Lioranails Recenzje 3

4,0

Liora Nails erbjuder högkvalitativa press-on naglar och tillbehör med fokus på passform, design och kundupplevelse. Vi strävar efter att ge varje kund personlig service, tydliga instruktioner och produkter som är enkla att använda oavsett om du är nybörjare eller van användare.

4,0

Dobra

Jättefina naglar

Jättefina naglar, med gluetabs som verkligen sitter bra 💅 skulle vilja se fler nagelsläpp .

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Lioranails

Stort tack för din fina recension. 🤍
Vi är så glada att du är nöjd med både naglarna och våra gluetabs. 💅
Det betyder mycket för oss att höra, och vi tar absolut med oss din önskan om fler nagelsläpp, fler modeller är redan på gång. ✨
Tack för ditt stöd!

Amazing Nails!

I have purchased at least 8 sets of nails from Liora and I love the quality and durability of these. They are lovely and look like you been to the nail salon. I will repurchase again. Their glue tabs are the best on the market.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Lioranails

Thank you so much for your amazing review.💖
It truly means a lot to us that you’ve purchased multiple sets and love both the quality and durability. ✨
We’re especially happy to hear that you like our glue tabs, we’ve put a lot of effort into making them some of the best on the market. 💅
Thank you for your continued support, we can’t wait to have you back again. 🤍

Bra naglar som kan mäta sig med marknadsledande märken

Det här är bra naglar som sitter bra på mig. Ganska tunna och inte tjock och hårda. Håller bra och går att återanvända. Trevlig kundjtänst som hjälper till om du har en fråga eller ett problem.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Lioranails

Stort tack för din fina recension! 💕
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att våra naglar kan mäta sig med marknadsledande märken, det är precis det vi strävar efter varje dag. ✨
Så roligt att du uppskattar både känslan, hållbarheten och att de går att återanvända. 💅 Det är viktigt för oss att de både ska vara bekväma och hålla hög kvalitet.
Och extra tack för dina ord om vår kundtjänst, vi finns alltid här för att hjälpa. 🤍
Tack för att du valde Liora Nails! 💖