In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shia... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vriendelijk, onpartijdig en behulpzaam. Heeft ons door een moeilijke periode heen geholpen, door haar kennis met ons te delen zodat wij een zo eerlijk mogelijke verdeling van goederen, geld e.d. hebbe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Er werd naar ons beiden goed geluisterd en zo hebben we ondanks onze meningsverschillen alles goed kunnen regelen voor onszelf en de kinderen
Goede dienstverlening!
De bemiddelaar is niet onpartijdig
De bemiddelaar is niet onpartijdig. Dat is onaanvaardbaar voor iemand die zichzelf mediator noemt!

Odpowiedź od Zorgzaam Scheiden
Goede begeleiding
We zijn goed geholpen door de mediator van Zorgzaam Scheiden. Prettig contact, goede informatievoorziening en zeer begripvol. Ook als wij zelf samen niet helemaal meer op 1 lijn zaten. Duidelijkheid vooraf en compact traject voor een zeer redelijk tarief.
Mediator bij scheiding
We zochten een mediator om ons te begeleiden bij de scheiding. We hebben geen ruzie, we wilden gewoon zeker zijn dat alles goed geregeld is, voor de kinderen, en voor elkaar. Zijn terecht gekomen bij een mediator van Zorgzaam Scheiden in Eindhoven.
Het proces wordt vrij logisch opgebouwd in stappen, redelijk goed te overzien. Ook regelen zij zaken die nodig zijn in het proces, zoals de rechtbank. Af en toe waren er wel dingen die toch anders werden opgeschreven als was besproken, er is dus wel noodzaak om alles dubbel te checken.
We hadden ook een lange dicussie over de rechten van het kind,of iets geldt vanaf de leeftijd van 16 of 18. Uiteindelijk hebben we dat nagevraagd bij de rijksoverheid, die ons verwees naar de wet die duidelijk 18 zegt, wat wij zelf ook dachten. Juist van een mediator verwachten we dat die kennis aanwezig is.
Aan het eind kregen we een lange lijst met dingen om nog te regelen, zoals adreswijzingen, bankzaken, etc. Het op naam zetten van het huis op 1 persoon stond daar niet bij. Slordige dingen.
Maar goed, uiteindelijk alles geregeld. Na de scheiding hebben we het ook doorgegeven aan onze pensioenmaatschappijen. En toen bleek dat het pensioen helemaal niet zo geregeld is zoals wij dat hadden willen doen. De gevolgen van de mogelijke pensioen opties zijn heel slecht uitgelegd, en de mediator heeft zeker niet meegedacht in onze wensen en hoe dat te realiseren. Hier hadden we hem juist voor in de hand genomen, we hadden hier veel meer van verwacht.
Al met al heel prijzig, en teleurstellend.
Doświadczenie Trustpilot