Zoologisk Have København Recenzje 543

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Oceniono na 1 z 5

ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zoo
  2. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

2,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

godt sted

Rigtigt godt sted at besøge hvis man har børn med sig og er i København😁

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Zoologisk Have København

Mange tak for de rosende ord.

Oceniono na 1 z 5

Zoo-kort forlænges et år trods opsigelse før udløb

Da vi købte vores årskort til Zoologisk Have København fortalte en venlig medarbejder os, at vi med fordel kunne tilmelde pbs, og at vi altid bare kunne opsige inden kortets udløb.
Her næsten et år efter - 10 dage før udløb - trækker de så pengene for det kommende år. Jeg kontakter Zoo samme dag, men får at vide, at pbs-aftalen skulle være opsagt inden for den første uge af juli, altså tre uger forinden. Jeg er utilfreds, og da jeg får en leder i røret og spørger til den vildledende vejledning, jeg har fået, får jeg at vide, at citat: “man må gå ud fra, at voksne mennesker selv undersøger vilkårene for de aftaler, de indgår”.
De oplyser, at fortrydelsesretten ikke gælder ved det nye køb, da de nu betegner det som et abonnement. De fortæller, at jeg ikke har yderligere mulighed for at klage.

Teknisk set kan jeg stadig opsige abonnementet for det kommende år, men jeg kommer til at betale for det, da pbs-aftaler skal opsiges inden den 7. i måneden - og de nægter at tilbagebetale beløbet, selvom abonnementet ellers er rettidigt opsagt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende andre steder, og det er under al kritik, at jeg ikke blot kan få tilbagebetalt beløbet, når jeg nu henvender mig før kortets udløb.
Jeg vil derfor anbefale alle at undgå at tilmelde pbs, uanset hvad medarbejderne i Zoo oplyser.

20 lipca 2023

Hyggelig

Hyggelig. Kan dog ikke helt forstå hvad dinoerne skal i Zoo. De fylder også for meget, da Københavns Zoo ikke er så stor

20 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Min søn var i zoo med nogle venner og…

Min søn var i zoo med nogle venner og vi glemte at oplyse at han havde zoo kort med, så der blev betalt for ham som alm indgang. Men når man så ringer for at spørge om de vil være søde at overføre penge retur, da vi jo allerede har betalt via zoo kortet, så nægter de og siger at det er vores egen fejl. Men ærligt, vi kan bevise at hans zoo kort ikke er blevet scannet og vi har kvittering for betaling af indgangen og billeder der viser at han har været derinde. Beskeden var at der er mange der glemmer det. Men så giv dog folk deres penge retur når beviserne er i orden. Vi har jo betalt med et årskort! Mega dårlig service!

12 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Havde behov for hjælp i forhold til mit…

Havde behov for hjælp i forhold til mit login og medlemskab. Ringede til Zoo og fik begge gange fat i utroligt søde og hjælpesomme medarbejdere.
Problemerne blev løs med det samme.
Tak for hjælpen :O)

14 lipca 2023

Kære Annette

Tak for de rosende ord - det sætter vi pris på.

Dårlig kvalitet af bamser

Dårlig kvalitet af bamser. Bamserne havde to huller i sig, hvilket vi opdagede da vi kom hjem samme dag som vi købte dem.

Derudover har de verdens dårligste proces for årskort. De skriver det bliver automatisk forlænget via mail et par uger inden det udløber. Det sker ikke og vi bliver derfor nødt til at oprette et par nye. Processen for at oprette nye årskort er i øvrigt den mest besværlige af alle forlystelsesparker i Danmark. Tung, kompleks og er vidst en løsning fra det forrige århundrede.

Ingen anbefaling herfra.

10 lipca 2023

Kære Jesper

Vi vil meget gerne i kontakt med dig og vil sætte pris på, hvis du kan kontakte os på zookort@zoo.dk.

Kære Jesper

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.
Vi beklager, at jeres bamser er defekte. Jeg ved ikke om I allerede har fået hjælp af vores Zooshop ellers er I velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf. 72200200 eller zoo@zoo.dk.

Jeg beklager, at du har oplevet processen omkring fornyelse som dårlig. Vi adviserer ad to omgange (en måned og 14 dage inden) om den kommende fornyelse. Hvis det af den ene eller anden grund ikke lykkedes os at trække på det tilmeldte betalingskort, vil vi i stedet sende en faktura med tilbud om fornyelse. Hvis denne faktura ikke bliver betalt, vil medlemskabet udløbe. Jeg ved ikke om dette kan være sket i jeres tilfælde?
Man har mulighed for at administrere sit medlemskab via medlemslogin på zoo.dk. Vi har desuden lavet en guide til app og medlemslogin, som kan være nyttig: https://www.zoo.dk/s/zoo-app

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail (zoo@zoo.dk) eller tlf. 72 200 200 (hverdage kl. 9-15), hvor vi står klar til at hjælpe med dine udfordringer.

Mere rengøring, tak

Jeg har altid elsket og besøge jer, men hvor blir jeg trist af at gå forbi det ene beskidte bassin/ indhegning efter det andet, ruder man ik kan kigge igennem og helt tydeligt beskidt vand både inde og ude der måske sku være renset eller skiftet for længe siden.

6 lipca 2023

Kære Linda

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os.

Jeg beklager at vores bassiner og ruder ikke har været rengjort tilfredsstillende. Vores rensningsanlæg Jeg har sendt din henvendelse videre til vores driftafdeling, der har ansvaret for renholdelse.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på mail (zoo@zoo.dk) og tlf. 72 200 200 (hverdage kl. 9-15).

Oceniono na 2 z 5

Vi er rigtig glade for Zoo

Vi er rigtig glade for Zoo. Vi har årskort og det udløber inden længe. Jeg har en rabatkode til 15% på et nyt. Det gælder af uforklarlige grunde ikke forlængelser på eksisterende kort. Derfor skal jeg for at få rabat, annullere mine årskort for derefter at købe et nyt for at bruge rabatkoden. Sikke et spild af tid for både jer og jeres gæster for omkring 40 kr 😅 Virkelig bureaukratisk og molboagtigt.

10 czerwca 2023

Kære Simon
Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Kampagnekoder kan kun benyttes til nyoprettelser og altså ikke til løbende fornyelser. Det er årsagen til, at du er nødsaget til at opsige dit eksisterende medlemskab. Vi beklager, hvis du finder det besværligt.
Du er også velkommen til at fortsætte dit medlemskab og opnå 30,- rabat på den løbende fornyelse.

Oceniono na 1 z 5

Regelrytteri åbenbart vigtigere end god service

Havde opsagt zookort, men ved en fejl ikke fået opsagt min søns. Da pengene blev trukket, kontaktede jeg Zoo med det samme og bad om at få rettet fejlen, da min søn naturligvis ikke kan bruge det uden mig.
Det nægtede de og henviste bare til deres betingelser.
Elendig service. Alle andre steder kan man da få pengene tilbage, hvis man kommer til at forlænge ved en fejl.

1 maja 2023

No animal welfare

So sad to see the animals in tiny enclosures and cages. They look sad and tired. I'm used to a zoo with huge enclosures so this was a shock to me and my group. Never coming back

2 maja 2023

Opsigelse af abonnement

Opsagde mit abonnement 2. maj sidste år og fik også en bekræftelse på at de ikke vil trække pengene i 2023.
Men 27. april 2023 bliver der trukket penge igen. Har sendt mails men kun modtaget standard mail at mit abonnement er opsagt og jeg har stadigvæk ikke modtaget pengene retur. Har nu lavet indsigelse via min bank. Men det er sgu for dårlig kundeservice.

27 kwietnia 2023

Kære Dan

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os selvom det er på en træls baggrund.
Jeg beklager meget det uprofessionelle forløb omkring din opsigelse og jeg har sendt dig en mail direkte.

Oceniono na 1 z 5

Legeplads og vogn med slushice…

Der er opsat en vogn med slushice maskiner med front mod legepladsen, hvilket er chikane mod børnefamilier, der ikke ønsker at købe det, men hvor børnene er tvunget til at kigge på det imens de leger! Det er fuldstændig ulogisk den skal stå der, for man skal helt hen i en butik og købe et rør til at tanke dem.
Det får mig til ikke at ville forny mit årskort… så synd for børnene!

1 maja 2023

Kære Anja

Vi er kede af, at du finder vores placering af Slush ice-boden for uhensigtsmæssig.
Vores oplevelse er, at vores gæster generelt er glade for den - det er et produkt, der er meget efterspurgt og derfor har vi valgt, at den skal stå et synligt sted.
Men vi vil naturligvis tage din anmeldelse med i vores evaluering af boden og overveje om den kan placeres et bedre sted.

Oceniono na 4 z 5

Er glad for Zoo

Er glad for Zoo, hvor der ikke er nogen tvivl om, at dyrepassere og dyrelæger gør hvad de kan, for at dyrene har det så godt som muligt. Dog er der stadig dele af zoo, hvor anlæggene virker små og gammeldags, og ikke specielt gode for dyrene. Man kunne godt ønske, at der var mere plads.

18 kwietnia 2023

Kære Lisbeth

Tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Zoologisk Have er en gammel have som kræver løbende vedligeholdelse. Vi gør alt for at vores dyr har de bedst mulige forhold og forbedrer løbende dyrenes anlæg - enten gennem renovering af eksisterende anlæg eller opførsel af nye, senest med Marys Australske Have.

Handicapadgang …. Hmmmm

Fint med at dyrene i et vist omfang forsøges placeret i miljøer der fremstår realistiske.
Det er dog som kørestolsbruger en farce at komne rundt. Ustyrligt mange huller i belægninger, riste der ikke er i niveau, brosten der er defekte.
Det er ikke just en billig oplevelse at besøge zoo
Derudover er det mig en gåde hvorfor alt skal koste så “jorden den ryster”. 60 kr for en fransk hotdog 🤕

16 kwietnia 2023

Kære Anja
Tak for at du tager dig tid til at anmelde os.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse af Zoologisk Have som kørestolsbruger mht. til dårlig belægning. Det er en gammel have, men vi gør vores bedste at vedligeholde hele haven, så den fremstår brugbar for alle. Hvis du har nogle specifikke steder, hvor det var særligt kritisk, er du velkommen til at skrive til mig på zoo@zoo.dk.
Jeg har endvidere sendt din anmeldelse videre til vores driftafdeling, der står for vedligeholdelse i haven.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig stil at Zoo Kort fornyes…

Dårlig stil at Zoo Kort fornyes automatisk.

Dårlig stil at man ikke kan få pengene retur 3 dage efter de er hævet.

Dårlig stil at man bare automatisk hæver år efter år når man kan se at kortne ikke bruges. Kunne det tænkes at kunderne ikke er klar over at de automatisk fornyr kortne.

Jeg er super skuffet over jer!

Syntes også det er MEGA pinligt at Zoo som er en stor dansk attraktion for for turisker har en score på 2.0 på trustpilot.

STRAM OP!

11 kwietnia 2023

Kære Brian

Tak for at du giver dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg beklager, at du ikke føler dig ordentligt informeret omkring vores abonnementsservice på Zookort. Vi ønsker ikke at føre nogen bag lyset og derfor mener vi også selv, at vi informerer grundigt omkring det.
Vi oplyser om den automatiske fornyelse på hovedsiden for Zookort, når man går til kassen for at indtaste oplysninger omkring Zookortet, samt i vores handelsbetingelser. Vi sender desuden to adviseringsmails ud til vores medlemmer inden trækningen, så der er mulighed for at opsige eller ændre betalingsoplysningerne.
Vi oplyser desuden, at opsigelsen kan ske når som helst dog senest den 24. i den måned som Zookortet udløber.

Jeg kunne desværre ikke finde dit medlemskab i vores system, så jeg kan ikke være konkret i dette tilfælde. Du er velkommen til at skrive en mail til mig på zoo@zoo.dk, hvis der er sket en fejl.

Rædselsfuld service!!!

Har tre årskort og har haft det i flere år! Nu ønskede vi ikke at fornye dem, og jeg fik derfor opsagt alle tre. DESVÆRRE 00.30, og derfor hedder datoen d. 25/2, og i vil derfor ikke godkende opsigelsen. SIKKE små sko at gå i! Især i disse tider.
Det er 30 minutter for sent at abonnementet blev opsagt, og så endda fordi jeres amatør hjemmeside ikke fungerede.

Manden i røret var derudover fløjtende ligeglad og sagde "Jaja, det er jo så 30 minutter for sent".

Kommer ALDRIG til at fornye mit årskort ved jer! Eller anbefale nogen et abonnement ved jer!

26 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Fin zoologisk have og meget fin…

Fin zoologisk have og meget fin underholdning som koncerter og historielæsning til de mindste.

26 listopada 2022

Kære Lana

Tak for den rosende anmeldelse - det sætter vi pris på.

Oceniono na 1 z 5

Jeg var i dag i zoo med mine 2 børn for…

Jeg var i dag i zoo med mine 2 børn for at MØDE og se KONCERT med børste - hvilket der var blevet lovet på reklamen flere steder.. da vi så kommer hen til den opstillet scene og står og venter på børste skal komme ud, er der en zoo vagt der kommer hen til os som står foran scenen og siger “hvis man vil have krammer af børste skal man stille sig over i køen. Han laver ikke noget på scenen, han giver kun krammere” så kunne vi stå der tilbage RIGTIG skuffet og da han så endelig kom frem, gik han bare bagom scenen. Han gik ikke engang op på scenen så ALLE kunne se ham eller vinket til børnene, han gik bare direkte over til køen!!! Hold k…. hvor er det bare en ommer!!!😳😳 Det er ikke den børste man kender fra minisjang!! Ja det selvfølgelig fint han giver krammere. Men 2. min dans eller et lille show til en af de kendte sange som børnene elsker, havde sgu da gjort hvert lille barn lykkelig!!!! + de børn som måske er bange for figurer hvis de kommer tæt på, de fik jo INTET ud af det. Der var kæmpe skuffelse blandt gæsterne kunne man høre. Jeg selv havde heldigvis zookort, men jeg havde f……ondt af de voksne som havde betalt fuld pris for at give deres børn den “oplevelse”. Det der marketing kunne i sgu godt arbejde lidt på🥴 direkte at tage r…. på folk på den måde, det sgu ikke i orden!

28 stycznia 2023

Kære Pernille

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os.

Jeg beklager, at du føler dig vildledt med hensyn til at møde Børste. Vi gør vores bedste for at give den bedst mulige information om vores aktiviteter.
Jeg har kigget på den seneste information og kan umiddelbart ikke se, at vi har annonceret koncert med Børste. I Dagens Program, Det Sker i Zoo og i vores nyhedsbreve har vi alle steder oplyst det samme:
Mød pindsvinet Børste, som du måske allerede kender fra Minisjang-programmerne ”Børste”, ”Børste og bondegården” og ”Ordleg med Børste”. Børste elsker dyr og nysgerrig, men også temmelig stædig. Nu kan du møde Børste i ZOO og få et kram eller en high five.

Vi tager selvfølgelig din kritik til os og ser hvordan, vi kan forbedre vores kommunikation fremadrettet.

Jeppe, Zoologisk Have

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej