XNails Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vilka amatörnaglar. Känner mej som en liten 4-årig flicka som vill leka vuxen. Svårt att hitta naglar som passade, ojämna i tjockleken, dålig kvalité. Blir inget mer köp där. Skäms över naglarna så... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Egentligen Fina naglar men tyvärr flagnade färgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagar….trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Dom är bra och fina och sitter länge men när ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig räckte inte alla naglar eftersom jag inte använder dom smalast... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma på dem igen så de håller längre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Drogeria

Napisane przez firmę

XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar är tillverkade med 100% gelé. De är limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa Världens mest naturliga lösnaglar hos oss.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans & jättefina

Ca 5 dagars leverans till Norrbotten. Använder gluetabs & de sitter som berg hittills. Preppade enligt instruktionerna.
Fått så mycket beröm för utseendet - supersnygga! Pinkie pearl 💕

26 lutego 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Ingen information om hur jag gör rent…

Ingen information om hur jag gör rent gelnaglarna när jag tagit bort dem, det är svårt och de spricker lätt när jag försöker ta bort klisterlappen. Dessutom böjer de sig, det går visserligen att böja tillbaka men ändå.

12 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Jättefina naglar

Jättefina naglar, fått många komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjärnor om det inte berodde på hur de var förpackade. Hade önskat att de låg i nummerordning. Nu fick jag gå igenom alla naglar och numren var dessutom svåra att se. Annars hur bra som helst.

12 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Betalade extra för att hinna få…

Betalade extra för att hinna få naglarna till när jag behövde dom, fick dom 2,5 veckor efter och det fattades även storlekar och nagelfilen var felkonstruerad. Skrev till dom för att berätta vad som hände, de stod att jag skulle få svar inom 15 min eller dagen efter. Nu snart 2 dagar efter ( ingen helg ) har jag fortfarande inte fått något svar. Inget fel på själva naglarna dom va som på bild

21 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Lång leveranstid

Tog mycket längre tid att få naglarna än det gjort innan, försökte skriva ett mejl och fråga om det men fick inget svar. Fick iaf naglarna till slut efter ca 2 1/2 vecka.

9 grudnia 2025

Mycket besviken

Mycket besviken. Chatten ska svara, men efter 1.5 h väntan har de fortfarande inte svarat. Kundtjänst svarar ej. 1.5 vecka senare har de ej skickat min vara. Mycket dålig kommunikation.

13 grudnia 2025
Opinia niezależna

Sämst leveranstid

Sämst leveranstid, den tid som anges på hemsidan är en lögn, tar vecka på vecka innan paketet ens skickas. Kommer aldrig handla igen, började undra om sidan var en scam.

4 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej