ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej
We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej
Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej
En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.
Roskildevej 32, 2000, Frederiksberg, Dania
- 72200200
- zoo@zoo.dk
- www.zoo.dk
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Alt for dyrt.
Alt for dyrt.
Haven er skam skøn nok, men når størstedelen af spise/drikke steder enten er lukket eller kører med begrænset udvalg, så burde man måske overveje at køre med peak/off peak priser.
Er da glad for at man ikke har købt et årskort. For den totale oplevelse opvejer desværre ikke den høje pris.
Sindssyg dårlig app og kundeservice med…
Sindssyg dårlig app og kundeservice med fornyelse af årskort. At man skal logge ind flere gange og skifte kode er udueligt.
STOR Skuffelse
STOR Skuffelse
Kommer fra Jylland og var på en klassetur med kammerater fra klasse , har i været i Givskud reepark eller skandinavisk dyrepark før skal i være klar på en kæmpe skuffelse isbjørnen skal åbent gå frem til gæsterne og tilbage og frem til gæsterne og Tigererne så ikke glade ud hellere ik løverne synes det leoparden eller geoparden der bare gik får sig selv var tæt på at falde tårer , de bliver sikkert også presset af al den larm derovre og isbjørne ville gerne dufte andet en disel eller benzin biler ligesom Skandinaviens zoo har bedre forhold til dyrene istedet får burde i bare lukke zooen og bygge er mere fredligt sted får dyrene
Væreste kundeservice ever
Væreste kundeservice ever ! Mødte 2 meget provokerende kvinder som arbejdede derinde de ville ikke hjælpe kunderne og stod og snakkede provokerende til mig mens jeg spurgte dem om de kunne hjælpe. Så virkelig virkelig dårlig oplevelse fra starten af.
Var på date med min kæreste i Zoo...
Var på date med min kæreste i Zoo...
super l0rte oplevelse, dyrene havde beskidte anlæg og der var generelt virkelig dårlige forhold for mange af dyrene. Hos isbjørnene var der en gammel plastik dunk nede i vandet samt mange af de kort man får til at kunne finde rundt, lå også i burene. virkelig skuffende oplevelse, vi vil aldrig mere støtte zoo Frederiksberg.
Fantastisk dag
Vi har lige været i zoo i dag. En ganske god dag, hvor vi fik set en masse nye dyrebørn. Vi havde planlagt at spise på PanPan, men her blev vi skuffede, der var lukket. Det var måske en ide at skrive det på jeres hjemmeside og i nyhedsbrevet. I stedet for spiste vi på fiske-stedet overfor aberne. Lidt skuffende at man kun kunne få fisk, men ok det var jo også en grillbar med fisk
Inden vi gik ind i zoo skulle min kæreste lige have hjælp til sit zookort, her var servicen helt i top.
Vi synes det var en dejlig dag, og ja dyrene var nok lidt dvaske, men hvordan vil man selv være hvis man stod til skue overfor en masse nysgerrige blikke og skrigende unger.
Vi kommer gerne igen. Thumbs up til zoo❤️
Folk er lige lovlig dømmende
Folk er lige lovlig dømmende. Det er jo en kæmpe zoo så det er forståeligt at der er lidt beskidt rundt omkring. Udover det kan man godt mærke dyrene ikke er helt på toppen, men det jo ikke fordi de har det skidt som sådan. Folk overdriver. Jeg havde en rigtig god tur med min familie, og har planer om at komme tilbage. Det eneste der dog var lidt træls, var dyrens vand. Næsten alle habitaterne havde klamt og ulækkert vand.
Hvordan er dette stadig tilladt?
Besøgte zoologisk have med mit psykologi hold forleden, og det var en skuffelse fra start til slut. Dyrene er tydeligt stressede og trivedes på ingen måde i deres små og kedelige indhegninger. Nogle af dem går frem og tilbage i monotone mønstre, mens andre gemmer sig væk i hjørnet. Det var en meget ubehagelig oplevelse. Især aberne, som er meget intelligente væsner, så ud til at have det rigtig dårligt, og slog på ruden adskillige gange. Også isbjørnen og den brune bjørn var tydeligt nedtrykte og stressede. Alle disse ting er meget nemme at se bare man er der i kort tid, prøv at tænk hvor længe dyrene er i denne forfærdelige tilværelse. Jeg følte mig mere som en voyeur end en besøgende, og det er en skam, at zoologiske haver stadig opererer på bekostning af dyrenes velfærd. Derudover var der ekstremt dårlig service og dårlige muligheder for mad (som i øvrigt er sindssvagt dyre). Anbefaler virkelig ikke at tage derind og støtte sådan et dårligt miljø og heller ikke til folk som ønsker at se glade og sunde dyr.
Super dårlig internet side +…
Super dårlig internet side + information derpå.
Jeg køber en entrébillet på hjemmesiden nogen dage før vi skal i zoo. Der kommer en masse reklamer med at man kan få refunderet pengene ved opgradering af til zoo kort. Dette virker så ikke da entre billetten er købt med rabat. Ej men hold nu. Om der bliver trukket 212 kr fra mit årskort som koster 559 eller 249.. det bliver skuda for pokker det samme i sidste ende. I får endda flere penge ud af det 🤷🏼♀️
Når man så kigger på trust pilot, så er anmeldelserne ikke for gode alligevel. Så det var vel nok bare sidste gang at jeg besøgte det sted .. øv også!
Trist trist
Jeg har ikke besøgt zoo i mange år. Savannen var fin. De tre næsehorn var ikke i godt humør. Mangler de noget at lave? Flodhestene lignede også nogle, der kedede sig😥 Det værste var isbjørnen og den brune bjørn😠
Det var ubærligt at se, hvordan de travede frem og tilbage. Isbjørnen lignede en brun bjørn. Den var beskidt og trist😠 Det burde forbydes, at dyrene holdes fanget på den måde.
Hvis de ikke har ordentlige forhold, så vil jeg hellere undvære at se dem i zoo. Da jeg var barn, gik alt for mange dyr i små bure. Travede frem og tilbage. Det var så trist. I dag var det også trist at opleve flere dyr på den måde. Københavns zoo I burde skamme Jer😭😭😭😭
Kun fastfood til gæsterne
Jeg har i 4 år inviteret børn, svigerbørn og børnebørn i zoo inklusiv frokost, vi plejer at spise på PanPan med stor tilfredshed. Nu er den eneste mulighed for frokost fastfood, jeg vil finde en anden destination næste år
Dårlig service og veteran aber
Mit besøg i den zoologiske have har været helt ufatteligt dårligt, og jeg ville klart aldrig komme tilbage. For det første var servicemedarbejderne uhøflige og stride. Jeg spurgte en ung dreng, hvor toilettet var, og han svarede så med 'find selv ud af det' og gik videre. Jeg var helt i chok. Jeg kan godt forstå, at deres arbejde kan være frustrerende indimellem, men at det går ud over kunderne, er ikke til at forstå.
For det andet så dyrene livløse og deprimerede ud. Løverne lignede de skulle til at krasse af, det samme gjaldt for isbjørnene. De var alle sammen misfarvede, og nogle af dem havde ar på deres kroppe! Aberne så ud, som om de lige var kommet tilbage fra Syrien, med ar på arme og ben, og nogle havde fået deres hår revet ud. Det var ikke et godt syn.
Min familie og jeg er utroligt skuffede og vil helt klart aldrig komme tilbage. Vi spildte penge og tid, som vi aldrig kan få tilbage.
Snydt for årskort
Vi fornyede dagen for tur i zoologisk have vores årskort. Derudover købte vi årskort til vores datter, som nu er blevet 3 og skal være betalene. Noget går galt så jeg pludselig kun har et årskort til barn på app’en og altså ikke mit eget årskort - pengene for begge blev dog trukket fra kontoen. Jeg henvendte mig i kundeservice som undskyldte for fejlen og ville sørge for at få det på plads hurtigst muligt, i mellemtiden fik vi adgang til zoo og så ville de få det klaret. MEN da vi forlader zoo har jeg endnu ikke modtaget den lovede mail når alt var på plads. Derfor henvendte jeg mig igen i kundeservice, som undskyldte for de endnu ikke havde nået det, men at det kom på plads hurtigst muligt. Dette er nu over en uge siden. Da vi jo gerne vil benytte de årskort vi har betalt for har jeg forsøgt at kontakte kundeservice pr. Mail flere gange, men får intet svar.
Det er simpelthen for dårligt når man betaler 1000kr for at have 2 årskort, men ikke kan få adgang til haven!! Vi føler os snydt og ret så dårligt behandlet- samtidig med vi har en datter der bare gerne vil i zoologisk have. ØV siger jeg bare!
Fik 3 biletter i gave til zoo
Fik 3 biletter i gave til zoo. Der var ingen problemer med at komme ind - dog var indgangs lågen i stykker så man kunne egentlig bare gå ind.
Men der hvor skoen trykker det er sgu alt andet.
Det er et trist anlæg, alt er slidt og brugt på den dårlige måde. Ved isbjørnene der hænger løse ledninger fra overvågningskamera. Snuskede anlæg. Der er rigtig lang vej til et sted der er værd at bruge tid og penge på
Samtlige dyr ser ikke super interesserede i at leve. Men jeg er heller ikke uddannet i dem så jeg ved ikke hvordan de har. Men de ligner ikke nogen der har det godt.
Videre til priserne - alt er dyrt. Og ikke på en måde hvor man tænker "det er okay, lidt dyrt men alligevel fin til prisen" ikke her. Dyrt mad som er i dårlig kvalitet og meget små portioner.
Købte en Kina lavet bamse til 200kr. Slet ikke i en kvalitet der passer til prisen
Var i zoo for første gang i 23 år
Var i zoo for første gang i 23 år
Og jo der er blevet flot med alle de huse til div dyr men priserne i zoo
Ak en stor isvaffel med drys 51 kr og ja jeg vil ikke kalde den stor som man for den andre steder da den havde en lille str
Og så manglet der en magnet med pandaen i fuld str
Men ellers et flot sted om end jeg stadig fortrækker givskud og se dyerne i virkeligheden i Afrika
Og ja så manglet der en isbjørn da den åbenbart ikke ville ud den dag
Dårlig services.
Dårlig services.. vi kom skærtorsdag mine forældre havde forinden fået en ekstra regning for deres årskort og hun havde ringet for at høre om der var problemer med kortet da hun skulle ind skærtorsdag. Hun fik garanti for at der ikke ville være problemer og en kvittering på at hun havde betalt. Mine forældre måtte bruge en halv time, men en person bag glasset som ikke ville lukke dem ind da hun åbenlyst ikke troede på hendes kvittering. Min kones digitale årskort virkede heller ikke og manden ved indgangen kunne kun forslå at hun købte en billet, hvilket hun gjorde. Efterfølgende skrev hun en mail da appen virkede derhjemme, og fik svaret at hun selv har ansvaret for at det virker…. Helt ærligt billetterne er alt for dyre i forvejen men konen måtte betale dobbelt og mine forældre har betalt for to årskort hver uden at komme ind. Få styr på jeres kundeservice
Dårlig service overfor en pensionist
Meget dårlig service overfor en en pensionist hvor årskortet “drillede”
Helt ubrugeligt app system
Vi har tilmeldt os automatisk opdatering af zoo kort. Men på trods af at vi automatisk får trukket pengene, opdateres vores profiler ikke. Man skal selv via hjemmesiden opdatere hvilket på ingen måde fungerer intuitivt. Faktisk er det endnu mere tidskrævende end da man i første omgang skrev sig op til et medlemsskab.
Jeg synes at dette giver en super dårlig kundeoplevelse. Man kan ikke tillade sig at kalde det automatisk opdatering når opdateringen af adgangen på ingen måde er automatisk.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Jeg havde givet min søn en…
Jeg havde givet min søn en indgangsbillet i julegave,den duede til 2025,da vi i dag skulle derind skulle han betale kr.40 p.g.a.at priserne var steget
Det var altså en indgangsbillet,jeg kunne forstå hvis jeg havde købt et gavekort,man kan da ikke være bekendt at forære noget væk,og så skal modtageren selv betale et beløb
Så aldrig købe indgangsbillet som gave mere,synes ellers at det var en god ide
Man bliver meget ked af det....
Man bliver meget ked af det..... Når man ser majestætiske dyr.... Med zoochosis 😪💔

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.