Xtravagant Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, gode priser, og pakket ordentlig ind uden at være overdrevet. Glæder mig til at bruge produkterne

Oceniono na 4 z 5

Mine veninder og jeg har købt noget uv-maling fra jer, fra jeres “byg selv rave pakke”, da vi stod og skulle teste vores maling i går efter at have malet på vores bluser finder vi ud af at uv-malin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er for mig af største betydning, at hjemmesiden er let tilgængelig uden alt for mange unødvendige klik. En sådan hjemmeside finder man hos Xtravagant. Varen kom hurtig frem, så I har også et go... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig responstid på både opkald og sms ifm med min ordre fra start til slut. Jeg var i tvivl om jeg havde modtaget den rette motor til min diskokugle da manualen ikke stemte overens ift diskokuglens... Zobacz więcej

1. Sklep z drobiazgami
  2. Sklep muzyczny

Napisane przez firmę

Xtravagant.dk - Festartikler til temafester. Vi har et stort udvalg af produkter til enhver fest. Perfekt til både unge og voksne! UV Tema, Color run, Oktoberfest, Nytår, Halloween, Bryllup, Hawaii, Valentin, Lyskryds fest - og meget mere!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

223 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt velbeskrevet og leveret efter…

Alt velbeskrevet og leveret efter beskrivelsen. God og hurtig kontakt med kundeservicen vedr tvivlspørgsmål. Kun positiv kritik

13 grudnia 2019

Odpowiedź od Xtravagant

Tusinde tak for de pæne ord Mogens!
Det glæder mig at læse 🙏🏼

Ønsker dig en god aften :)

Oceniono na 3 z 5

malingen virkede ikke :( jeg lyste slet…

malingen virkede ikke :( jeg lyste slet ikke op på floor mand.

10 grudnia 2019

Hej Laura,

Det er jeg ked af at læse!
Jeg bliver nødt til at spørge - var der UV Lys på dansegulvet ? :)

Vores UV Maling levere normalt altid et super fedt resultat og lyser op på dansegulvet, såfremt der er UV Lys over.

Hvis der var UV lys, vil jeg gerne høre om det var alt uv maling, eller noget af det, du oplevede problemer med ? :)

God aften!

Kan godt anbefales.

Jeg er godt tilfreds! Hurtig levering, og fine produkter.
Dog er alle varerne ikke lige pigmenterede, men det fungerer fint, og hvis der kommer et par lag, er det ikke noget problem. De fleste ting er helt perfekte!

16 listopada 2019
Oceniono na 4 z 5

har ikke modtage vare endnu og blev…

har ikke modtage vare endnu og blev bedt om vurdering kort efter bestilling. er alt for dårligt og skuffende, for det arrangement jeg skulle bruge varen til er nu længe forbi.

har ændret min vurdering da det viste sig at problemet ikke var deres men at det lå hos Postnord.

13 listopada 2019

Hej Tommi.

Jeg er ked af at læse denne oplevelse!

Jeg har netop tjekket, at din ordre har lagt klar til afhentning i en pakkeshop siden den 7. November.
Du har modtaget en mail fra os den 6. November med pakkenummer og trace&trace.

Du får også lige en opfølgende mail på dette.

Oceniono na 4 z 5

Ingen problemer afsendt til tiden og ok materialer.

14 października 2019

Hej Gitte

Tusind tak for at dele din anmeldelse og de 4 stjerner 🙏🏼
Må jeg spørge hvad vi kan gøre bedre næste gang, for at have gøre os fortjent til 5 stjerner? :D

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og varen var…

Super hurtig levering og varen var præcist som forventer. Kan ikke forvente mere.

11 października 2019

Odpowiedź od Xtravagant

Det er jeg vi glade for at læse - tusind tak for at dele din oplevelse, det varmer! 🙏🏼

Super hurtig levering

Super hurtig levering. 👍 Super billigt.👍 Og alt var lige som det skulle være..👌 Klart 5⭐ herfra..

10 października 2019

Odpowiedź od Xtravagant

Tusinde tak for de pæne ord, det er vi glade for! 🙏🏼👏🏼

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej