Velplanlagt 14-dages rundrejse i Egypten efter vores ønsker. Vores guider (Mohamed i Cairo, Fatma i Aswan og Rania i Luxor) var alle meget hjælpsomme og vidende - vi fik så meget at vide og nød der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk rejse til Egypten med Younes Rejser. Velplanlagt og højt serviceniveau (fx i forbindelse med ombookning af fly pga forsinkelser, så vi ikke gik glip af oplevelser). Venlige og vidende guide... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En varm tak til Younes Rejser for en helt igennem fantastisk tur til Egypten! Alt klappede fra start til slut – fly, transport, hoteller og oplevelser. Vi blev mødt med smil og professionalisme hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sharm el Sheik inklVi er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Sharm el Sheik arrangeret af Younes Rejser. Alt var arrangeret helt perfekt og vi vil anbefale enhver at kontakte Younes Rejser t... Zobacz więcej
Unikke rejser du selv kan kombinere eller vælge ud fra vores fastlagte programmer, således at det bliver dine ønsker og behov der efterleves. Hos Younes Rejser har vi efterhånden 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden. Det er vigtigt for os at vores gæster får den rigtige rejse for dem og derfor skræddersyr vi rejsen efter behov og budget. Det er meget ærgerligt at betale en masse penge for en rejse, som ikke lever op til forventningerne. Derfor lægger vi vægt på at vores gæster hver især får en unik oplevelse på deres rejse. Det kan vi gøre fordi vores kontakter er så tætte, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Vi kan lave arrangementer som mange andre ikke har mulighed for og fleksibiliteten for hvad kan lade sig gøre er stor. Vi er Dorthe og Osama Younes, og vi kombinerer dansk nærhed og egyptisk gæstfrihed. Vi tager os tid til at tale med dig på telefonen eller på kontoret i Dragør, så vi i fællesskab kan skabe rejser, du sent vil glemme. På vores hjemmeside kan du finde vores rejseforslag, men vi står altid klar til at sammensætte præcis det program, som passer dig bedst. Vores lokale guider udvælger vi efter både faglige og menneskelige kvaliteter. Vores gæster skal være i gode hænder, hvis der er behov for stort som småt, men selvfølgelig er vores guider uddannet, så de ikke kun har overfladisk viden, men er i stand til at svare på dybdegående spørgsmål. Ydermere ligger det vores guider på sinde at servicen skal være i top. Vi har ydermere den fordel, at vi via de gode relationer kan drage fordel af først at booke hoteller og flybilletter i det øjeblik, vi har fået bestilling fra gæsten. Derved bærer vi ikke risikoen ved at stå med et på forhånd aftalt antal hotelværelser og flybilletter, der skal sælges for at forretningen kan løbe rundt. Med disse værdier kan og skal Younes Rejser hverken ikke være de største eller billigste rejsearrangør. Men vi kan sammensætte din rejse efter dine behov, så du får den rejse der er unik for dig.
A. P. Møllers Alle 17, 2791, Dragør, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg var på en rejse til Egypten til Aswan sejle på Nilen besøge Luxor og Cairo.
Alt fungerede fint, afhentning i lufthavnen, hjælp til udfyldning af visa hotellerne med videre også selv om vi var et lille selskab på kun 3 personer.
Egypten er utrolig spændende, vejret i januar var fint, som en dansk sommer. Særligt vil jeg fremhævede lokale engelsktalenede guider. De var yderst kompetente og interreseret i at vores rejse skulle blive en god oplevelse.
Vi er et ægtepar omkring 70 år der lige har været på en tur med Nilcruise og andre spændende oplevelser i Egypten.
Mange af vores venner og vores børn synes det var noget risikabelt P.g. af terrortrussel. Vi følte os ikke utrygge på noget tidspunkt, fornemmelsen er at myndighederne gør en kæmpeindsats for at beskytte turisterne. Vi blev guidet gennem alle besværligheder af virkelig dygtige guider, der ikke forlod os før alt var klaret.
Hvis vi skal give nogle råd til andre er her et par stykker.
Husk have kontanter med i US. Dollars el. Euro og ikke kun store sedler. Det kan være besværligt at hæve penge og der er konstant mangel på mindre mønter og sedler.
Forvent ikke at et femstjernet hotel er samme standard i Egypten som i Dk
På sådan en rejse begynder mange af dagene med de store oplevelser meget tidligt så der bliver måske ikke så meget tid til søvn!!
Vi synes det var en fantastisk tur, oplevede en masse og mødte både meget ivrige sælgere og utroligt venlige og hjælpsomme mennesker.
Super tilrettelagt tur. Velkvalificerede og engagerede guider. Båd og holteller levede flot op til de 5 stjerner , ingen dårlige maver Aldrig har vi set så megen politi , vi følte os meget trygge under hele turen .Dagen med journalist Rasmus Bøgeskov var mere end pengene værd. Vores chauffør under turene kørte sikkert(og stærkt) Vi vill til en værd tid anbefale at tage til Egypten med Younes.
We had the pleasure to travel with Younes in October 2016.
We had booked a 3 night Nile cruise sailing from Aswan to Luxor and a two night stay in Cairo.
Everything was handled very professionally and we were very well taken care of during the whole time.
I was so lucky as to celebrate my birthday at the cruise ship and during the evening dinner the light was turned off in the restaurant and the staff was parading with drums and singing and gave me a lovely birthday cake – a very nice surprise which we enjoyed.
The guide was at our disposal almost 24 hours a day and we could almost have everything we wanted.
We will warmly recommend Younes as a travel agency and will gladly travel with them again.
Er lige kommet hjem fra en dejlig rejse til Egypten. Da vi havde vores barnebarn med, var det vigtigt at alting skulle fungere - og det gjorde det! Dejlige hoteller - kompetente guider, der hver gang kom til tiden og kunne fortælle levende. Jeg vil bestemt rejse med Younes Rejser igen.
God ferie i Ægypten. Velorganiseret. Gode guider. Fin tur på NIlen. Supergodt hotel i Luxor. Dagene i Cairo var knap så veltilrettelagt.
Kæmpe ros til Younes Rejser for et fantastisk arrangement. Vores tur var baseret på en "pakkerejse", som vi fik udvidet og opgraderet og ALT klappede til perfektion !!! Vi er begge meget erfarne i selv at arrangere såvel fly, hotel/lejlighed/rundrejse/indenrigs transport etc. så vi var nok en lillebitte smule "utrygge" ved at bestille noget, der ligende en pakketur. Men det blev en absolut topklasse rejse, hvor alt fungerede ned i mindste detalje. TAK for en fantastisk ferie - vi vil UDEN FORBEHOLD anbefale Younes til alle, som overvejer en tur til Egypten !
Jeg har rejst med Younes Rejser til Egypten for nogle år siden hvor hele familien havde en fantastisk ferie og alt bare fungerede. Derfor valgte vi Younes Rejser da vi skulle til Sri Lanka og hele vejen igennem har oplevelsen været god. Konsulenten (Dorte) var meget hjælpsom og sød og vi fik alt ligesom vi ville have det. På selve rejsen fungerede alt bare perfekt og vi fik en masse oplevelser med hjem. Det er dejligt at rejse med professionelt, men stadig personligt rejseselskab hvor man kan få det som man vil til en konkurrencedygtig pris. Vi fik virkelig god værdi for pengene.
Jeg kan klart anbefale Younes Rejser og deres (dine) rejser til Egypten og Sri Lanka!
Min mand og jeg tog på bryllupsrejse med Younes. Vi har på 9 dages rundsrejse i Egypten. Først nogle dage på krydstogt på Nilen, så nogle dage på resort i Luxor og til sidst i Cairo så vi kunne nå at se pyramiderne. Vi blev samlet op af vores egen private guide, som vi desuden havde på hele turen. Hver dag snakkede vi med ham om hvordan den næste dag ville se ud, og han var fleksibel til at ændre på tidspunkter, hvis det passede os bedre. Han var god til engelsk, kunne besvare alle spørgsmål og han gjorde alt for at vi følte os trygge og glade.
Vi var på en masse templer, fabrikker der laver forskellige ting, vi fløj i luftballon over kongernes dal, vi så pyramiderne osv osv osv.
På hele turen blev vi behandlet som royale af ALLE!! Jeg har aldrig oplevet at blive behandlet så godt på en rejse i hele mit liv!!
Det er virkelig ærgerligt at der er mange der er blevet bange for at rejse til Egypten, for de er virkelig flinke og behandler folk så godt! Rejs derned og få jer en oplevelse for livet!!! :)
Fantastisk rejseselskab. Meget søde og forklarende, da vi ringede ind og bestilte vores rejse til Egypten og havde 1000 spørgsmål. De var utrolig fleksible mht. at booke alt vi ville og de gav os en masse muligheder og råd med på vejen - vi endte med en skræddersyet rejse. Højt serviceniveau, imødekommenhed og ekspertise vedr. rejse i Egypten.
Vi oplevede at der var fuldstændig styr på alle vores transfers, udflugter samt de (veluddannede) guides, der fulgte med på udflugterne og vi blev egentligt "holdt i hånden" hele vejen mht. alt det praktiske, vi skulle egentlig bare vælge hvilke udflugter vi ville på.
Vi har fundet ud af, at Egypten er et ret så fantastisk rejsemål og vi vil på ingen måder tøve med at booke via Younesrejser en anden gang og Dorte og Osama får hermed vores allerbedste anbefalinger!
Alt har været perfekt - fra første kontakt til sidste dag på rejsen. Dejlig cruisebåd og fantastisk hotel. Rigtig gode turtilbud, som vi dog kun benyttede os af en enkelt gang, da vi havde et 3-årigt barn med.
Skøn ferie, som vi gerne gentager!!
Vi har lige været i Egypten hvor vi havde 4 dage med en Nilen båd. Denne båd var helt i top, service ud over alle grænser, og maden var i top. Vi have en fantastisk guide med på båden, Fatma, som skulle vise os de forskellige templer m.m. når båden lagde til kaj. Fatma er bare en super guide, og hun brænder for at fortælle om den Egyptiske kultur og meget mere. Hun var der hele tiden for os.
Vi sejlede fra Aswan til Luxor. Da vi nåede Luxor skulle vi overnatte 3 nætter på hotel. Dette hotel var helt i top, og også her var der fantastisk service og alt var perfekt. Rengøring og udskiftning af håndklæder 2 gange dagligt.
Hele turen var bare helt perfekt, og alt klappede. De repræsentanter fra Younes rejser som skulle sørge for vores transport til/fra div. Lufthavne samt fra hotellet, hentede os altid til tiden. Der var aldrig nogen slinger.
Vi kan kun anbefale at tage en sådan tur, og sikkerheden i Egypten er stor, og på intet tidspunkt oplevede vi at være utrygge.
Stor ros til Younes rejser for en fantastisk vel tilrettelagt tur, hvor alt bare fungerede. Det er ikke sidste gang vi bruger Younes Rejser.
younesrejser arrangerede vores rejse til Jordan. Vi har været meget glade for deres indsat - de har i den grad "fulgt med" også under rejsen - og giver hurtig og god feedback! mange tak!
Rigtig fin behandling af alle fra Younes Rejser. Super guide´er på stedet, som gjorde alt for at tingene skulle lykkedes.
Båden på Nilen og hotellet i Cairo levede ikke 100 % op til forventningerne, men var alligevel en dejlig oplevelse og god mad.
Min datter og jeg var afsted i en uge med Nilcruise og en ekstra overnatning i Cairo og det har været den mest fantastiske tur. Vi havde tilkøbt de guidede ture både på Nilcruisen og i Cairo og det var helt igennem dygtige og professionelle guider. Især var Fatma en super guide, med dyb faglig indsigt, som overgik vores forventninger (min datter er arkæolog). Hun fulgte med os på båden og tog os på en spændende rejse 5000 år tilbage i tiden ned langs langs Nilen, hvor vi besøgte alle templerne. Hun fortalte så levende og engageret alle stederne vi besøgte og lærte os at tyde hieroglyfferne. Hun øsede i det hele taget gavmildt ud af sin store indsigt i egyptisk dagligliv og kultur. Dertil var hun en skøn personlighed og tog sig godt af os. Vi blev i det hele taget holdt i hånden på hele rejsen - lige fra lufthavnen til hotellerne, som var rigtigt gode og vi følte os trygge og godt behandlet alle steder. Egypterne bløder under det dårlige ry landet har fået og de manglende turister. Det er synd, for folk er virkeligt søde og hjælpsomme og savner så meget turisterne. Vi kan kun opfordre til at tage afsted, Vi vil helt sikkert rejse med Younes igen.
Alt fungerede - det gælder både guider og transport.
Meget sød og imødekommende guide på lokationen.
Det var med krummede tærer og koldsved, jeg gik med til denne tur. Man hører jo så meget, og især om dette land... men, men jeg burde skamme mig. Min søster og jeg tog afsted på turen med sejlas men 3 overnatninger, og efterfølgende 4 nætter i Luxor. Jeg kan da kun på det aller varmeste anbefale denne tur. Jeg kører min hverdag i et ret højt tempo, og har lidt problemer med nattesøvnen. Det tog da også lige 3 dage, så skal jeg da lige love for at jeg kunne sove... det er en tur der gavner sjælen i den grad. Alt kørte på en snor, intet var tilfældigt, vi blev båret på hænder og fødder, lige fra ankomst og vi var hjemme. Det ville være at lyve at sige vi ikke nød den megen opmærksomhed, men der var så meget, at vi faktisk godt kunne ha' delt det med andre. Så lad jer ikke forskrække over det man har hørt om Egypten, aldrig har jeg følt mig så sikker og i gode hænder som på denne tur her.Super godt firma, der ved hvad de laver, med de rette folk ude i marken. Og når man tænker over det, er det så ikke også farligt at gå over gaden? Skal vi ikke have max glæde og smil i livet? Jeg har allerede ændret min næste ferie, jeg blev overhovedet ikke mæt. Der skal jeg hen igen, og tager for en sikkerheds skyld en uge mere :-)
Ses vi? - jeg håber det, ikke mindst af hensyn til de mange søde og hjertelige indbygger dernede....
Vi er lige kommet hjem efter ni dages tur til Egypten
Vi traf Younes rejser på feriemessen i Herning og fik en god snak med dem. Allerede der var der en bestemt kemi. Vi tog hjem med tre forskellige rejser fra tre udbydere, men valgte Younis. DET VIL VI ALDRIG FORTRYDE. Tre dage på Nilen i Radamis1 derefter fire overnatninger i Hurgharda på Sonesta Faeroer Beach Resort og til sidst en overnatning i Cairo for at se pyramiderne og det gamle egyptiske museum. Alt fem stjernet.
Vi blev mødt i Kbhvns lufthavn og hjulpet med alt det formelle som visa ol. Sat på flyet til Cairo hvor nok en guide modtog os og hjalp os videre til flyet til Aswann hvor endnu en guide og taxa hentede os og bragte os ombord på skibet. Fuld forplejning på flyet og mad i vores kahyt da vi ankom. Vi skulle ikke løfte en hånd for noget, bagagen rørte vi aldrig på hele turen, den blev bragt til vore værelser.
Maden på båden var fantastisk og det var den overalt. Vi havde all inklusiv i Hurgharda og på båden var det kun drikkevarer vi betalte. Der var flaskevand på værelserne alle steder.
Vi havde ønsket at se Kongernes dal ved Luxor, fra en varmluft ballon. Vi blev hentet og bragt frem og tilbage i komfortable minibusser. Om aftenen i Luxor ville vi gerne opleve Karnack Templet ved et lyd og lys show. Også her blev vi båret frem til stedet og havde en fantastisk oplevelse.
På båden sejlede guiden Fathma med og var der ved det mindste ønske men var ellers "usynlig" en dejlig dame der fra starten sagde at hun talte om alt, så jeg fik nogle gode samtaler om situationen i Egypten og muslim/ kristen forhold. Hun var helt fantastisk. Alle der hjalp os var super venlige og professionelle. I Cairo havde vi en hel dag en egyptologisk uddannet guide og en fast minibus som også hentede og bragte os i lufthavnen. Guiden førte os gennem udvalgte dele af museet, netop de dele der dækker historien om kongernes æra. Vi så selvfølgelig guldet som blev fundet ved Tut ankh amon's gravkammer mv. Vi fik at se hvordan man laver rigtig papyrus som i det gamle Egypten, fordi guiden spurgte om vi havde lyst at besøge stedet. Og selvfølgelig pyramiderne og Sfinxen samt historierne og fakta oplysninger. En meget dygtig og vidende guide der på charmerende vis fortalte om det som han tydeligvis brændte for.
Vi kan ikke varmt nok anbefale Younis rejser. Og bestem at besøge Egypten, der har så meget at byde på for såvel muslim som kristen.
Det er synd at turisterne bliver væk på grund af mediernes snak.
DER ER SIKKERT OG VIDUNDERLIGT I EGYPTEN.
Og brug Younis, det vil vi gøre når vi vil være sikker og vide at alt og jeg mener alt klapper.
Mvh
Ole Larsen Else Meibom
Vi oplevede en vel tilrettelagt og vel gennemført tur rundt i Marokkos "kongebyer". Guiden var meget imødekommende, engageret og omhyggelig med punktligt at følge programmet. Fokus var i overensstemmelse hermed da også lagt på de mange imponerende, pompøse historiske bygningsværker og de mere farverige sider af livet .
Marokkos problemer med åbenlys ulighed og fattigdom i dagligliv og beboelse viste det sig derimod vanskeligt at få belyst.