Zoologisk Have København Recenzje 543

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Oceniono na 1 z 5

ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zoo
  2. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

2,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

ALTID Gode oplevelser 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg vil gerne give jer en stor ros og et STORT skulderklap, for at i ALTID er klar til at hjælpe - Om det så er fysisk, telefonisk eller via email, så er i altid klar til at løse de eventuelle problemer. Når der til tider kan opstå lange køer, for at gå ind, forstår jeg det godt, da Zoologisk Have er et dejligt sted som mange heldigvis er glade for (Inkl. Mig selv). Jeg har aldrig haft noget at klage over og bruger gerne ca. 500 kr. På et årskort som nyttigt bliver brugt 😍 Jeg kunne blive ved med at skrive en masse gode ting. Men generelt synes jeg ALT hos jer er godt 😃🌟🌟🌟🌟🌟

18 stycznia 2023

Kære Louis

Mange tak for de rosende ord.

Relativt dårlig service

Relativt dårlig service. Lørdag - hvor alle mennesker er i zoo - har de meget få personaler på i indgangen. Og køen er uendelig.

13 stycznia 2023

Kære Christian
Tak for at du tager dig tiden til at anmelde os.
Jeg beklager, at der var for lang ventetid med at komme i Zoologisk Have i lørdags. Jeg tænker, at du var der omkring åbningstid, hvor vi desværre oplevede nogle tekniske udfordringer der gav forlænget ventetid. Jeg håber, at du trods alt havde en god oplevelse efterfølgende?

Klage!!

Jeg skriver angående en tur i Zoo i dag d.8 januar 23.
Vi købte mad på grillen min mand og jeg og vores lille datter havde en klapsammen med da hun ikke tåler det mad der kan købes.
Det der sker i mens vi sidder udenfor i regnvejret er at vi simpelthen bliver smidt væk, selvom vi enlig bare sidder og venter på den mad vi har bestilt.
Vores lille datter på 2 år, må altså ikke spise noget som helst når det er på det område. Hvor lavt kan man lige gå! Vi snakker om en der ikke kan spise det, men vi andre havde bestilt menuer hver!
En pige på 2 år! Hvad er det for en opførsel? Et sted der skulle være børnevenligt?
Først betaler man 418kr for at komme ind og lægger så flere penge i boderne rundt omkring og derefter endnu mere i i “grillen”! Man kunne forstå hvis det var en voksen der sad og spiste en madpakke og ikke havde købt noget, men sådan forholder det sig bare ikke.

Tænker medierne synes det en god historie, om et lille barn der ikke kan få lov til at sidde stille og spise sin mad pga hun har problemer med sin mave! Men simpelthen bliver smidt væk.

7 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Endnu en dejlig oplevelse at gå rundt i…

Endnu en dejlig oplevelse at gå rundt i kbh zoo. Vi er stolte af vores zoo, selvom vi har besøgt mange zoologiske haver rundt om i verden er der stadig ingen smukkere, end vores. Tak til alle jer der sørger for vi igen kan glæde os over et besøg. Glædelig jul og godt nytår.

3 grudnia 2022

Kære Lone

Mange tak for de rosende ord.
Vi ønsker dig og dine et godt nytår.

Bekymring ?

En dejlig eftermiddag og aften er slut. Hyggeligt at gå rundt og opleve zoo i julestemning.
Dog en smule bekymring skal lyde omkring isbjørnene, hvoraf de ene fra vi kom og til vi gik efter mange timer (vi var forbi rigtig mange gange) vandrede frem og tilbage - den samme tur igen og igen og igen… som i en trancelignende tilstand, som ikke så helt så ok ud med vores øjne- vi blev kede af det, for den så virkelig ikke ud til at have det godt😢
Lidt det samme oplevede vi ved tigeren 😢 men ikke helt på samme måde dog.

9 grudnia 2022

Kære Louise

Tak for din opmærksomhed og bekymring for Havens dyr.
Dyr danner sig hurtigt et såkaldt ”normalbillede” af deres omgivelser, og så længe dette normalbillede ikke ændrer sig væsentligt, føler de sig trygge. Stereotypierne opstår derfor, hvis der er noget i anlægget, dyrene ikke har det godt med. Det kan være anlæggets udformning eller den sociale sammensætning af gruppen.

I gamle dage forsøgte man at komme af med stereotypierne ved at blokere dyrenes stereotype bevægelser. Men det er jo kun symptombehandling, og med den viden, vi har i dag om stereotypiernes årsager, er det eneste rigtige at gøre, at forsøge at finde årsagen til stereotypierne og så fjerne problemet, ikke adfærden i sig selv.

Stereotypi behøver dog ikke være udtryk for, at de stadig har det dårligt, men at de blot falder tilbage i nogle gamle mønstre - ligesom hvis mennesker bider negle. I sig selv er stereotypierne derfor ikke noget problem for dyrene, tværtimod. De hjælper dyrene til at klare den situation, de ellers ville have svært ved at klare, simpelthen ved at udskille særlige hormoner, der giver dyret en følelse af velvære.

En stereotypi går ofte langt tilbage og er svær at komme af med, da gentagelsen udskiller endorfiner, som virker afhængighedsskabende. Vi har tidligere haft en elefant, som i sin unge dage havde været arbejdselefant i Myanmar, som også havde en stereotypi. Dengang lavede vi denne video, hvor vores adfærdsekspert beskriver, hvorfor det opstår, og hvad man kan gøre ved det:

Jeg har prøvet at gøre det så kort og konkret som muligt, derfor kan du læse mere her:

Oceniono na 4 z 5

Havde en sjov dag, TAK

Havde en sjov dag i Københavns Zoo, med hele min familie. Mange tak for oplevelsen. Dog mange af dyrene, som man ikke kunne se fordi de var inde. Så derfor 4-stjerner

16 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Hjemmeside er under al kritik for login

Denne anmeldelse går KUN på deres IT-afdeling, som er notorisk dårlig og har været det i flere år nu. Login på hjemmesiden virker i ringe grad. Skal man have ny kode, skal man vente på en mail, som ikke dukker op (eller ikke i spam). Prøver man at logge ind på mobilen, kan man slet ikke få login felterne frem. På appen står éns kort som udløbet selvom dette ikke er tilfældet. Trykker man på 'Forny på zoo.dk', kommer man til en side, som man ikke kan logge ind på.

Jeg har nævnt det hver gang, jeg har stået ved kundeservice, som altid nævner noget om nyt system eller lignende, men det er jo kritisabelt, at så stor virksomhed har så ringe hjemmeside for dens brugere.

11 listopada 2022
Oceniono na 3 z 5

Bad experience with buying online tickets

I tried to buy tickets on zoo.dk and in the end I paid money but end up with pdf file that contained garbage in it instead of valid tickets.

Tried to contact company for solving this issue via email and was not getting response for one week.

Update 09.11.2022:
In the end everything got resolved and I got my money back from company.

I am still going to visit zoo with my family but this time I going to pay at entrance.

7 listopada 2022

Hi Andrii

Thank you for taking the time to write a review.
I'm sorry for the error on our webshop and that our reponse time on email was a bit too long. Normally we respond within a few days.
I see that my colleague have resolved the matter with you.

Kind regards

Rulleskøjter i ZOO hele min familie har årskort til ZOO

Hele min familie har årskort til ZOO, og som vi bruger rigtig meget. Og her til jul skal vi selvfølgelig på besøg igen. Læser skøjtebanen er lavet om til at bruge rulleskøjter. Dejligt, men HOV man må ikke tage egne skøjter med. DET KAN I IKKE VÆRE BEKENDT. Først skal der betales for at komme ind, og så for leje af skøjter. Her ville det have klædt ZOO, hvis man havde sagt, det er naturligvis i orden at medbringe egne skøjter. Hvorfor skal der tjænes ekstra penge, på de i forvejen trængte børnefamilier? Man kunne også gøre det helt gratis.

3 listopada 2022

Kære Anna

Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi tilbyder i år en rulleskøjtebane i stedet for den traditionelle skøjtebane i forbindelse med Jul i Zoo, der foregår fra den 19/11 og året ud. Prisen er 25 kr. + 5 kr. i depositum for leje af rulleskøjter inkl. sikkerhedsudstyr og det er desværre ikke muligt for os at tilbyde vores gæster at medbringe egne rulleskøjter.
Dette tiltag er en ekstra mulighed for at opleve noget udover vores fantastiske dyr ligesom Skylineren, vi havde i sommers.
Jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med at det koster ekstra at udover entreen at prøve rulleskøjtebanen. Vi har dog en masse andre gratis aktiviteter i forbindelse med Jul i Zoo, såsom Juleværksted ved Klubhuset, Juleshow med Eventyrteatret, Silent Disco, en masse koncerter med f.eks. RayRay og Popsi & Krelle. https://www.zoo.dk/s/jul-i-zoo/juleprogram

Bonderfangeri!

Bonderfangeri!

Jeg modtog en påmindelse d. 21 oktober om at mit abonnement udløb ved udgangen af måneden og at jeg ville blive automatisk fornyet hvis jeg ikke gjorde noget inden.

Man kan så ikke afmelde sig på hjemmesiden eller gennem deres support medmindre man gør det før d.15 i måneden.

Hvorfor overhovedet sende en påmindelse hvis jeg ikke kan nå at reagere alligevel?

Det her er på niveau med diverse abonnement scammere der forsøger at binde en for evigt!

Jeg kan kun sige tak for "god" service!

31 października 2022

Kære Rasmus

Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi beklager, at du føler dig dårligt behandlet. Som du også har fået en mail omkring den 2/11, havde min kollega skrevet forkert i sit svar på din henvendelse fra den 30/10. Vores opsigelsesvarsel er den 24. i den sidste gyldige måned, du har betalt for.
Du kan opsige dit medlemskab via dit medlemslogin på zoo.dk, ved at skrive til zoo@zoo.dk eller ringe til os på tlf. 72200200 (hverdage kl. 9-15). https://www.zoo.dk/s/handelsbetingelser

Jeppe, Zoologisk Have.

Ufrivillig sponsor

Jeg elsker zoo, men er blevet ufrivillig sponsor for zoologisk have.

Jeg har haft årskort til mig og mine to børn, men opsagde dem for 3 år siden, da vi flyttede og derfor ikke kom så ofte i zoo.

Jeg har forgæves forsøgt, både gennem zoo, betalingsservice og min egen bank at få opsagt det ene børnekort, som hver november trækker 240,- men uden held. Sidste år var jeg igen i kontakt med både bank, Zoo og betalingsservice, og ville egentlig gerne have mine 240,- tilbage fordi jeg jo ikke hat noget kort og ikke kommer i zoo længere, men uden held.

Nu er det så blevet næsten november, og på magisk vis står betalingsservice igen til at trække 240,- på trods af at aftalen skulle være opsagt.

Zoo nægter at hjælpe og henviser til min bank som henviser til zoo som henviser til min bank. Faktum er at uanset hvordan man vender og drejer det, så havner mine penge i Zoos pengekasse mod min vilje. På 3 år.

Vil gerne fraråde alle at lave BS aftale med zoo! I risikerer at blive ufrivillige sponsorer længe efter I tror I har opsagt aftalen med zoo!

28 października 2022

Hej Frejamay

Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg har sendt dig en mail den 31/10, som du umiddelbart ikke har svaret på endnu. Der er tydeligt gået noget galt, da beløbet ikke svarer til prisen på en fornyelse af et børnezookort. Du må meget gerne svare på mailen eller skrive en ny til zoo@zoo.dk, så vi kan få løst problemet.

Oceniono na 4 z 5

Endnu en god oplevelse

Endnu en god oplevelse rigere for to små piger på 5 & 6 år.
Ja ja, parkeringen er træls. Det ved alle der besøger zoo men det er stadig det værd.

Bedst af alt var deres Zoo Lab, hvor de dd. Onsdag d. 19/10 mødte den sødeste unge pige der virkelig gav sig tid til børnene. Hun præsenterede alle deres skind samt kranier - og lod dem selv sige eller gætte, hvilke de var - samt delte egne historier og info om dyrene. Hun er en de vil huske.
Tak for det.

19 października 2022

Hej Sabina
Tak for den fine anmeldelse. Jeg vil lade rosen gå videre til mine kollegaer i Zoolab.

Oceniono na 5 z 5

Flot barnedåbsfest i Zoologisk Have…

Rigtig god oplevelse i Zoologisk Have ifm. afholdelse af barnedåb.
Vi lejede et af deres lokaler i Det Hvide Hus og fik brunch og kage til knap 50 personer.
Maden, lokalet og betjeningen var over forventning. Alle havde en god dag og jeg kan varmt anbefale denne mulighed til lignende arrangementer. I prisen fik alle også adgang til haven og kunne gå ud på opdagelse.

8 października 2022

Kære Mette
Mange tak for de rosende ord. Jeg lader din anmeldelse gå videre til mine kollegaer i Det Hvide Hus.

Oceniono na 1 z 5

Der er rigtig dårlig og mangelfuld…

Der er rigtig dårlig og mangelfuld skiltning derinde, det betyder det er noget kaotisk at finde rundt derinde. Desuden er Zoo ikke forberedt på de dage, hvor der er mange mennesker derinde, det er svært at gå rundt i den menneskemængde når hovedparten er med små børn og har klapvogne.
Entré billet prisen er også for dyr

17 września 2022

Kære Haji
Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg beklager din dårlige oplevelse med de mange gæster. I lørdags havde vi Zookortdag, hvor man som Zookortholder kan tage en gæst gratis med. Disse dage er normalt meget velbesøgte og lørdag var ingen undtagelse.
Med så mange gæster som i lørdags, kan det være svært at finde rundt- vi arbejder konstant på at forbedre vores skilning og oversigtskort (fysisk som digitalt).
Jeg beklager, at du finder entreprisen for høj. Jeg håber, at det er et lille plaster på såret, at du via din entrebillet har været med til at støtte vores naturbevarelsesprojekter og avlsprogrammer rundt omkring i verden.

Oceniono na 1 z 5

Dyrene har det ikke godt og mangler plads!

Mange af deres dyr har det ikke godt!

To af isbjørnene var helt stressede og hyberventilerede fuldstændig da vi var der. Det eneste de lavede var at gå rundt om sig selv.

Der var også en snegleknuser som også bare svømmede i ring og var desperat for at komme ud!

Derudover var der mange af dyrene der gik alene hvilket jeg også synes er synd da de er flok dyr og er vandt til selskab.

Alle deres dyr skal have større og bedre forhold hvis jeg skal komme igen og de dyr der har det dårligt skal et bedre sted hen!

10 września 2022

Elsker zoo

Elsker zoo. dejlig park at gå en tur i.
I må gerne tænke lidt billigere mad in. Et pølsehorn eller lign til lige at tage sulten uden at flå en.

1 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Fuldstændigt umuligt at opsige zoo årskort!

Fuldstændigt urimeligt med zookort. Har prøvet forgæves at få opsagt automatisk fornyelse af zookort siden midt juli. Har prøvet at gøre det selv via hjemmesiden (umuligt), via telefon (umuligt) og via mail (umuligt!). Ender med jeg må gøre indsigelse via banken. Kan ikke forstå det skal være så svært!

31 sierpnia 2022

Automatisk fornyelse af abonnement

Automatisk fornyelse af abonnement er simpelthen en svinestreg. I burde som minimum sende en reminder ud inden. Kommer der en corona mere, så må i klare jer selv. Og smid nu de skide dinoer ud. Det er en zoo. Vi er der for at se levende dyr, ikke en gang plastik figure.

30 sierpnia 2022

Bondefangeri - køb aldrig Zookort

Jeg må desværre tilslutte mig de mange dårlige omtaler vedr. ZOO’s “smarte” Zookort løsning, hvor man bondefanges til et medlemskab og hvor de automatisk trækker penge for et år af gangen.
Jeg opdagede at de havde trukket pengene fra min konto, før selve kortet blev gyldigt, her gjorde jeg øjeblikkeligt indsigelse pr. mail. Efter ca. 1,5 uge (!) svarer de tilbage, at jeg skulle have læst det med småt, om at et Zookort er et abonnement og at man skal melde fra i tide.
Jeg er fuldstændig ligeglad med om det har stået med småt. Forretningsmodellen er noget svineri og ZOO tjener penge på at skrive “det med småt” og at folk glemmer at stoppe deres abonnement i tide, det hører ingen steder hjemme.
I får absolut ikke flere tilfredse kunder på den forretningsmodel.
Jeg er far til 2, familien og jeg har været glade brugere af Zoo og haft flere årskort. Jeg hjalp jer også under Corona pandemien, hvor i havde brug for hjælp.
Men jeg vil selv bestemme hvornår jeg vil have et Zookort.
Få styr på jeres forretningsmodel og refundér folks penge, hvis de fortryder og ikke har ibrugtaget Zookortet.

29 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej