Too Great To Cancel Recenzje 179

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Selve købet fungerer og samarbejdet med dem der udbyder rejsen fungerer, sidst jeg købte en rejse gennem ToogreattoCancel. Det vil det givet også gøre denne gang. Første tur var super, men det er j... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til forventningerne, og alt fungerede som det skulle. Kan klart anbefales!

18 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Dejligt at prøve noget nyt

Dejligt at prøve noget nyt

18 marca 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Hans Jørgen. Dejligt at høre, at du var tilfreds med købet af rejsen. Vi hjælper gerne igen, hvis du atter vil prøve en rejse 😊

Oceniono na 5 z 5

Hotellet indfriede fuldt ud vores…

Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vores ferie . 👍👍👍👍👍😍

16 marca 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Bente. Tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at I nød jeres ferie ☀️☀️☀️☀️☀️

Oceniono na 5 z 5

Alting fungerede i forbindelse med…

Alting fungerede i forbindelse med rejsen og dokumenterne m.m,
Hurtig/behagelig betjening🙂

10 marca 2026

Hej Flemming.

Tusinde tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse 👍 Vi er glade for at høre, at du oplevede, at altid fungerede med rejsen og dokumenterne - ligesom vi gerne ønsker det skal være.

Det var let og smidigt

Det var let og smidigt, at købe rejsen og den var også god.

16 marca 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Torben. Dejligt at høre, at du synes, at det var nemt og smidigt at købe rejsen, og at den ikke mindst var en god rejse 😊

Fungerer fint.

Fungerer fint.

6 marca 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Kaj. Tak for den flotte anmeldelse og at du synes, at købet fungerede fint. 👍☀️

Super tilbud.

11 marca 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Kim. Tak for at anmeldelse os med 5-stjerner - det er vi meget glade for og samtidig at høre, at du synes tilbuddet var godt 👍Vi står klar med flere gode tilbud, hvis du får lyst til at rejse igen 😊

God og effektiv betjening

God og effektiv betjening
Helt klar noget vi vil gentage hvis muligheden opstår

19 lutego 2026

Odpowiedź od Too Great To Cancel

Hej Ole. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I synes, at betjeningen var god og effektiv.

Og vi står klar til at hjælpe jer, hvis I finder en egnet rejse.

Nemt og enkelte

Nemt og enkelte
alt fungerede bare perfekt

21 lutego 2026

Hej Finn.

Tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at høre, at du synes, at det hele var nemt og enkelt! Lige præcis som vi ønsker, når man køber en rejse hos os.

Vi håber, at I havde en skøn ferie.

Oceniono na 4 z 5

Alt fungerede super fra vi købte rejen…

Alt fungerede super fra vi købte rejen til Hurgarda her i marts. Syntes måske ikke der var meget at spare normalpris ca 12.000 vi købte for 9.800
De sælges på nette for under 9000,kr
Men vi glæder os trods uroligheder i Mellemøsten 😀

30 stycznia 2026

Hej Jeannie.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt fungerede super mht. køb af rejsen hos Too Great To Cancel.

Vi håber, at I får en skøn ferie ☀️

Oceniono na 5 z 5

Købet af rejsen og kontakten til rejsearrangøren er super

Det vil det givet også gøre denne gang.
Første tur var super, men det er jo egent købet af turen der her bør svares på.
Og det synes at fungere og vi får en billigere rejse.

3 lutego 2026

Hej Søren.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at selve købet og samarbejde fungerede rigtigt godt.

Meget tilfreds

Meget tilfreds - alt fungerede 😀

27 stycznia 2026

Hej Torben.

Tusind tak for din anmeldelse 😀

Hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede, som det skulle – det er præcis sådan, det skal være ✈️✨

Hurtig hjælp til alt

Hurtig hjælp til alt, søde og meget flinke menneskers som svarede på alt
Følte mig tryk og tilpas ved handlen bestemt ikke sidste gang vi kigger på rejser fra Too Great To Cancel

22 stycznia 2026

Hej Inge.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem 🙏 Vores mål er altid at give hurtig og personlig hjælp – så det gør os ekstra glade, når det kan mærkes.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med den næste rejse ✈️🌴

Det var nemt og billigt

14 stycznia 2026

Hej Vibeke.

Tak for den flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at det var nemt og især billigt at købe en rejse hos Too Great To Cancel 👍

Vi står klar til at hjælpe jer, hvis I finder nye spændende rejser hos os.

Vi giver 10 ⭐️ ud af 5. Og vi vender tilbage 👍

Vi har flere gange rejst med TooGreatToCancel og det vil vi helt sikkert også gøre fremover. Det hele fungerer perfekt lige fra rejsen er puttet i indkøbskurven til billetten ligger i min indbakke. Service får man ikke bedre nogen steder. Vi giver igen igen 10 ⭐️ ud af 5.

1 lutego 2026

Hej Lise

Kæmpe tak for de 10 stjerner - vi kan ikke få smilet væk 😊

Vi er glade for, at I oplevede hele processen med købet til at være perfekt og at I fik en god service 👌

Vi hjælper jer gerne igen igen.

Hej Lis.

Mange tak for den flotte rating - det er vi altså meget glade for.

Og især at høre, at det var nemt og enkelt at købe en rejse hos Too Great To Cancel.

Hvis I finder en anden rejse, der lokker, så må I endelig sige til, hvis I har nogle spørgsmål 😁

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej