommendera Zarc Hair till alla som funderar på PRP eller andra hårbehandlingar, du kommer inte att bli besviken!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag gjorde min ögonbrynstransplantation hos Zarc Hair Clinic och är otroligt nöjd med både resultatet och hela upplevelsen. Redan från första mötet möttes jag av ett varmt och professionellt bemötande som fick mig att känna mig trygg direkt. Personalen på Zarc Hair Clinic var helt fantastiska de var inte bara skickliga och noggranna utan också otroligt omtänksamma och vänliga. De tog sig tid att lyssna på mina önskemål, förklarade varje steg lugnt och tydligt och såg till att jag kände mig bekväm både före, under och efter ingreppet. Under behandlingen var de hela tiden uppmärksamma och måna om att jag skulle ha det bra, vilket gjorde att allt kändes mycket lättare än jag hade föreställt mig. Även efteråt fick jag tydliga råd och stöd för eftervården, och det märks verkligen att de bryr sig om sina patienter och resultatet. Jag fick också 4 prp behandlingar efter ingreppet och det kändes mycket bra. Nu fick jag mitt första prp behandling och de har planerat de andra i förväg. Ett stort tack till hela teamet på Zarc Hair Clinic för ert fantastiska arbete och varma bemötande ni gjorde hela upplevelsen trygg, positiv och minnesvärd
Jag kommer aldrig ångra mig eftersom jag är så glad över min nya ögonbrynet♥️🫰🌸

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Jag är otroligt nöjd med min hårtransplantation! Allt gick väldigt bra och smidigt från början till slut. Teamet var mycket professionella och tog hand om mig på bästa sätt. Eftersom jag är ganska nålrädd var jag lite orolig innan, men de fick mig att känna mig trygg hela vägen. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på en hårtransplantation – riktigt duktiga och omtänksamma!

Odpowiedź od ZARC Hair Clinic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.