Oceniono na 1 z 5

Kunne man give 0 stjerner, var det gjort. Jeg har haft adskillige problemer med deres abonnement. De påstår at jeg har oprettet to abonnementer, fordi der skete en fejl med første simkort, som... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg vil ikke anbefale dette ur X6play. Ideen med dette ur skulle være det var nemt for barnet at lege ude og forældre ikke skulle være bekymret, men GPS er bare ikke god nok og viser nogen gange 100... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har både haft ure til begge vores børn, og nu har vi netop købt den nye Xplora one mobil, vi er mega glade for Xplora platformen og vores børn elsker deres ure og mobil. Særligt synes den store pig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

The products feel fairly good in terms of quality, but if there is any technical issue, there is no help or support. The company essentially has no customer service. I really do not recommend them.

1. Sklep internetowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi
  3. Sklep RTV
  4. Usługi techniczne
  5. Dostawca urządzeń telekomunikacyjnych
  6. Firma telefoniczna

Napisane przez firmę

Xplora er et trygt og prisvindende smartwatch til børn der sætter udvikling i fokus. Vi har fjernet al adgang til internettet og sociale medier, og har i stedet fokuseret på det, som er vigtigt for barnet – at holde kontakten med sine nærmeste.

2,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 74% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Opsigelse er et umuligt.

Opsigelse er et umuligt.. har opsagt i april 2025, men de bliver ved at sende faktura og nægter at opsige fordi der ligger ubetalte regninger. Umuligt at komme i kontakt med dem over telefon.

25 listopada 2025

Hej Ahmet,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende det er, hvis en opsigelse opleves som umulig, og der fortsat sendes fakturaer.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og få afklaret situationen. For at vi kan hjælpe dig videre, beder vi dig kontakte os direkte:

Vi beklager ulejligheden.

Umuligt at opsige

Har over flere omgange oplevet at der bliver sendt opkrævninger til mig efter endt abonnement ved dette firma. Det er utroligt meget tid man skal bruge på at få dem til at stoppe med at sende nye. Jeg vil aldrig anbefale dette til nogen. Gå heller til en anden udbyder.

24 listopada 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende det er fortsat at modtage opkrævninger efter opsigelse af et abonnement.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil meget gerne se nærmere på din sag for at få afklaret forløbet. Hvis du ønsker, kan du kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig videre.

Oceniono na 5 z 5

Xplora er perfekt som første mobil til…

Xplora er perfekt som første mobil til børn.
Vores søn er helt vild med sit ur fra xplora model x6play, det sidder godt på armen med deres nye elastik rem og nem for vores søn at lukke og åben selv. Vores søn lærte hurtig at bruge det og fandt ud af at man kan blive belønnet for sin aktivitet med mønter.

Vi som forældre syntes valget med et ur som første mobil er genial. Da man ikke kan gå på de sociale medier og internettet. Det giver tryghed hos os, samt er uret har gps. Så vi altid kan se hvor vores søn er henne og vi som forældre kan styre uret vedr. appen og bestemme hvem han kan ringe til.

Vi er super tilfredse med uret og det kan anbefales til andre forældre med børn.

17 listopada 2025

Hej Kathrine,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at Xplora fungerer så godt som den første mobil for jeres søn, og at den nye rem gør uret nemt og behageligt for ham at bruge i hverdagen.

Vi er glade for at høre, at både funktionerne og trygheden, uret giver, passer til jeres behov – både for ham, som får mere frihed, og for jer som forældre, der kan følge med og sætte rammerne.

Det betyder meget for os, at I er så tilfredse med uret, og tusind tak fordi I vil anbefale det til andre forældre.

Rigtig godt ur

Jeg forstår ikke, der er så mange dårlige anmeldelser. Uret og app virker super godt. Både 4 årig og 7 årig brugte deres ure nærmest med det samme - de kan fint bruge X6play.
Købt hos xplora med deres abonnement. Intuitivt at knytte uret til telefonnumrene via QR kode. Jeg havde forventet en masse man skulle sætte sig ind i, men både ur og app er intuitivt og let at bruge.
GPS etc. virker fint.
Ift. kundeservice: Jeg kunne ikke få aktivere mit abonnement, og fik 4 beskeder om manglende aktivering over 3 dage. Kundeservice løste det efter 1 dag. Jeg fik ikke svar fra kundeservice, men jeg vil også hellere have de løser problemet - tænker de har rigeligt at se til, som folk skriver her på trustpilot.
Blot for en god ordensskyld: jeg kender kun xplora som kunde. Min interesse her er, at de fortsætter med at levere så godt et produkt.

15 listopada 2025

Hej Sigi,
Tusind tak for din venlige og grundige anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at både uret og appen fungerer så godt for jer, og at både din 4-årige og 7-årige kom i gang med Xplora med det samme.

Vi sætter også pris på, at du deler dine erfaringer med opsætning og abonnement. Det er godt at høre, at kundeservice fik løst udfordringen hurtigt, og at resten af processen har været intuitiv for dig.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med produktet og oplever, at det lever op til forventningerne i hverdagen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har opsagt mit abonnement, og har fået kvittering for min opsigelse. Alligevel fortsætter Xplora med at sende regninger til mig og mails om, at jeg har ubetalte regninger.
Jeg kan ikke komme i kontakt med Xplora, kun gennem deres kontaktformular, så det fortsætter måned efter måned.
Hold jer væk fra dette svindel-firma.

11 listopada 2025

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende det er, når man har opsagt sit abonnement og fortsat modtager opkrævninger – særligt når det samtidig har været svært at komme i kontakt med os.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og få afklaret situationen hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 70 71 50 75 (tirsdag–fredag kl. 12:00–15:30) eller via vores kontaktformular, så en af vores agenter kan hjælpe dig videre:

Vi beklager ulejligheden.

Oceniono na 2 z 5

Bundet til Eplora

Uret kan ikke fungere uden betaling til XPLORA. selv ved brug af anden teleoperatør skal der tegnes Abonnementet med EPLORA.

8 listopada 2025

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det kan opleves frustrerende.

Ved brug af SIM-kort fra en anden udbyder opkræves der et servicegebyr hos Xplora. Servicegebyret dækker drift, vedligeholdelse og sikkerhed af de tekniske tjenester og platforme, som uret er afhængigt af for at fungere korrekt..

Nul stjerner

Nul stjerner.

Amatør virksomhed. Hjemmesiden virker ikke, appen virker ikke, uret virker ikke og umulig at få fat i.

7 listopada 2025

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med både hjemmeside, app og ur ikke har fungeret, og at det samtidig har været svært at komme i kontakt med os.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager de gener, du har oplevet.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse. Efter jeg opsagde min aftale, ændrede virksomheden pludselig måden, de opkræver betaling på. I stedet for som tidligere, begyndte de at sende fakturaer via e-mail – uden at informere om ændringen. Desværre endte deres mail i min spam-mappe, så jeg aldrig så fakturaen. Kort efter modtog jeg i stedet en henvendelse fra et inkassofirma om en ubetalt regning, som jeg slet ikke var klar over eksisterede.

Derudover vil jeg nævne, at deres produkt er temmelig middelmådigt og i min optik spild af penge.

5 listopada 2025

Hej Jetmir,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende og ubehageligt det må have været at modtage henvendelser fra inkasso uden at være klar over, at der var en udestående betaling.

Det er naturligvis ikke sådan, vi ønsker, at ændringer i fakturering eller kommunikation skal opleves, og vi beklager den ulejlighed, det har medført for dig.

Hvis du ønsker, vil vi meget gerne se nærmere på dit forløb og hjælpe med at få afklaret situationen. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice.
Vi har haft uret i snart 3 år og har været virkelig glade for det. Desværre har der på det seneste været store problemer med GPS' en og forbindelsen mellem ur og app. Ved henvendelse til kundeservice får jeg kun et helt generelt svar tilbage som overhovedet ikke hjælper.

31 października 2025

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at I efter næsten 3 gode år nu oplever problemer med GPS’en og forbindelsen mellem ur og app. Det skal selvfølgelig ikke ske, og det beklager vi meget.

Det er også virkelig ærgerligt at høre, at de svar du har fået fra kundeservice ikke har været hjælpsomme. Det vil vi meget gerne følge op på, så du kan få den støtte, du har brug for.

Du er meget velkommen til at ringe direkte til os, så vi kan gennemgå sagen sammen og finde en løsning:
45 70 71 50 75 (Tirsdag–fredag kl. 8:30–16:00)

Tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet - vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre.

Venlig hilsen,

Oceniono na 4 z 5

Fint og simpelt ur - perfekt alternativ

Rigtig fint alternativ, hvis man ikke ønsker telefon/smartphone til sit barn, men stadig ønsker at kunne komme i kontakt.

Desværre fungerer funktionen “Trygge zoner” ikke for os, da radius på tryg zone er for stor ift. vores behov.

Uret har en del opdateringer som resulterer i, at forbindelsen ophører mellem forældre-enhed og uret - oftest uden man er klar over det.

Fint og simpelt ur, som virker upåklageligt til helt basal kontakt.

25 października 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at uret fungerer godt som et enkelt og pålideligt alternativ, og at det hjælper jer med den basale kontakt i hverdagen.

Tak fordi du deler dine erfaringer med os — feedback som denne hjælper os med at forbedre både funktioner og stabilitet fremover.

I'm happy

I'm happy. My daughter is happy.
It's a lot of fun with the chat and the pictures and calling all the family members.
It was the best birthday present for my 7 years old.

23 października 2025

Hi,
Thank you so much for your lovely review. We’re really happy to hear that both you and your daughter are enjoying the watch, and that it has brought so much fun with chatting, taking pictures and staying connected with family.

It means a lot to us that it became the perfect birthday present for your 7-year-old.

Kind regards

Virkelig dårligt produkt

Virkelig dårligt produkt

Man kan ikke aktivere uret, da IMEI nummeret laver fejl, man venter 4 dage til at kundeservice åbner, hvor man sidder en halv time i kø, og stadig ikke kan få uret til at virke.

Der er ingen netværksforbindelse.
GPS er flere hundrede meter upræcis.
Skærmen har svært ved at mærke at man trykker. Ikke brugervenligt.
Batteriet holder kun en dag.
Der kan ikke vises billeder på kontakterne, hvilket kræver at barnet skal kunne læse.

Jeg er overrasket over hvor ringe dette produkt er. Jeg fortryder virkelig at jeg har købt det.

Jeg købte dette xgo2 ur igennem Power, og fik tilsendt et ur der har været brugt. Den tidligere bruger havde allerede sat simkortet i, og vendt det forkert. Det er simpelthen ikke i orden når man køber et nyt ur.

En masse bøvl og et håbløst ubrugeligt produkt.

21 października 2025

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende det må være, når et nyt ur ikke fungerer som forventet, og der samtidig opstår problemer med aktivering, netværk og support.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager de mange gener, du har oplevet – særligt hvis uret har været leveret i en stand, der ikke lever op til forventningen om et nyt produkt.

Hvis du ønsker, vil vi meget gerne hjælpe med at få afklaret situationen og se nærmere på sagen. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så en af vores agenter kan hjælpe dig videre:

HVOR ER I HENNE ??

HVOR ER I HENNE ???

jeg har købt et ur hos Power.dk
Da jeg vil aktivere uret, skriver den, at IMEI-nummeret ikke matcher.

I har på jeres hjemmeside, et afsnit med netop dette problem og I henviser til, at man skriver ind med detaljer, så problemet kan blive løst.

Dette er gjort, men man får IKKE respons!
Jeg har fået en tilbagemelding fra et robot svar, omkring hvordan jeg aktivere uret, her er der tilsendt link som IKKE virker og med en tekst der står, at hvis den siger at IMEI-nummeret ikke matcher, så skal man henvende sig med en kontakt formular. Dette ER JO GJORT!

Jeres chat funktion virker ikke, man kan ikke komme i kontakt med jer på nogen måde.

Simpelthen for dårligt! Og når jeg læser folks anmeldelser af jer, er jeg ked af, at jeg har købt uret!

Hvordan kan Power sælge noget der fungere så dårligt ????!!!

Hvis ikke der er respons inden for 2 dage, er uret returneret !

18 października 2025

Hej Nanna,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud, hvor frustrerende og stressende det må være, når du ikke kan få uret aktiveret og samtidig oplever manglende respons.

Det er naturligvis ikke sådan, det skal være, og vi beklager oprigtigt den situation, du er havnet i. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og få afklaret problemet med aktivering og IMEI-nummeret.

For at sikre hurtigst mulig hjælp vil vi bede dig om at kontakte os direkte, enten telefonisk eller via vores kontaktformular, så en af vores agenter kan tage sagen videre med det samme:

Kontaktformular: https://support.xplora.com/hc/da/requests/new

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe med at få dette løst.

Dårligt system og ingen kundeservice

Dårligt system og ingen kundeservice

20 października 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med systemet og samtidig haft svært ved at få hjælp fra kundeservice. Det beklager vi meget.

Vi ønsker selvfølgelig, at alle får en god oplevelse med både produkt og support, og vi tager din feedback med os i vores arbejde fremadrettet.

Oceniono na 1 z 5

De fleste herinde bedømmer uret ift…

De fleste herinde bedømmer uret ift udseende, sms og at man kan ringe. Min bedømmelse går på tracking og gps funktionen - den er komplet uduelig og opdaterer med intervaller på 15-25 min. Det som Xplora kalder "realtid" hvilket det langt fra er. Man kan ikke bruge uret til at tracke hverken nuværende position eller rute. Det er alt for unøjagtigt.
Deres kundeservice gør intet med vores reklamation, ud over at bombardere os med utal af spørgsmål som man allerede har oplyst én gang og intet sker.
Vi har skrottet uret efter 2 mdr.

16 sierpnia 2025

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at GPS og tracking ikke har fungeret som forventet, og at jeres oplevelse med kundeservice ikke har været tilfredsstillende. Det beklager vi meget.

Vi vil meget gerne undersøge jeres sag nærmere, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, og hvordan vi kan hjælpe jer videre:

Bondefangeri / svindlere

Fortryder bittert at have købet et xplora ur til min datter, dårlig kvalitet og alt er lavet for at trække penge ud af folk.. kan man skifte til et andet sim kort/mobil abonnement ja self. men du skal stadig betale for et service abonnement(79kr/med) som sælger dig varm luft.. små ikoner/grafik/statistik koster ok intet for et firma men denne fup /scam virksomhed bruger det som en undskyldning for at låse deres kunder i deres abonnement.

12 października 2024

Hej Jeppe,
Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse, og at uret og abonnementet ikke har levet op til dine forventninger. Det beklager vi meget.

Vi vil gerne understrege, at vores serviceabonnement ikke handler om at låse kunder fast, men dækker drift, sikkerhed, servere og funktioner, der gør det muligt at bruge uret, appen og tjenesten sikkert. Det skal naturligvis være tydeligt, hvad man betaler for, og vi er kede af, hvis dette ikke har været tilfældet for dig.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og undersøge din sag nærmere, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det:
• Live chat: hverdage kl. 16:00–19:30

Tak for at dele din oplevelse – vi står klar til at hjælpe, hvis du ønsker det.

Fantastisk ur og service

Vi har haft Xplora X6Play til vores datter Leslie i et stykke tid nu, og jeg må bare sige, at det er blevet en fast del af hverdagen herhjemme. Hun elsker at have sit ur på, og vi elsker den tryghed, det giver.

Det føles virkelig rart at vide, at vi altid kan komme i kontakt med hende, hvis der sker ændringer, og at vi kan se, hvor hun er, hvis hun for eksempel tager lidt længere tid om at komme hjem. Det er ikke noget, vi bruger hele tiden, men det er en kæmpe tryghed at have muligheden.

Uret var supernemt at sætte op, og det hele fungerede bare fra starten. Det er let at bruge for både os og Leslie, og dækningen har været virkelig god hele vejen igennem, hvilket betyder meget for os.

Alt i alt er vi bare enormt glade for det. Det giver hende en lille følelse af frihed og os som forældre ro i maven. Det føles som den perfekte mellemvej inden en rigtig mobiltelefon. Så det kan varmt anbefales til andre familier med børn, der begynder at bevæge sig lidt mere selvstændigt. 💛

31 sierpnia 2025

Hej Pernille,
Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, hvor meget X6Play har betydet for både Leslie og jer som familie, og at uret nu er blevet en tryg og vigtig del af hverdagen.

Det betyder meget for os at vide, at uret giver jer ro i maven, og at I altid kan komme i kontakt med hende, hvis noget ændrer sig, eller hun får brug for jer. Det er netop den form for tryghed, vi ønsker at skabe.

Vi er også glade for, at opsætningen gik nemt, og at dækningen har fungeret så stabilt for jer. Når uret gør hverdagen lettere for både barn og forældre, føler vi, at vi har ramt målet.

Tusind tak fordi du vil anbefale os til andre familier. Det sætter vi stor pris på.

Vi har haft uret i 2 mdr og skrotter det nu

Vi har haft uret i 2 mdr. Egentligt nemt og praktisk ift at ringe og sende beskeder. MEN GPS´en ufattelig dårlig, faktisk så dårlig at vi nu skrotter uret.
Glem alt om realtidsopdatering - den er 10 - 20 min forsinket i signalet. Uanset om det så med Xplora "kundeservice" forklaring kan skyldes sim kortet - som er fra Telenor, så har de hjulpet os med ingen ting i denne sammenhæng. Og unaset hvor i Dk vi har været er det det samme.

8 października 2025

Hej René,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at GPS-funktionen har fungeret så dårligt for jer, og at oplevelsen har været så frustrerende, at I ikke længere kan bruge uret. Det beklager vi virkelig.

Det du beskriver med forsinkelser i realtidsopdateringen og manglende forbedring, uanset placering og sim-kort, er naturligvis ikke, som uret skal fungere. Vi forstår godt, at dette har været skuffende.

Hvis du på et tidspunkt ønsker, at vi gennemgår sagen eller ser, om der kan findes en løsning eller kompensation, er du meget velkommen til at kontakte os:

• Live chat: hverdage kl. 16:00–19:30

Tak fordi du delte din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Test af Xplora Smartwatch.

Vi har nu igennem en lille måneds tid, testet det smarte X6play smart Watch og vi er udentvivl rigtig glade for det.
Min datter er 7 år gammel og hun har rigtig stor glæde af uret i hverdagen.
På selve uret kan man se de mest basale ting som klokken, dato, lommeregner mm. Der er ikke ting på uret som stjæler opmærksomheden fra skole tiden og så kan jeg som forældre samtidig også sætte skolemodus på som betyder at uret ikke kan benyttes i løbet af skole dagen. Super smart!
Derudover kan jeg i løbet af dagen også se hvor min datter er henne og når dagen overgår til sfo tid, ja så låses uret op igen og så er det muligt for hende at kunne ringe til de kontakter som er indkodet i uret.

Alt i alt er vi super glade for uret. Min datter er blevet så selvstændig på mange områder, fordi uret giver en tryghed.
Hun kan ringe hjem hvis behovet opstår, vi kan kommunikerer sammen hvis vi ikke er sammen.
Jeg synes bestemt uret er pengene værd. Det er en god kommunikations mulighed til at komme i kontakt med dit barn, uden man er nødt til at købe en mobil telefon til dem.

Jeg oplever generelt et gladere barn som ikke har de samme udfordringer ved at skulle i SFO, fordi det netop er muligt at ringe op til mig.

Jeg kan virkelig anbefale uret og vil sige at et barn i skolealderen er den rigtige målgruppe i forhold til at benytte uret.

4 października 2025

Hej Lydie,
Tusind tak for din utroligt fine og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, hvor stor glæde både du og din datter har haft af Xplora-uret i hverdagen, og hvordan det har bidraget til både tryghed, struktur og selvstændighed.

Det er også rigtig dejligt at høre, at funktionerne passer godt til jeres behov – både i skoletiden, hvor uret hjælper med at skabe ro, og resten af dagen, hvor det giver jer mulighed for at have kontakt på en enkel og tryg måde.

Vi sætter stor pris på, at du deler dine konkrete oplevelser og refleksioner. De er værdifulde for os, og det glæder os, at uret har gjort en reel forskel for jer.

Tusind tak for anbefalingen!

Dejlig tryghed i hverdagen

Vi har været rigtig glade for vores Xplora-ure, som vi har brugt meget i forbindelse med, at vores to børn går til og fra skole selv. Ø
GPS’en er præcis og giver en enorm tryghed i hverdagen og derudover holder batteriet fint strøm, så vi behøver ikke lade det hele tiden.

Vi synes, det er et kæmpe plus, at uret har de funktioner, man har brug for – f.eks. at kunne ringe og sende beskeder – men uden alt det forstyrrende som sociale medier, YouTube osv.
Det giver ro i maven at vide, at børnene kan komme i kontakt med os, uden at de har adgang til ting, de ikke har brug for endnu.

Bestillingen og opsætningen er uret gik super nemt og smertefrit!

Kan klart anbefales til andre forældre 🤗

3 października 2025

Hej Line,

Tusind tak for din skønne og detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at Xplora-uret giver jer tryghed i hverdagen, og at både GPS’en og batteritiden fungerer godt for jeres behov.

Det betyder også meget for os at høre, at I sætter pris på, at uret kun indeholder de nødvendige funktioner – så børnene kan komme i kontakt med jer, uden at blive forstyrret af apps og sociale medier, de endnu ikke har brug for.

Vi er glade for, at både bestillingen og opsætningen gik nemt og problemfrit, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre forældre.

Xplora

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej