Pani Maja mój doradca wyjaśniła mi wszystko bardzo dokładnie na temat finansowania . Dokumentów nie było aż tak dużo . Jedyne co mam do zastrzeżenia to kwota do oddania ( moim zdaniem wysoka w stosunk... Zobacz więcej
Pan Filip Galej, Pani Małgorzata Cieżak, Pani Maja Skowrońska- profesjonalisci, który sprawnie pomagaja uzyskać finansowanie. Cały proces jest szybki, a konsultanci towarzyszą na każdym etapie. Dla w... Zobacz więcej
Współpraca z firmą Youlend była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Od pierwszego kontaktu cały proces finansowania przebiegał sprawnie, jasno i bez zbędnych formalności. Wszystkie warunki zostały prze... Zobacz więcej
Dzień Dobry, Osoba z którą rozmawiam, Pan Filip Galej jest konkretny, pomocny w uzyskiwaniu potrzebnych informacji i szybki w rozwiązywaniu ewentualnych trudności. Taka obsługa daje nadzieję na dł... Zobacz więcej
90 High Holborn, 5th Floor, London, England, WC1V 6LJ , London, Zjednoczone Królestwo
Super kontakt z Panem Filipem. Bardzo kompetentny i konkretny człowiek. Sprawa przeprowadzona błyskawicznie. Polecam !!!

Odpowiedź od YouLend
Wszystko na profesjonalnym poziomie, bardzo mila obsluga!

Obsługiwał Nas Pan Filip, polecam szybko sprawnie bezproblemowo

Odpowiedź od YouLend
Wszystko w ekspresowym tempie, naprawdę można zaufać, polecam w 100% Pana Filipa Galeja, wszystko traktuje priorytetowo i na jak najwyższym poziomie, polecam !

Odpowiedź od YouLend
Sprawna i szybka obsługa a w szczególności w osobie Filipa Galeja.
Od początku przeprowadził przez cały proces. Polecam zdecydowanie tego Pana.

Świetny kontakt z Panem Filipem, szybka realizacja sprawy
Na ten moment pozostaje mi polecać ;)

Bardzo dziękuję Filipu Galej za szybkość i pomoc na każdym etapie. Polecam

Odpowiedź od YouLend
Bardzo miła obsługa, mili Panowie, którzy dobrze wykonują swoją pracę. Bardzo pomocni i konkretni.

Odpowiedź od YouLend
Bardzo profesjonalna pomoc pana Filipa .
Polecam.

Odpowiedź od YouLend
Szybka i sprawna obsługa Pana Filipa Galeja-szybkie zasilenie konta gotówką co sprzyja biznesowi...Pozdrawiam i czekam na więcej:)

Odpowiedź od YouLend
Sprawna obsługa i komunikacja z opiekunem. Dziękuję!

Odpowiedź od YouLend
Super współpraca. Szybko sprawnie i sympatycznie.
Doskonały kontakt. Panowie Filip i Tomasz niezastąpieni.

Odpowiedź od YouLend
Pan Filip Galej bardzo latwo, szybko oraz profesijno zalawil moję sprawe. Ten Pan jest na 10/10

Odpowiedź od YouLend
Niedawno zaczęliśmy współpracę z Firmą Youlend trafiliśmy na Pana Tomasza Wojtona czego nie żałujemy, gdyż jest osobą na wysokim poziomie, jest bardzo konkretny i komunikacyjny, sprawnie i bezproblemowo zostaliśmy obsłużeni, jest osobą pomcną i kompetentną w swoim fachu polecamy go innym. Nie zamierzamy zakończyć współpracy z Firmą Youlend i z Panem Tomaszem.

Odpowiedź od YouLend
Polecam współprace z pania Maja Skowrońska jest bardzo pomocna i szybko załatwiła Naszą sprawę.Finansowanie jest szybkie i przebiegło bez komplikacji.

Odpowiedź od YouLend
Firma owszem pożycza pieniądze ale nie uprzedza że pieniadze przechodzą przez dodatkowy bank i rozliczeniamprzychodza do Ciebie po dwóch dniach. Dramat. PKO przetrzymuje pieniądze i firma youlend cytuje" nic nie można z tym zrobić, to PKO, my jesteśmy niewinni". Niem polecam, zero profesjonalizmu, zero kontaktu po pożyczce, zero zainteresowania problemem, pozostawieni sami dobie. Odradzam i polecam inne firmy które takich baboli nie robią. Żal.

Odpowiedź od YouLend
Nie polecam. Zmarnowałam tylko swój czas. Brak profesjonalizmu.