Jeg anbefaler Zumbashoppen til alle jeg kender, fordi jeg altid har fået mine varer til den lovet tid, de altid sender de rigtige varer og jeg har ikke haft nogle reklamationer endnu. Hjemmesiden... Zobacz więcej
Super dejligt med hurtig levering når man næsten ikke kan vente med at få sine lækre zumba varer. Ingen problemer med retur/ombytningsvarer. Hvis noget skal nævnes kunne det være lidt mere beskrivelse... Zobacz więcej
Jeg har bestilt fra zumbashoppen.dk 2 gange og der har været fejl begge gange. 1. gang var det kun det halve som var med, fordi resten var udsolgt, det fik jeg så først em mail om 2 dage efter jeg... Zobacz więcej
Jeg har handlet mange gange på Zumbashoppen.dk. Der er max gået 2 hverdage, så har jeg modtaget tøjet. Ombytning til anden størrelse eller model, er intet problem. Forskellig leverings- og fakturering... Zobacz więcej
A.P. Møllers Allé 15, 2791, Dragør, Dania
- christian@zumbashoppen.dk
- www.zumbashoppen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Zumba shop sejt
hejsa.
jeg kan anbefale dig at handle ved zumbashoppen. De er næsten med fra start med det nye "from over there" og servicen er i top. Hjemmesiden er nem at overskue og bruge og de gange hvor jeg har oplevet zumbashoppen ved div. arrangementer har der altid været en god service og hjælpsomheden er også fin.
Hurtig og fin service
Har handlet flere gange på internetshoppen og i butikken. Når jeg bestiller på nettet har jeg altid varene dagen efter. I butikken er de altid søde og hjælpsomme.
Mail og telefon er dog en noget mere udfordrende måde at få kontakt. Men det lykkes som regel.
Zumbashoppen sendte min ordre en dag efter, det må man kalde service. Jeg vil helt sikkert bestille hos dem igen!
super fin
Jeg kan kun siger at jeg har været fuld ud tilfreds med at handel hos jer, alt går hurtig.
God og hurtig service
Hurtig levering. Og jeg havde ingen problemer med at få byttet det jeg havde bestilt forkert.
God service både på nettet og i den fysiske forretning:)
perfekt
Handler mest på shoppen, når I er til stede på kursus. her har jeg fået en en god vejledning :-)
Den engang jeg har handlet på net - var der en god behandlig.
Hurtig og pålidelig betjening
Har handlet der mange gange nu og varene kommer hurtigt. Meget nemt og bekvemt.
Ok, men ikke gode til at besvare mails
Besvarer ikke mails, ofte lange leveringstider på enkelte produkter. Tager penge af arrangørerne for at sælge deres produkter til events.
Gode service, nem bytte- og returret. Hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside, ofte nye produkter at vælge imellem. Hurtig levering og så går det nemt og hurtigt hvis der er noget der skal byttes eller retur.
Supert tøj til et supert formål
Jeg har de sidste 9 måneder været super godt tilfreds med både indhold og levering.
super kompetent betjening
Nemt at handle og hurtig levreeing, også ved returnering
Altid rigtig god kundeservice og villige til at hjælpe!
Derudover har jeg altid modtaget bestillingerne dagen efter.. Super god service!
zuper zervice - znapt og zikkert. sådan zumbashop.
De gange jeg har handlet i zumbashoppen har alt gået som det skulle. Varerne er kommet med det samme, og deres hjemmeside fungere upåklageligt.
Det er også dejligt at møde dem til events og kurser, hvor vi kan prøve de nye varer.
Der er jo altid så meget lækkert at kigge på / ønske sig.
super service
De er hurtige til at sende varene og der er altid det jeg har bestilt
Hurtig betjening
Jeg har altid modtaget varer til tiden og blev aldrig skuffet hverken mht. til størrelse eller stof. Venlig betjening. Mange tak for det :)
Hurtig levering og god mulighed for ombytning
Dejligt med hurtig levering. Kan dog halte lidt ved overførsel istedet for betaling med DK. Dejligt at det er muligt at snakke om tingene og få ting byttet nemt.
Fantastisk service
jeg har altid kun haft positive oplevelser med Zumbashoppen og synes at når man tænker på hvor kort tid den egentlig har været i gang og hvor stor efterspørgelse der er, så synes jeg altså at det er et fantastisk stykke arbejde i laver.
Det er nemt og lige til at handle på Shoppen og med hurtig levering er det eneste jeg har oplevet.
Enestående stykke arbejde !
Tak for handelen indtil videre :o)
Knus Mette Drori
Kunne blive bedre
Syntes butikker har for lille udvalg iforhold til hvad de har i andre lande.
Er ikke til at træffe per telefon og meget længe om at besvare mails.
Ellers fin service og leveringstid tid.