Enter stadig på sko bestilt den 12/ 6 nu har vi d. 23/6. Har været i kontakt med “kundeservice” flere gange. Første gang lovede de at vende tilbage på mail der ikke kom. 2 gang fik jeg en lang snak... Zobacz więcej
Eneste jeg indtil videre har modtaget er mails om at pakker er afsendt, senere mails om at de er forsinkede men nu blive afsendt -hvor man i det medsendte link, hvor man kan følge pakkerne kan se, at... Zobacz więcej
Ekstrem dårlig oplevelse. Jeg skulle modtage min pakke torsdag eller fredag, og IGEN er en Zalando pakke forsinket. Jeg tager på ferie lørdag og kan dermed hverken afhente den eller sende varer retur... Zobacz więcej
Er meget utilfreds-jeg skal sende en buksedragt retur kan ikke komme ind på min side på returnering .Har talt med dem mange gange og de har lovet at sende en returlabel med posten-14 dage siden og det... Zobacz więcej
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
- Sklep z odzieżą uliczną
- Sklep z odzieżą damską
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Altid gratis levering og retur | Alle Danmarks favoritmærker | Udforsk vores store udvalg af modetøj, sko og accessories til hele familien på Zalando.dk
Tamara-Danz-Straße, 10243, Berlin, Niemcy
- zalondo.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner.
De har stjålet et gavekort på 1000 kr som de har udbetalt til en forkert konto og selvom jeg har forklaret dette til dem det sidste halve år, bliver jeg bare ved med at få det samme svar men ingen tilbagebetaling
Sender pakke steder hen på eget initiativ.
Man bestiller en pakke til en leveringsadresse som er i den ene ende af landet, hvor man selv i nærheden af, tager de selv initiativ til at sende pakken til døren på faktureadressen. Jeg skal ikke bruge Zalando igen.
Useriøst firma
Useriøst firma. Jeg bestilte 2 smykker fra zalando. Den første pakke kommer alt fint. Den anden pakke bliver væk. Jeg mailer frem og tilbage med dem i noget tid. Til sidst ringer jeg til bring som finder pakken hurtigt. Zalando har skrevet forkert på pakken trods det at de har sendt to pakker af samme omgang. Da jeg så endelig får pakken er det en ankelkæde i stedet for det armbånd der står på deres side det er. På returseddel står der andet navn på varen og at den koster 40 kr. Da jeg ikke gider returnerer den siger jeg jeg beholder den og betaler 40. Så får jeg afvide at hvis jeg ikke returnerer den skal jeg betale 275 kr som regningen på armbåndet lød på da de ikke kunne gøre noget som helst i deres system. Der er så meget zalando ikke kan skulle deres slogan være. Dårlig kundeservice i den grad. PS. Jeg kan læse på kommentarene her og har selv set i køre rundt med priserne som det passer jer og sætter dem op som i har behov.
Snyder med deres egne rabatkuponer
Snyder med deres egne rabatkuponer. De skriver at 'Treat22' giver 22% rabat. Men da jeg føjer den til ordren på 663kr går den kun ned på 630kr!
Føj noget svinderi!
Mangler min vare
Hej Zalando. Jeg har 2 gange bestilt et par bukser, som efter de er afsendt fra forhandleren af en eller anden grund bliver returneret til jer uden jeg har fået pakken først. Jeg har fået pengene tilbage for den første bestilling men ikke for den anden. Jeg kan ikke finde nogen måde at kontakte jer på, hverken tlf nr eller mail adresse. Så nu skriver jeg min henvendelse her:
Hej Zalando
Angående
Ordre nr. 11312034304880
Forsendelses nr. 00373330061919832628
Jeg har bestilt bukserne for anden gang og kan nu se på forsendelsen at den endnu en gang er returneret til afsender uden jeg har haft pakken med bukserne. Hvad sker der?. Vil I sørge for at jeg får mine bukser? Tak
Vh Jette Andersen
Dårlige kvalitet
Jeg har bestilt meget tøj her i sommers igennem zalando
Jeg har også bestilte for et par år siden
Men har desværre alle gange sad med en dårlige smage i munden
Og er skuffet igen og igen
Tøjet er i dårlige kvalitet
Holder ikke en vask
Enten lynlåse eller andet i vejen
Købte en top stroppen i skulderen faldt af et par timer efter jeg havde den på
Der har været problemer med tøj der bliver væk undervejs
Grundet deres partner
Og snakket med 10000 mennesker
Alle starter for fra med sagen
Det har været trattende
De væreste er når tøjet ikke kan bruges
Betalt fragt for varer jeg ikke har fået
Bestilte tøj for 2300kr. Skulle komme i 2 forskellige pakker, og fik også hurtigt forsendelsesmails. Den første pakke, med en vare til 450kr. Kom hurtigt og blev taget i brug med det samme. Efter over en uge, ringer jeg for at høre hvor den sidste pakke bliver af. Jeg får så en mail om at den er væk, og pengene bliver returneret til min konto. Da pengene kommer har Zalando taget penge for fragt og vil ikke returnere dette ved min henvendelse. På hjemmesiden kan man læse at Zalando giver gratis fragt for ordre langt under det beløb jeg har betalt for den ene vare de fik sendt.
Det er seriøst under al kritik at tage mine penge som gidsel på den måde, og jeg ville ønske at jeg ikke havde taget første pakke i brug (min datters fødselsdagsgave) så i kunne få hele ordren tilbage.
Jeg blev ,efter selv at have nævnt kompensation, tilbudt 20% på min næste ordre, men helt seriøst, som om jeg nogensinde kommer til at handle hos Zalando igen. Har aldrig oplevet så ringe service.
SLUT MED AT HANDLE HOS ZALANDO.…
Rigtig dårlig oplevelse med vores handel hos Zalando. Ingen besvarelse når vi sender varen retur, og efter 3 uger ringer vi, og får en uforskammet behandling. Vores datter ringede så til dem igår fredag og talte med en person, - i dag lørdag var pengene så på vores konto. Men alt det midt imellem er ren øv-oplevelse. Handler ALDRIG hos Zalando igen. Damen som vi talte med sagde, at hun aldrig havde hørt om nogen, som ikke havde en SMART-Phone, - det har vi så ikke. Uforskammet at tale sådan til os.
Zalando vil ikke besigtige reklamationsvarer
Købte Adidas Superstar, som jeg har 6-7 par af i forvejen. Dem fra Zalando er blødere i skindet end de andre, og foret er glat. Derfor rutcher man rundt i dem - også selv om de er snøret hårdt.
Kundeservice har blankt afvist min reklamation på mail og ønsker ikke at få skoene ind til en vurdering. Der er brugt såkaldt 'anden leverandør', så det ville være relevant at undersøge, om der er tale om en kopivare. Kundeservicer forklarer, at de ALDRIG sælger kopivarer. Alligevel kan man vælge 'kopivare' som reklamationsårsag i deres system. Jeg giver op ift Zalando - og har et par Adidas Superstar (måske kopi) billigt til salg. :-D
Bestilling blev selv retuneret af zalando
Jeg har bestilt noget tøj som jeg blev lovet skulle komme d. 10-11 okt. I går fik jeg så følgende besked:
Din retursending til Zalando
"Hej Elias
Vores lager har modtaget din returnering. Returneringen indeholdt varer for xxxxkr.
Hvis du allerede har betalt for dine varer, modtager du pengene tilbage, til den anvendte betalingsmetode. Husk, at det kan tage op til 5 arbejdsdage, før refunderingen fremgår af din konto, afhængig af hvilken bank du har."
Jeg har aldrig lavet en retunering og ud fra de seneste anmeldelser herinde bør de få seriøst styr på deres lagersystem.
Endnu en kunde mistet.
En mega god app, priser og udvalg.
Har tit købt her og har en profil som jeg aktiv bruger. Har aldrig nogensinde oplevet problemer, men det ligner det at der er andre der har. Super fin levering og super fin returnering.
De seneste to ordre jeg har bestilt og…
De seneste to ordre jeg har bestilt og betalt med det sammen, kan de ikke finde, så jeg fik en besked om at jeg var sendt til inkasso for manglende betaling. Da jeg ringer og konfrontere at der er sket en fejl, bliver jeg føjet af og får besked på at sende kvittering til en mail. Jeg spørger indtil hvad der går galt da jeg ikke er interesseret i at en anden gang jeg skal købe tøj at jeg så skal kontakte zalando eller skal sendes til inkasso. Jeg får ikke svar og ønskes en god dag..
For dårligt!!
Jeg er normalt hamrende glad for at købe over Zalando, men… Bestiller d. 17/8-22 to ting fra Zalando, d. 18/8-22 får jeg besked på at den ene vare, et par sneakers ikke er på lager, så min ordre er annulleret. Fair nok!! 23/8-22 ringer jeg til kundeservice for at høre om de nu er på lager, det kan den venlige kvinde ikke helt svare på, men der står den er!! Hun synes jeg skal prøve at bestille dem igen. Så jeg bestiller med det samme de samme sneakers igen. Min ordre går igennem. Jubii… 26/8-22 modtager jeg pakken, men det er nogle helt andre sneakers end dem jeg har bestilt?? Øv øv!! Ringer ind til kundeservice igen. Han kan selvfølgelig intet gøre, end at beklage. Han kan dog bekræfte at de er på lager, så nu har jeg bestilt dem igen igen! Må 3. gang være lykkens gang! Jeg er lidt meget træt af det her faktisk!
Varen det drejer sig om er:
Stradivarius sneakers
Farve: white
Varenummer: STH11A0GK-A11
Ved at læse anmeldelserne, er jeg nu en smugle bekymret for, om der bliver problemer med at få pengene tilbage for de (forkerte) sneakers jeg netop lige har sendt tilbage.
27/8-22: 3. gang var IKKE lykkens gang!! Trods jeg modtager en mail om, at de dagligt tjekker/tæller deres varelager op, så har jeg nu for 3. gang IKKE fået den vare som jeg har bestilt, fordi den ikke var på lager! Det er bare smadder træls og enormt dårligt!!
Positive erfaringer
Godt, fleksibelt og kundevenligt koncept hele vejen rundt. Fin service ved reklamationer. Enkelte svipser rettes ret nemt og hurtigt op.
De sender rykkere ud hver gang
De sender rykkere ud hver gang, selv om man har betalt rettidigt. Og med rykkergebyr. Hold jer væk fra dem!
Dårlig service
Jeg er normalt glad for Zalando, men jeg tror, at deres rådne returpolitik gør at det her var sidste gang. Jeg har fået tilsendt en pakke hvori jakken, som koster knap 1000kr normalt, taber 4 knapper på under et døgn. Jeg skriver til Zalando for at høre om det er muligt at få et afslag i prisen, så jeg ikke behøver at skulle til at sende det retur.
Dertil får jeg et svar tilbage om, at jeg enten kan sende dem retur og købe jakken igen eller leve med fejlen - der er intet andet at gøre.
Personligt synes jeg bare, at det er super dårlig service og der var intet imødekommende over den ansatte jeg skrev med. Ikke noget andet kompromis. Ærgerlig håndtering fra Zalandos side.
Zalando fungerer super godt
Zalando fungerer super godt. Nem returnering, god kundeservice, generelt bare super godt!
Ærgerlig oplevelse.
Ærgerlig oplevelse.
Får på min fødselsdag en mail om 15% rabat, som jeg bestiller på baggrund af. Dagen efter kører Zalando kampagne med langt højere procenter. Det er fair, jeg ved, at kampagner er forudbestemt etc.
Jeg ringer til kundeservice og hører, om noget kan gøres ift. ekstra rabat eller annullering af min ordre. Intet kan gøres og det er bare ærgerligt og dårlig timing. Havde håbet på lidt bedre service. Jeg skal til at sende alt retur for så at bestille tingene igen. Man kunne sgu bare give en ny rabatkode. Jeg ville beholde min ordre og måske endda bestille endnu mere.
Dårlig og sjusket kundeservice!
Dårlig og sjusket kundeservice!
Punkt 1: Dårlig kundeservice. Hver gang man skriver, så er det en ny medarbejder som svarer, og så kan man forklare endnu engang og igen og igen.
Punkt 2: I sender rykkergebyrer, selvom man har betalt sin faktura. Pludselig har man penge til gode hos jer, og så er de næsten umulige at få jer til at udbetale, fordi en ny medarbejder igen ikke forstår en pind.
Det er sjældent jeg laver en negativ anmeldelse, men jeres forretning sejler fuldstændigt!
Rykkere
Plejer normalt at være godt tilfreds. Men at de ikke har orden på deres regninger har jeg oplevet nogle gange. Beløbet er betalt ca 10 dage siden. Og alligevel en rykker. Dårlig stil zalando
Hilsen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.