Eneste jeg indtil videre har modtaget er mails om at pakker er afsendt, senere mails om at de er forsinkede men nu blive afsendt -hvor man i det medsendte link, hvor man kan følge pakkerne kan se, at... Zobacz więcej
Er meget utilfreds-jeg skal sende en buksedragt retur kan ikke komme ind på min side på returnering .Har talt med dem mange gange og de har lovet at sende en returlabel med posten-14 dage siden og det... Zobacz więcej
Ekstrem dårlig oplevelse. Jeg skulle modtage min pakke torsdag eller fredag, og IGEN er en Zalando pakke forsinket. Jeg tager på ferie lørdag og kan dermed hverken afhente den eller sende varer retur... Zobacz więcej
Jeg købte en skjortebluse af mærket Street one. Efter få måneder gik den op i vævning på det ene ærme. Kontaktede Salando telefonisk. Fik en fantastisk betjening. De sendte mig en returlabel, og skj... Zobacz więcej
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
- Sklep z odzieżą uliczną
- Sklep z odzieżą damską
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk
Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Niemcy
- zalondo.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Ang. ordre på støvler. Frankrig.
Ang. min ordre med 2 par sko.
Det ene par korte støvler som åbenbart er blevet sendt fra et firma i Frankrig.
Og de er blevet sendt tilen pakke boks jeg ikke kan afhente ved.
Jeg har bestilt hjemmelevering.
Det 1. Par blev leveret hjemme.
Min klage er, at de kan da ikke bare sende til et andet sted end aftalen.
Nu vil de have en erklæring juridisk.
Jeg har ingen printer og underskrive har da aldrig hørt noget lign.
Skoene er mine og de skal levere.
Har handlet i årevis på Zalando men dette har jeg aldrig oplevet.
Jeg har ikke en printer.
Og hvorfo en underskrift fordi har sendt til en pakkeboks.
Anni Andersen.
kundeservice
Har gennem flere år været kunde hos Zalando og har overvejende været tilfreds. Men sidste år fik jeg en rabatkode som ikke kunne bruges, har senere fået 2 rabatkoder som heller ikke passer til min konto. Zalando påstår jeg har 2 konti, hvilket ikke er korrekt. Har brugt den samme app i ca 7 år. Nu orker jeg ikke mere, ikke fordi rabatterne er store summer, men princippet i det.
De beder om ordrenummer år tilbage - de kan jo se det hele i historikken.
jeg købte den 28/12en skjorte til 287…
jeg købte den 28/12en skjorte til 287 kr sammen med et par bukser til 349 kr på jeres hjemmeside oplyser i at skjorten er stor i størrelsen og i anbefaler at gå en str, ned , nu har jeg returneret den og bestilt den str l nu skal jeg så betale fragt 39 kr. for en misinformation på jeres hjemmeside jeg måtte så købe noget mere for at undgå det, og det for mig altså op i det røde felt jeg er rigtig godt sur jeg ved ikke om jeg vil handle der mere
De tager ikke ansvar for at deres ordre…
De tager ikke ansvar for at deres ordre leveres forsent eller forsvinder, fordi de bruger Danmarks dårligste firma inden for logistik nemlig post Nord. Og når post nord har smidt pakken væk, kan du få dine penge retur inden for 5 dage, og så skal du genbestille din ordre. Tak for hjæloen zalando og det er sidste gang jeg har handlet hos jer
Aldrig mere Zalando! Hold jer væk!
Jeg bestilte et par sneakers d.13/12, og Zalando trak pengene fra min konto d. 18/12, men Bring siger at de ikke har fået pakken overdraget, og Zalando sender bare AI standard chatbot beskeder og lukker ned, når man stiller kritiske spørgsmål. Jeg regner med at de 521 kr. er tabt. Har ellers tidligere været glad for Zalando, men ville ønske at jeg havde tjekket trustpilot, inden dette køb! Hold jer langt væk...
Købte et par trekking sko fra Adidas og…
Købte et par trekking sko fra Adidas og det viser sig at det er kopi vare, og at de er stive og hårde og umulige at anvende. Har selv et par originale, og kan helt tydligt mærke forskel. Hold jer langt væk fra dem det er kopi vare de sælger Ikke originale vare.
Varer ikke leveret
Jeg bestiller varer den 2. dec 2024 og får besked på at min ordre er sendt og den er registreret hos Post Nord. Den 19. dec 2024 har jeg stadig ikke modtaget mine varer og kontakter firmaet og har skriver frem og tilbage med en engelsktalende person i chatten,som skriver at de ikke kan levere. Skod firma og sidste gang jeg handler der!!!
Zalando tager imod bestillinger uden at…
Zalando tager imod bestillinger uden at give et ordrenummer. Jeg modtager ingenting på emails eller får noget information. Når jeg kigger på banken kan jeg se at der er trukket pengene. Jeg tager kontakt til kundeservice og får at vide at uden ordre nummer kan de ikke hjælpe. Personen lukker chatten inden jeg når at skrive færdigt. Sikke en forretning...
Fik hacket min bankkonto
Fik den vare jeg bestilte, men fik efterfølgende hacket min bankkonto.
Banken sagde at det så de tit ved handel på Zalando. Heldigvis var banken hurtige så jeg mistede ikke mine penge, men skal nu vente på nyt dankort i 5-10 dage. Ikke smart op til jul.
Handler ikke der mere!
Nemt at finde de varer man skal bruge
Nemt at finde de varer man skal bruge, bare ærgerligt at der er 3 ugers leveringstid.
SNYDT
SNYDT, tager imod bestilling og betaling --
Sender IKKE varer.
Som førstegangskøber føler jeg mig snydt
SNYDT --lang leveringstid 8 dage
SNYDT -- modtager mail på engelsk at jeg har returneret varen. Hvilket er usandt
SNYDT kontakter chat "pakken er tabt i forsendelsen" "Genbestil" (PostNord har modtaget en notation ikke pakken) den har ikke forladt Zalando. Varen er ikke på shopping længere --Meget uhøflig chat,
afbryder ved kritik.
SNYDT -- vil tilbageføre beløbet efter 5 dage, -- burde ikke have hævet penge, når pakken ikke er sendt.
SNYDT -- ingen vare som skulle gives som gave, ingen penge.
SNYDT -- tænker at varen aldrig har eksisteret
Venter over 1 mdr på at få gavekort…
Venter over 1 mdr på at få gavekort udbetalt.. Har efter gentagende rykkere endnu ikke modtaget pengene
Værste kundeservice chat nogensinde!
Værste kundeservice chat nogensinde!
Deres forfærdelige chat og deres inkompetente engelske medarbejdere afslutter chatten mens man er i gang med at skrive. Det er seriøst det mest uprofessionelle jeg har været med til!
Luk det skod firma ned!
Der er et fejl i deres mobilpay system…
Der er et fejl i deres mobilpay system så jeg har betalt og modtager samme pakke ×2. Sikke et roderi og får først pengene retur når de har modtaget pakken retur.
1 stjerne for den søde medarbejder der dog ikke kunne stoppe afsendelsen.
Dårlig kvalitet
Bestilte et par Kappa sneakers, som efter blot få måneder(2 1/2-3 mdr) var gået op i begge sider. Første og eneste gang jeg køber sko herfra
Jeg har sendt min ordre retur for 1…
Jeg har sendt min ordre retur for 1 måned siden, og har stadig ikke modtaget pengene retur.
De bliver Dårlige og dårlige…
De bliver Dårlige og dårlige service........
Stod og skulle bestille 3 sæt jakkesæt…
Stod og skulle bestille 3 sæt jakkesæt til mine børn, som skal bruges til vores kommende bryllup. Da jeg havde fødselsdag var jeg heldig at få 15%.
Da pakken ankommer er selv samme jakkesæt pakket på 3 forskellige måder, ydermere manglede der bukser og slips det det ene jakke sæt.
Skriver til zalando som vil refundere 60%, men de har ikke mulighed for at sende de manglende dele.
Jeg skriver det ikke har min interesse, da jeg ikke rigtig kun kan bruge jakken uden bukserne.
Bliver jeg henvist til at købe sættet igen, fra deres hjemme side, som nu er til fuld pris da min rabat kode på 15% ikke længe virker.
Så jeg står og har betalt 40% for en jakke jeg ikke kan bruge, ydermere skal jeg betale fuld pris for det nye sæt.
Efter refundering af de 60% får jeg en besked med en undskyldning og en kode på 15% som en slags plaster på såret. Som jo enlig kun erstatter tidligere køb, og ikke rigtig kan bruges som en undskyldning. Da prisen jo stadig er det samme, som før, plus udgiften på den anden jakke oven i.
Bevares den kan refunderes, men sikke et arbejde, da jeg skal til posthuset med den ligepludselig, og oven i alt det bryllups planlægning så det ikke lige det jeg har tiden til.
Syntes virkelig det dårlig service, at de ikke bare kan sende et erstatnings jakke sæt. Har jo betalt for det en gang.. Så nu skal jeg så betale for det 2. Gang.
Fraråder køb her fra, da man kun får det halve af den vare man bestiller og derefter en rige service .
Købte og betalte 2 skjorter d
Købte og betalte 2 skjorter d. 23-4 2024. De passede ikke, så de blev sendt retur samme dag, på den medfølgende returlabel. Jeg troede at det gik automatisk at de tilbageførte pengene på min konto, og tænkte ikke videre over det. Så har jeg netop købt noget andet, denne gang med en faktura. Jeg ville så gå ind og betale for det, og opdager at de 2 skjorter stadig er der, og undersøger det, og finder ud af at jeg aldrig har modtaget pengene for dem. så jeg kontakter dem og rykker for det, og får det svar at jeg skal fremvise en kvittering for at de er indleveret og track&Trace nummeret, før de kan komme videre. Post nord giver ikke nogen kvittering når man sender noget. og jeg fik ingen heller ingen mail om at det var sendt eller noget. Sikke en smart og beskidt måde at drive forretning på. SKAM JER! ZALANDO
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.