Zorgzaam Scheiden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shia... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk, onpartijdig en behulpzaam. Heeft ons door een moeilijke periode heen geholpen, door haar kennis met ons te delen zodat wij een zo eerlijk mogelijke verdeling van goederen, geld e.d. hebbe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprawy rozwodowe
  2. Mediacje

Napisane przez firmę

Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 44

Napisz recenzję

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over Steffie. Begripvol, neemt alle tijd en kundig. Een prettige mediator met verstand van zaken.

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Cora heeft ons namens zorgzaam scheiden…

Cora heeft ons namens zorgzaam scheiden geholpen bij onze scheiding.

Wij vinden het benoemenswaardig dat ze het, ondanks dat het toch een verdrietige gebeurtenis is, toch zo liefdevol wist te laten verlopen.

Er was ruimte voor een lach en een traan, en we kregen tips hoe om te gaan met de bijbehorende emoties op dat moment en in de toekomst.

Ook werd er echt gekeken naar oplossingen in het belang van de kinderen.

Cora, bedankt voor alles!

Liefs Loraine

25 marca 2024

Super service !

Na veel zoeken ben ik uitgekomen bij Zorgzaam Scheiden. De informatie was zeer duidelijk, en alles is heel goed verzorgd. Het is allemaal heel snel en goed verlopen, ben je op zoek naar een goede mediator dan ben je hier bij het goede adres.

13 marca 2024
Oceniono na 4 z 5

Prettige communicatie mogelijk met de…

Prettige communicatie mogelijk met de mediator. Alles werd heel helder en duidelijk uitgelegd en bij lastige keuzes werd eerlijk verteld hoe bepaalde zaken gaan. Daarnaast is de mediator onafhankelijk en wil ze het beste voor beide partijen bereiken. Bij vragen staat de mediator je prettig te woord. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

6 marca 2024

Fijn en direct

Fijne en directe manier van communiceren. Het is een hele rotte tijd, maar Chris begeleid je daarbij door je zorgen weg te nemen en te zoeken naar oplossingen.

28 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

In een moeilijke tijd heeft Carola ons…

In een moeilijke tijd heeft Carola ons geholpen zoals we voor af alleen maar van hadden kunnen dromen. Ze biedt een luisterend oor naar beide partijen, zet de kinderen voor op en zoekt de gulden middenweg. Daar in is ze eerlijk en zegt ze waar het op staat. In een onzekere tijd is dit heel erg fijn. Ik zou Carola aan iedereen aanraden. Topper !

28 marca 2024

Persoonlijk, eerlijk en meedenkend

Steffie heeft ons op een prettige manier geholpen met de zaken rondom de scheiding. Vooral de begeleiding en inzichten bij het opstellen van het ouderschapsplan en anders zaken waar je van tevoren geen notie van hebt, vond ik extra prettig. Ik heb de begeleiding van Steffie ervaren als een fijne en persoonlijke. Ze was altijd bereid mee te denken of te antwoorden op vragen.
Dankjewel dat je ons, in deze intense tijd, zo fijn hebt begeleid. Ik kan iedereen een Steffie aanbevelen.

18 stycznia 2024

Dankbaar

Chris van Diest heeft mij in dit traject zeer goed begeleid,ik ben hem hier heel dankbaar voor.

9 października 2023

Absoluut tevreden

Helma is zeer doortastend, heeft oog voor beide partijen en weet exact waar ze over praat.
Het waren prettige gesprekken en ook is ze uiterst professioneel.
Kan het absoluut aanraden om je scheiding via haar te regelen... Ook kon er een vergoeding aangevraagd worden om de kosten van de scheiding te betalen zodat er voor ons maar een minimaal bedrag uit eigen portemonnee kwam

27 marca 2024

Duidelijke en heldere mediation

Duidelijke en heldere mediation. Mediator Chris heeft een ruime ervaring en komt gedegen en rustig over. Hij probeerde ons ook niets op te dringen en we gingen samen opzoek naar de beste oplossing. Ondanks de verdrietige keuze hebben we nu beide een goede basis voor het vervolg van ons leven samen met onze kinderen.

22 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Fijn geholpen en begeleid door Zorgzaam…

Fijn geholpen en begeleid door Zorgzaam Scheiden (Daphne Prins). Haar rust en geduld heb ik als zeer erg prettig ervaren. De gepaste humor en zorgzame aanpak maakte dat ik me vertrouwd en op mijn gemak voelde tijdens de sessies en mijn berusting vond in de scheiding. Daphne nogmaals bedankt!

9 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer nare ervaringen met dit bedrijf

Zeer nare ervaringen met dit bedrijf. Het is al vervelend genoeg om uit elkaar te gaan en om alles goed te regelen hadden wij destijds besloten een mediator in te schakelen. Van onpartijdigheid is helaas geen sprake en wanneer de factuur eenmaal betaald is lopen ze een stuk minder hard voor je. Je blijft met een hoop vragen en ellende achter. Achteraf spijt dat we hiervoor zoveel geld betaald hebben. Mensen wees gewaarschuwd!!

Update: het gaat hier wel degelijk om jullie bedrijf. Het valt me op dat er bij elke negatieve review geantwoord word dat jullie je niet herkennen in de beschrijving die gegeven wordt. Er worden slordige fouten gemaakt, fouten die grote gevolgen hebben voor de betrokkenen. Zo is ons dossier al eens verwisseld met dat van een andere klant en stond er in ons dossier een hoop foutieve informatie.
Nogmaals contact opnemen met jullie gaan we dan ook niet doen. De rekening is al betaald en aangezien we ons geld toch niet terugkrijgen hoop ik dat andere mensen zich bedenken voordat ze met jullie in zee gaan.

22 marca 2024
Logo Zorgzaam Scheiden

Odpowiedź od Zorgzaam Scheiden

Beste Steve,
We kunnen je gegevens niet vinden in onze database, waardoor we het gevoel krijgen dat deze review voor een andere organisatie is bedoeld. Eerlijk gezegd herkennen we ons ook niet in de beschrijving die je gegeven hebt.
We komen graag met je in contact, zou je ons kunnen mailen op contact@zorgzaamscheiden.nl of telefonisch contact opnemen op nummer 0851301811?
Bij voorbaat dank.

Reactie op update:
Beste Steve,
We gebruiken Trustpilot tot op heden niet actief als platform, vandaar het beperkt aantal reviews. Op een ander platform hebben we ruimschoots overwegend positieve reviews, dus we herkennen ons daadwerkelijk niet in jouw beschrijving.
Indien het zo gegaan is als je beschrijft, dan ben ik het met je eens dat de dienstverlening onder de maat is geweest. In dat geval zou er wat mij betreft wel degelijk een financiële compensatie kunnen gelden. We staan voor onze dienstverlening en indien dat een keer niet voldoende is geweest, dan wil ik graag met de betreffende mediator in gesprek om dit voor de toekomst te verbeteren.
Ik zou daarvoor graag je achternaam en naam van je ex-partner ontvangen. Dan zal ik me verdiepen in jullie dossier en bij je terugkomen met een inhoudelijke reactie en afhankelijk van de bevindingen met een compensatie. Graag ontvang ik de gegevens per mail op contact@zorgzaamscheiden.nl. Zou je ook je telefoonnummer willen vermelden, dan kan ik tevens eea persoonlijk met je bespreken.
Bij voorbaat dank,
Jeremy Otter

Oceniono na 1 z 5

Onpartijdig, slechtadvies en duurt lang

Een traject dat 3 maanden zou duren (we zijn begonnen in oktober en voor kerst zou het rond zijn) duurde uiteindelijk tot juli het jaar erop. Ook omdat Petra (uit IJsselstein) tijdens het traject ineens besloot een maand vrij te nemen.

Los daarvan voelde Petra niet goed aan waaraan behoefte is tijdens moeilijke gesprekken, heb ik me tijdens een gesprek met een professional nog nooit zo onveilig en onheus bejegend gevoeld. Waarbij ze op basis van mijn inkomen zelfs uitspraken deed over de geschiktheid van mij als ouder.
Daarnaast heeft ze verkeerde adviezen en berekeningen gegeven. Op basis van deze adviezen hebben mijn ex en ik besluiten genomen die dan toch weer niet klopten.
Uiteindelijk moet een advocaat zijn goedkeuring geven. Dat gebeurd blijkbaar via Teams, en dan blijkt dat de advocaat de stukken niet goed voor zich heeft en eigenlijk ook geen tijd heeft.

Toen ik mijn bevindingen daarover heb doorgegeven aan Zorgzaam scheiden volgende een lange radio stilte. Tot de betalingstermijn was verstreken, dus of ik de factuur wilde betalen. Ik wilde eerst een gesprek over de gang van zaken. Er zou dan een gesprek plaats kunnen vinden met Petra. Door mijn ervaringen met Petra wilde daar een mediator bij. Het voorstel van Zorgzaam scheiden was dat de mede eigenaar dan via Teams zou deelnemen als mediator.

Máár ik moest wel eerst mijn factuur voldoen want dat betaling was een los staande zaak.

5 marca 2024
Logo Zorgzaam Scheiden

Odpowiedź od Zorgzaam Scheiden

Beste Jord,
Dank voor het delen van jouw ervaring. Vervelend dat je het zo hebt beleefd, maar we herkennen ons echter niet in jouw beschrijving. We hebben op diverse manieren geprobeerd je te woord te staan en ons beschikbaar gesteld voor gesprekken, helaas heb je daar tot op heden geen gebruik van gemaakt. Uiteraard staan we nog steeds open voor een gesprek, indien jij daar ook voor open staat dan kun je contact leggen met ons via contact@zorgzaamscheiden.nl. Hopelijk kunnen we daarmee wat onvrede wegnemen en zoeken naar een oplossing.
Jeremy Otter

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej