Jeg anbefaler Zumbashoppen til alle jeg kender, fordi jeg altid har fået mine varer til den lovet tid, de altid sender de rigtige varer og jeg har ikke haft nogle reklamationer endnu. Hjemmesiden... Zobacz więcej
Super dejligt med hurtig levering når man næsten ikke kan vente med at få sine lækre zumba varer. Ingen problemer med retur/ombytningsvarer. Hvis noget skal nævnes kunne det være lidt mere beskrivelse... Zobacz więcej
Jeg har bestilt fra zumbashoppen.dk 2 gange og der har været fejl begge gange. 1. gang var det kun det halve som var med, fordi resten var udsolgt, det fik jeg så først em mail om 2 dage efter jeg... Zobacz więcej
Jeg har handlet mange gange på Zumbashoppen.dk. Der er max gået 2 hverdage, så har jeg modtaget tøjet. Ombytning til anden størrelse eller model, er intet problem. Forskellig leverings- og fakturering... Zobacz więcej
A.P. Møllers Allé 15, 2791, Dragør, Dania
- christian@zumbashoppen.dk
- www.zumbashoppen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt fungerede som jeg havde forventet.
Det var nemt at bestille - varerne kom hurtigt, og det var det rigtige varer
altid på når zumbaen kalder
det er helt fantastisk med det store udvalg af tøj sko tilbehør osv. man får altid en hjælpende hånd med spørgsmål og andre ting...
Zumbadoooo
Supergod betjening og altid mange spændende varer på lager
Èn gang - altid!!
Jeg har handlet mange gange hos Zumbashoppen og har hver gang fået en rigtig god service og hurtig levering. Rigtig god betjening som skinner igennem - både via telefonisk kontakt og på hjemmesiden, som er meget brugervenlig!
Ingen problemer og hurtig levering
nemt og hurtigt
Man får det man bestiller - og det er nemt at bytte, hvis størrelsen ikke passer.
Prisen passer til kvaliteten.
9 ud af 10 gange perfekt
Som regel kommer bestilling dagen efter og det er som regel også det korrekte.. :o)
De gange jeg har fået forkert er der altid blevet rettet op på det med det samme og nyt er fremsendt til dagen efter, sidst med en ekstra ting som undskyld for fejlen. :o)
Kun kommunikation pr mail har jeg ikke haft held af men altid pr tlf. :o)) så en hel del +++++ fra mig. :o))
Glimrende leverandør
Zumbashoppen får lynhurtigt ordrene ekspederet. Deres hjemmeside er informativ, og der er altid ca. tidspunkt, hvornår de får udsolgte varer igen. Det er en stor hjælp, når man er instruktør. Har man spørgsmål, er de hurtige til at vende tilbage. Bestiller man varer til afhentning, er de altid klar, når man kommer. Alt fungerer, hvad kan man ønske sig mere? :-)
super service, og altid svar retur:-)
Bestiller gerne på shoppen.dk og har varerne lyn hurtigt.
Jeg synes at det fungere rigtig godt, og jeg får altid svar på mine
henvendelser.
Tak til Hanne også, som var så sød sidst, da mine bukser
var for "store" og hun kontakte mig straks og sendte en
trøstegave. Det er rigtig god service. Og betyder HELT klart
at så handler jeg jo med jer igen...
Zumbashoppen: Hurtigt, effektivt og zumbasikkert.
Du skal bare gå ind på zumbashoppen.dk, oprette din profil og bestille lige hvad du ønsker af alt det nye zumbatøj. Som instruktør bliver jeg altid i godt humør til min undervisning, når jeg har smart og farverigt zumbatøj på. Det gør bare et eller andet og vores medlemmer elsker det og spørger hvor det kan købes. Du modtager din bestilling efter 1 el. 2 dage og hvis det ikke passer, er der aldrig problemer med at få det byttet - hurtigt. Det kan jeg helt sikkert anbefale.
Super hurtig levering...
Skønt sted at handle, altid hurtig levering, og ment at finde rundt i.
Super betjening og hurtig levering.
Nemt og hurtigt at handle på zumbashoppen. De er hurtige til at levere varerne og man bliver ikke skuffet :-)
hurtigt og effektivt
I er altid meget glade og kundevenlige når man ringer ind til Jer
kan dog nogle gange være lidt svært at komme i gennem til Jer på telefonen
varerne kommer altid hurtigt og med meget meget få fejl ved leveringerne
Fantastisk oplevelse
Zumbashoppen har et stort udvalg af zumba-produkter og der er rig mulighed for at finde hvad man mangler. Der udover bliver varerne hurtigt sendt og der går ikke mange dage før varerne er kommet... De gange jeg har handlet ved zumbashoppen.dk har det hele kørt som smurt. Efter bestillingen og betalingen modtager man en email med bekræftigelsen på orderen . Efter et par dage har man sine varer uden problemer.. Det kalder jeg god service og et sikkert sted at handle.
God og hurtig service
Zumbashoppen giver god service og sender varerne meget hurtigt. De er også rigtig flinke til at rådgive over telefonen. Jeg har været meget tilfreds de efterhånden mange gange, jeg har handlet hos dem.
Jeg har engang bestilt varer om eftermidagen, og havde mine varer næste formiddag.. Det kan da ikke gøres hurtigere;) En anden gang havde de leveret en forkert str. Jeg ringede derover, (fik en sød person i den anden ende;)) Vi aftalte at de ville sende den rigtige str. og en frankeret konvolut til den forkerte str. Alt dette modtog jeg dagen efter.. Simpelthen bare skønt at handle med Jer;))
Det funker bare!
Igen en god oplevelse at handle med Zumbashoppen.
Super hurtig levering.
Kan varmt anbefales.