Zadelkruk Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende ervaring met dit bedrijf! Betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend. Kortom, hier is, en voel je je koning als klant. Na al bijna 2 jaar heel veel plezier gehad te hebben van mijn zadelkruk die... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We konden snel komen, goede begeleiding in het kiezen van de juiste kruk. Alles konden we uitproberen en... we konden de voor ons in elkaar gezette kruk gelijk meenemen. Superfijn.

Oceniono na 4 z 5

Heb een verstelbare zadelkruk met rugleuning gekocht voorngebruik in de keuken. Het ontlast mijn knieën en corrigeert mijn rug, ben zeer tevreden

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering helaas door drukte en vakantie liet het versturen van kortere gasveer even op zich wachten. Jammer dat de nieuwe niet rvs uiterlijk maar zwart is

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Zadelkruk Nederland is dé specialist op het gebied van ergonomische zadelkrukken voor professionals en thuiswerkers. Vanuit onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige zadelkrukken die bijdragen aan een gezonde en actieve werkhouding. Doordat wij in eigen beheer produceren, kunnen wij snel anticiperen op specifieke klantwensen, maatwerkoplossingen bieden en ons assortiment voortdurend uitbreiden en verbeteren. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Daarom bieden wij standaard een 30 dagen proefperiode aan. Zo krijgt iedere klant ruim de tijd om onze producten uitgebreid te testen in de eigen werkomgeving. Bevalt het niet? Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Daarnaast geven wij met vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie op onze zadelkrukken – een bevestiging van de duurzaamheid en kwaliteit waar wij voor staan. Wij geloven in persoonlijk contact en duidelijke service. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op via info@zadelkruknederland.nl of bel ons op 030-3690314. Ons team staat klaar om u deskundig en vriendelijk te helpen. Bij Zadelkruk Nederland combineren wij ergonomie, kwaliteit en service – voor gezond en comfortabel werken. Heeft u bij ons een product gekocht en wilt u een review achterlaten, doe dit dan via Trustpilot op onze pagina. Met hartelijk groet, Team Zadelkruk Nederland

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 169

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Jullie Communicatie loopt heel stroef…

Jullie Communicatie loopt heel stroef (wnn je een gesprek start krijg je pas na 3 dagen een antwoord. ) en wanneer je een te lage kruk besteld is er een overname van de veer niet meer mogelijk. Uitleg is dat deze nieuwe veer zou beschadigd zijn, jullie compensatie is wel een gratis overname.. ergens klopt er iets niet.

15 maja 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Goedenavond Caroline, soms kunnen wij niet altijd direct reageren. In uw geval, zaten wij middenin een aantal vakantiedagen en hebben wij je helaas niet snel beantwoord. Ik dacht dat wij je goed hadden geholpen, hopende alsnog een goede review te krijgen.

Mocht je dit willen aanpassen, ben je van harte welkom. Voor passend advies of nog andere vragen mag je ons ook altijd bellen. In ieder geval bedankt voor het plaatsen van de review.

Service

Na ontvangst bestelling bleek de zitting beschadigd te zijn. Gemeld, ondersteund met wat foto's. Geen gedoe met mail verkeer, nieuwe zitting gelijk verzonden. Top

18 maja 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Bedankt voor uw review! :)

Zadelkruk service

De kruk was in eerste instantie niet helemaal naar wens, maar dat hebben ze uitstekend opgelost.
Wij zijn helemaal blij met onze zadelkruk.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Bedankt voor uw review! :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, prima kruk.

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Ook hartelijk dank voor de positieve feedback Evelyne.

Correcte levering

Correcte levering
Artikel zoals beschreven
Juiste afwerking boekhoudkundig

30 marca 2026

Dankjewel Brahim!

Snel en goede bezorging

Snel en goede bezorging. Binnen 24uur bezorgd.

30 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Dankjewel voor de 5 sterren Paul. Wij waarderen dit enorm.

super service

Er was een issue. Deze is perfect en snel opgelost door ze

11 marca 2026

dankjewel Girly!

Oceniono na 1 z 5

Jammer dat ik via trustpilot contact…

Jammer dat ik via trustpilot contact moet krijgen. Een week geleden een zadelkruk besteld voor in de trimsalon. Advies gekregen en de bestelling geplaatst. Zadelkruk was snel binnen en zit prima. Helaas hopen haren zich tussen de wielen op. Via de chat zou men hier nog op terugkomen. Een dag later opnieuw gevraagd maar geen reactie. Inmiddels vele dagen verder en nog steeds geen antwoord. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Gelukkig helpen ze klanten die nog moeten bestellen wel snel, maar zodra je betaald hebt niet meer. Overigens de beloofde 5% korting ook nooit ontvangen en niet teruggestort gekregen.

31 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Beste mevrouw, hartelijk dank voor het plaatsen van de recensie. Helaas na meerdere keren contact te hebben gehad en ons best doen om u te helpen, staat de 1 ster review er nog steeds.

Er zullen in elk wiel altijd haren blijven ophopen. De kapperswielen zorgen ervoor dat hier zo min mogelijk haren tussen komen, doordat dit wiel geproduceerd is met lagers in plaats van een as. Er zal nog altijd door de klant schoongemaakt moeten worden.

De 5 procent korting is zo snel mogelijk teruggestort, plus een extraatje om dit goed te maken.

Wij hebben er alles aan gedaan om u tevreden te stellen, helaas is het voor ons niet altijd mogelijk. Sorry voor het ongemak, alsnog helpen wij erg graag en staan wij altijd open voor contact.

Bedankt.

Oceniono na 5 z 5

Telefonisch informatie gevraagd over de…

Telefonisch informatie gevraagd over de soorten zadel kruk. Nadat ik uitgelegd had waar ik naar opzoek was, werd zeer vriendelijk en betrokken meegedacht wat geresulteerd heeft in directe plaatsing van mijn bestelling. De bezorging was zeer snel! De vriendelijkheid en de service die ik kreeg was erg goed. Ik ben ook zeer tevreden over het product zelf.

3 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Dankjewel voor de 5 sterren !

Oceniono na 5 z 5

Betere zitervaring voor de rug

Vandaag de 'luxe' zadelkruk binnen gekregen en vanaf het eerste moment zit deze perfect. Het product werd geleverd in een standaard (stevige) doos en deze was te traceren van de order op de website.

18 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Dankjewel voor de review Peter!

Oceniono na 4 z 5

Goede service, snelle levering. Zadelkruk is eenvoudig in elkaar te klikken. Geen schroevendraaier nodig. Zit heerlijk! Alleen de premium wielen zijn niet echt zacht, het geluid valt tegen.

10 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Dag Miranda, dankjewel voor de review. De premium wielen zijn inderdaad nog wat hardere wielen. Voor geen geluid, kunt u het beste kiezen voor de softgel wielen. Dit is nog om te ruilen, wanneer je dat wil, neem graag even contact op met onze klantenservice.

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, top! Ik had het wel handig gevonden dat ik wist dat de kruk eraan kwam. Een track-and-trace van de bezorgdienst was handig geweest.

10 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Dankjewel Cindy voor de review. Er wordt vanuit DHL altijd een track en trace mail verstuurd, wat automatisch vanuit ons systeem gaat. Wellicht is deze in uw spam of ongewenste mail beland. Alsnog bedankt voor het melden!

Oceniono na 4 z 5

duurt even maar dan toch goed! melding beschadigde kruk

lang geen contact na melding beschadigde kruk. melding eind februari . onduidelijke communicatie maar het lijkt nu opgelost, half maart. Heb een nieuwe kruk EN 20 euro compensatie!

20 lutego 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Sorry voor de verlate reactie Susan, wegens overbezetting en erge drukte, komen wij er soms niet aan toe om snel te reageren.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en goede service. Voor de 2de keer gasveer kosteloos vervangen. Top

12 marca 2026

Odpowiedź od Zadelkruk Nederland

Goedemorgen, bedankt voor uw review!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej