YouLend Recenzje

12 426

4,8

Pani Maja mój doradca wyjaśniła mi wszystko bardzo dokładnie na temat finansowania . Dokumentów nie było aż tak dużo . Jedyne co mam do zastrzeżenia to kwota do oddania ( moim zdaniem wysoka w stosunk... Zobacz więcej

Pan Filip Galej, Pani Małgorzata Cieżak, Pani Maja Skowrońska- profesjonalisci, który sprawnie pomagaja uzyskać finansowanie. Cały proces jest szybki, a konsultanci towarzyszą na każdym etapie. Dla w... Zobacz więcej

Współpraca z firmą Youlend była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Od pierwszego kontaktu cały proces finansowania przebiegał sprawnie, jasno i bez zbędnych formalności. Wszystkie warunki zostały prze... Zobacz więcej

Dzień Dobry, Osoba z którą rozmawiam, Pan Filip Galej jest konkretny, pomocny w uzyskiwaniu potrzebnych informacji i szybki w rozwiązywaniu ewentualnych trudności. Taka obsługa daje nadzieję na dł... Zobacz więcej

1. Pozabankowe usługi finansowe
  2. Producent oprogramowania

O YouLend

We enable e-commerce platforms, tech companies and payment service providers to extend their value proposition by offering financing products to their merchants

YouLend is the preferred embedded financing platform for many of the world’s leading e-commerce platforms, tech companies and PSPs. Our software platform enables our partners to extend their value proposition by offering flexible financing products in their own branding to their merchant base without capital at risk.

We are headquartered in London, UK, and present in a number of European countries including the Netherlands, Germany, Belgium, Spain, France and Poland. Here, we service our partners, including Shopify, Dojo, eBay, Allianz Global Investors and EQT.

If you want to help us make simple, flexible and affordable financing available to as many merchants as possible through partnerships and technology, then come join us.

Learn more on www.youlend.com.

Doskonała

12 tys. recenzji

(12 426)

Współpracuje z YouLend od roku prawie i…

Współpracuje z YouLend od roku prawie i jestem bardzo zadowolona.Spłaciłam jedną pożyczkę,wzięłam drugą i dzienna prowizja od transakcji z terminala pobierane mam 20%i nie odzczuwam tego ile mam do spłacenia. Polecam YouLend bardzo są pomocni.

11 września 2024

Odpowiedź od YouLend

Cześć Marzena, bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej recenzji. Cieszymy się, że miałeś z nami wspaniałe doświadczenia i nie możemy się doczekać współpracy w przyszłości!

WELL DONE FILIP :))

Filip Galej z Youlend jest świetnym doradcą. Zawsze pomocny i uczynny. Zawsze znajdzie rozwiązanie problemu. Youlend i pracujący tam Filip pomogli mi ujrzeć ludzką twarz finansowania biznesu !!!

Well done !!!

23 kwietnia 2024

Witam Pawel,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie 5-gwiazdkowej recenzji. Doceniamy Twoje miłe słowa i cieszymy się, że miałeś z nami pozytywne doświadczenia. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli przyjemność Ci służyć.

Współpracuje z Youlend od zeszłego…

Współpracuje z Youlend od zeszłego roku. Jedną pożyczkę firmową już splaciłem, teraz wziąłem kolejna. Niskie oprocentowanie i fakt że spłacam 20% od obrotu z terminali płatniczych jest dla mnie idealnym rozwiązaniem. Szkoda, że wcześniej nie słyszałem o tej firmie.

16 kwietnia 2023

Odpowiedź od YouLend

Witam Lukasz, dziękuję za poświęcenie czasu na pozostawienie 5-gwiazdkowej recenzji. Doceniamy Twoje miłe słowa i cieszymy się, że miałeś z nami pozytywne doświadczenia. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli przyjemność Cię obsłużyć.

Filip Galej ,bardzo pomocny

Filip Galej ,bardzo pomocny. Cierpliwie odpowiadał klientowi na wszystkie jego pytana,czasami zadawane kilkukrotnie.
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

27 lutego 2024

Odpowiedź od YouLend

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine 5-Sterne-Bewertung abzugeben! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine tolle Erfahrung mit uns gemacht haben und schätzen Ihr Geschäft.

Lubię współpracę z YouLend

Lubię współpracę z YouLend, a szczególnie z Filipem. Jest pomocny, miły i uprzejmy.

7 marca 2024

Odpowiedź od YouLend

Cieszymy się, że podobała Ci się nasza współpraca i dziękujemy za pozostawienie 5-gwiazdkowej recenzji. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę, a Twoja opinia wiele dla nas znaczy.

Wszystko sprawnie i w bardzo miłej…

Wszystko sprawnie i w bardzo miłej atmosferze, Pani Weronika jest bardzo pomocną osobą, polecam.

19 lutego 2024

Odpowiedź od YouLend

Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na wystawienie 5-gwiazdkowej recenzji! Cieszymy się, że masz z nami świetne doświadczenia i doceniamy Twoją działalność.

Wszystko ok

14 lutego 2024

Odpowiedź od YouLend

Jesteśmy podekscytowani otrzymaniem Twojej świetnej, 5-gwiazdkowej recenzji! Dziękujemy za wybranie YouLend i cieszymy się, że mogliśmy przekroczyć Twoje oczekiwania.

Pan Tomasz W

Pan Tomasz W. Z pełnym zaangażowaniem przeprowadził cały proces otrzymania dofinansowania,obsługa z jego strony na bardzo wysokim poziomie!

8 lutego 2024

Odpowiedź od YouLend

Thank you for taking the time to leave a 5-star review. We appreciate your kind words and are glad to hear that you had a positive experience with us. We hope to have the pleasure of serving you again soon.

Bardzo sprawna i miła obsługa

Bardzo sprawna i miła obsługa. Rewelacyjny kontakt. Natychmiastowa pomoc. Polecam

6 lutego 2024

Nice help from Weronika

3 stycznia 2024

Odpowiedź od YouLend

We’re thrilled to receive your glowing 5-star review! Thank you for choosing YouLend and we’re glad we were able to exceed your expectations.

P. Michal Ambroziej - polecamy

Mieliśmy przyjemność pracować z p. Michałem Ambroziejem i w skali od 1-5 dajemy 10:)
Niezwykle pomocny i responsywny, pomógł nam przebrnąć przez procedury i na każdym kroku służył wyjaśnieniami. Profesjonalny i bardzo dobrze przygotowany. Służy pomocą także na dalszych etapach współpracy.
Dla p. Michała nie ma rzeczy niemożliwych:)
Polecamy

1 grudnia 2023

Weronika Domiter

Great communication. Thank You Weronika.

16 stycznia 2024

Odpowiedź od YouLend

Thank you so much for taking the time to leave up a 5-star review! We’re thrilled to hear that you had a great experience with us, and we appreciate your business.

Polecamy współpracę z YouLend

Polecamy współpracę z YouLend.
Sprawne działanie.

4 grudnia 2023

Odpowiedź od YouLend

Polecam firmę a szczególnie współpracę…

Polecam firmę a szczególnie współpracę z Panem Tomaszem Wojton.
Profesjonalne podejście do biznesu

Tomasz Wojton, jak zawsze bardzo pomocny! Polecam

9 stycznia 2024

Polecam Tomasza Wojton

Polecam Tomasza Wojton. Zawsze pomocny, zawsze chętny do współpracy.
Razem . Weronika Domiter tworzy świetny duet :)

Odpowiedź od YouLend

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie 5-gwiazdkowej recenzji. Doceniamy Twoje miłe słowa i cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z nami. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność ponownie Państwu służyć.

Super obsługa przez Tomka

Super obsługa przez Tomka! Szybko i profesjonalnie

Bardzo jestem zadowolony polecam

Tomasz Wojton
sprawna i bezproblemowa obsługa, super kontakt, bardzo pomocny i kompetentny.
Świetna współpraca :)

11 stycznia 2024

Odpowiedź od YouLend

Chciałabym wyrazić swoje bardzo…

Chciałabym wyrazić swoje bardzo pozytywne wrażenia związane z obsługą telefoniczną i mailową, którą otrzymałam od Tomasza Wojton jako konsultanta. Jego profesjonalizm, uprzejmość i zdolność do udzielenia klarownych odpowiedzi znacznie przekroczyły moje oczekiwania.
Tomasza Wojton wykazał się głęboką wiedzą na temat produktów/usług oraz umiejętnością przekazywania tych informacji w przystępny sposób. Dzięki jego zaangażowaniu mogłem skorzystać z kompleksowego wsparcia i uzyskać odpowiedzi na wszystkie moje pytania.
Co więcej, Tomasz wykazał się także cierpliwością i empatią

1 stycznia 2024