Zon Advies Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bedrijf is falliet. Nergens garantie te verhalen Zon garant afgesloten. Maar kunnen geen garantie hierop maken, omdat de firma Zon advies geen afdracht heeft gedaan.

Oceniono na 4 z 5

Top informatief / verkoop gesprek aan huis gehad. Prijs was in vergelijking goed, mooie zwarte panelen. Uiteindelihk een aantal weken later dan gepland geplaatst ivm corona-ppersoneels-problemen. Cont... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 paneel kapot ingebrand in maart 2022, zou onder garantie vervangen moeten worden, meer dan 15 keer mailcontact gehad, komen niet kijken naar oorzaak, zeker 20 keer gebeld met hun maar geven steeds e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zonnepanelen van Zon Advies Nederland laten plaatsen in dit voorjaar. Snel en netjes geplaatst. Aansluiting correct. Jammer, dat er niet eerst even naar de panlatten is gekeken: waren deel slecht en k... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakładanie instalacji elektrycznych

Napisane przez firmę

Zon Advies Nederland heeft al 10 jaar een ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen systemen in Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Al meer dan 15.000 klanten hebben Zon Advies Nederland het vertrouwen gegeven. Of u nu kiest voor 4 of voor 400 zonnepanelen? Wij installeren hoogwaardige zonnepanelen en als elite partner van o.a. SunPower krijgt u de beste kwaliteit voor een gunstige aanschafprijs. Hoge betrouwbaarheid en zelfs met 40 jaar fabrieksgarantie. Met een onafhankelijke serviceopvolging is de fabrieksgarantie ook voor onze klanten geregeld.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Redelijk goede ervaring

Advies voor de keuze van panelen was oké, ze raden eigenlijk altijd wel dezelfde aan van Sunpower. Schouw verliep goed en uiteindelijk is alles conform afspraken geïnstalleerd.

Enige punt van opmerking is dat ik zelf achter de planning aan moest om een afspraak te maken. Ik heb het idee dat als ik niet had gebeld, ik veel langer had moeten wachten tot een installatiedatum.

23 lipca 2022

Goed verlopen

Goed verlopen, althans wat de montage betreft.
Wel minpuntjes: minder goede communicatie en follow-up. Ik moest zelf vaak bellen over het wel en wee m.b.t planning in uitvoering.

22 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring

Informatieve gesprekken waren prettig met een ervaren en deskundige vertegenwoordiger van zon advies. Offerte was erg globaal maar met een goede mondelingen toelichting inzichtelijk. Plaatsing is helaas een avond voor de afgesproken datum verschoven naar twee maanden later. Oorzaak was dat bepaalde onderdelen op zich lieten wachten. Een bloemetje voor de teleurstelling. Plaatsing ging een paar maanden later uiterst efficiënt met een een zeer goed op elkaar ingespeeld team. Er staat nog wel een vraag uit dat de panelen nog niet aan de geraamde opbrengst komen (geraamd dus niet maximale opbrengst.

17 lipca 2022
Oceniono na 3 z 5

Op dag dat ze de zonnepanelen zouden…

Op dag dat ze de zonnepanelen zouden komen installeren, bellen om 09:00 uur met de mededeling dat ze niet komen. Tja, je heb die dag wel vrij genomen. Als je dan aangeeft met het verzoek of ik deze dag kan declareren. Dan reageren ze heel verbaasd. Ook de app die er hoort werkt totaal niet. Maar

Goed geregeld

In eerste instantie verliep alles zeer goed, maar daarna was de communicatie matig. Dit werd daarna weer goed gemaakt. Alles keurig geregeld volgens afspraak.

Oceniono na 4 z 5

In een eerste review gaf ik al aan dat…

In een eerste review gaf ik al aan dat de het proces van offerte tot plaatsing goed is verlopen. De dag van plaatsing is goed en tijdig gecommuniceerd. De installatie van 12 panelen verliep vlot en de ligging van een paneel werd nog ter plaatse gunstiger geplaatst. Waar het niet goed ging was het activeren van de Envoy. Er waren maar 5 panelen zichtbaar en deze stonden op storing! uiteindelijk is het probleem na veel bellen en zelf zoeken op internet door mij opgelost en kon Zon advies alle panelen inlezen. Conclusie er is bij de schouwing niet goed onderkend dat ons huis veel Domotica heeft die over de neutrale voeding communiceert, net als de Envoy. De monteur die de Envoy heeft geplaatst heeft dit ook gemist. Ik snap dat dit een niet alle daagse situatie is, maar het is nu ook weer niet uniek. Hopelijk is dit een leerpunt zodat andere klanten een hoop frustratie bespaart blijft.

Oceniono na 1 z 5

Sinds februari geen opbrengst van mijn…

Sinds februari geen opbrengst van mijn zonnepanelen. Al vele keren gebeld en gemailed. Meerdere keren niet op komen dagen na een afspraak ruim van te voren gemaakt te hebben. Schandalig hoe je wordt behandeld.

7 lipca 2022

Beste klant,

Uw zonnepanelen zijn ruim 3 jaar geleden geïnstalleerd en u heeft een vermoedelijke storing doorgegeven. Deze storing is gemeld bij de fabrikant SolarEdge en de opvolging kan wat langer duren dan gewenst.

Update: Na bezoek van de onafhankelijke servicepartner van SolarEdge blijkt dat, in uw uitzonderlijke situatie, de printplaat van de omvormer vervangen moet worden.

Oceniono na 1 z 5

Geen zonnepanelen, issue met laadpaal...... niet terugbellen

Zeer ruime tijd bezig geweest met het voortraject waarna voor ons zonadvies als beste uit se bus kwam. Na ontvangst van de laatste offerte zijn we bijna gestalked door de vertegenwoordiger om de offerte te tekenen ondanks dat we hebben agg zelf contact op te nemen als de hypotheek definitief zou zijn. Na ons akkoord vlot de 1e factuur en deze ook direct voldaan. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en nog geen zonnepaneel rijker vanwege leveringsproblemen van de omvormers..... de halve buurt is inmiddels geholpen door andere installateurs en wij wachten nog steeds. In 4 maanden precies 1 keer geïnformeerd over de leveringsproblemen.

Daarbij ook een laadpaal aangeschaft die wel geïnstalleerd kon worden, na het opbrengen van enige geduld.

Wat blijkt.... verkeerde paal of onjuiste installatie. 1e gesprek wat er hierover werd gevoerd was nogal klant onvriendelijk en uiteindelijk was de conclusie dat de monteur zo langs komen om te kijken wat het probleem was...... 4 weken en 3 telefoontjes verder waarbij ik alle keren terug gebeld zou worden nog steeds een ev lader die op halve kracht werkt en nog steeds geen zonnepanelen..... en de vertegenwoordiger die ons stalkte de eerste weken..... nooit meer een reactie gehad.....

Reactie 7 juli
De betaling is eind maart gedaan.... dat is meer dan 3 weken. De stakende houding is niet zo erg. Het niet reageren na betaling wel.

Wij zijn 1 maal geïnformeerd over het niet leverbaar zijn van de omvormers en hebben nooit een te verwachten levertijd vernomen.

Ik heb de afgelopen 3 dagen gebeld zonder resultaat en zonder terug gebeld te worden en vind het bijzonder dat ik na een slechte review wel direct een reactie krijg.

6 lipca 2022

beste Linda,

**Helaas zien we nu dus een discussie ontstaan op en via het internet en dat betreuren wij ten zeerste. Linda dit hoeft niet via het internet.** En ja wij reageren direct op uw review. Op uw melding van een verkeerd geleverde laadpaal komen wij ook terug en dat kan inderdaad langer duren dan drie dagen.

Wij zijn vanzelfsprekend blij dat u drie maanden geleden gekozen heeft voor de zonnepanelen van Zon Advies Nederland inclusief een Solar laadpaal.

De levertijd van de door u gekozen driefasen omvormer van de fabrikant SolarEdge is minimaal 5 maanden en wij krijgen wekelijks slechts 50 omvormers binnen van deze fabrikant en hierdoor lopen ook de levertijden op. Dit geldt overigens voor alle driefase omvormers van iedere fabrikant.

Helaas heeft u hier geen begrip voor en dat betreuren wij ten zeerste.
Dat u ontevreden bent over de actieve houding van onze adviseur bij aankoop zullen wij met hem bespreken echter u heeft wel voor hem gekozen uiteindelijk. Indien er logistieke of installatie vragen zijn heeft u contact met onze klantenservice en hierin kan uw adviseur u ook niet op weg helpen.

De issue van de verkeerd geleverde laadpaal is lopende en hierop ontvangt u een reactie. Voordat er alle ins and outs over het internet gecommuniceerd worden verzoek ik u dit rechtsreeks af te stemmen met onze service manager die contact met u opneemt. Hierbij zou verhelderend zijn wat er dan onjuist geleverd zou zijn.

Oceniono na 1 z 5

Wat een zeer slecht bedrijf

Wat een zeer slecht bedrijf. De installatie: na 2 keer niet op komen dagen en 2 dagen tevergeefs vrij te hebben genomen zijn de panelen geplaatst. Echter werkte van de 50 panelen verdeeld over 7 huizen, 5 sets maar liefst helemaal niet of niet goed. Pas na 3 maanden kwamen ze herstellen en was er nog steeds bij 3 sets van alles mis. Na weer lang wachten zijn we 9 maanden verder en zijn nog steeds niet alle problemen opgelost en werken nog steeds meerdere sets niet. Ze komen steeds weer niet opdagen op afgesproken dagen met tal van excuses. Inmiddels 7 keer voor niets zitten wachten. Als ze wel komen doen ze een paar handelingen die weinig voorstellen. Gelukkig heeft de supportdesk van producent Enhpase zelf na hun direct te hebben benaderd een aantal zaken opgelost die eigenlijk Zon Advies Nederland had moeten verhelpen, simpele zaken als resetten en updaten. Zon Advies Nederland verkoopt graag, maar aansluiten en installeren is een drama en nog erger de gemaakte fouten van de installatie herstellen. Na 9 maanden draait nog steeds een deel niet. De planning loopt niet, de monteurs krijgen verkeerde opdrachten, of geven aan dat ze die andere handelingen niet kunnen of mogen doen, of ze komen niet opdagen of gaan onverrichter zaken weer weg en de supportdesk laat je rustig een uur in de wacht staan. Groot personeelsverloop met als resultaat dat de klant in de kou staat. Op netjes officieel ingediende klachten wordt niet gereageerd. Administratieve vastlegging van tenaamstellingen en alle nummering van panelen en micro omvormers klopt niet. Montage en locatie is niet conform de afspraak. De klachtenlijst is bizar lang. Wat een zooitje bij het bedrijf. Advies: koop hier niet! Je krijgt er echt spijt van.

25 czerwca 2022

Odpowiedź od Zon Advies Nederland

Heel begrijpelijk dat u teleurgesteld bent en gelukkig heeft Enphase de reset op afstand voor u eindelijk geregeld voor de 7 woningen. Met betrekking tot uw beleving aangaande het personeelsverloop vragen wij u af waarop u dit baseert? Wij hebben heel veel uitval hebben gehad in het begin van het jaar door Corona en dat is een feit. Hierdoor is er een enorme achterstand ontstaan voornamelijk in de gadget monitoring. Deze achterstand van 350 wachtende klanten is eindelijk ingehaald en geeft ons weer lucht om recentelijk geïnstalleerde klanten sneller van de gadget monitoring te voorzien. Wij nemen uw reactie vanzelfsprekend mee in een verbetering van onze dienstverlening.

Oceniono na 5 z 5

Ik moet zeggen goed gedaan .De Firma.

In het begin ging de offerte behandeling zeer snel.. Naderhand duurde de
berichten met het bedrijf zeer moeizaam door dat zei in een verhuizing zaten. zodat ik hun er op aan moest spreken wanneer ik mijn panelen moest krijgen.
Maar door de corona kon de levering niet op tijd geleverd worden i.v.m. het niet de juiste delen konden leveren.
Maar er werd alles op alles gezet op de juiste datum toch de gehele installatie
geplaats werd en alles werkte meteen goed.
Ik moet een compliment geven aan de jongens die het hebben gemonteerd zo snel met duidelijke uitleg wat zij deden. Ook de navraag van de Firma is goed .

21 czerwca 2022
Oceniono na 3 z 5

Helaas nog steeds geen App voor mij…

Helaas nog steeds geen App voor mij mobieltje voor de opbrengst van de panelen.

18 czerwca 2022

Odpowiedź od Zon Advies Nederland

Dank voor uw reactie en de e-mail van de fabrikant met uw account gegevens is al aan u toegestuurd begin juni. U heeft dit account al geopend want u heeft uw 06 nummer zelf toegevoegd, dus even vreemd dat u deze melding maakt? U heeft al 1.800 kWh geproduceerd sinds installatie en oplevering. Mocht er iets anders aan de hand zijn neemt u dan contact op met kantoor.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej