Velplanlagt 14-dages rundrejse i Egypten efter vores ønsker. Vores guider (Mohamed i Cairo, Fatma i Aswan og Rania i Luxor) var alle meget hjælpsomme og vidende - vi fik så meget at vide og nød der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk rejse til Egypten med Younes Rejser. Velplanlagt og højt serviceniveau (fx i forbindelse med ombookning af fly pga forsinkelser, så vi ikke gik glip af oplevelser). Venlige og vidende guide... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En varm tak til Younes Rejser for en helt igennem fantastisk tur til Egypten! Alt klappede fra start til slut – fly, transport, hoteller og oplevelser. Vi blev mødt med smil og professionalisme hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sharm el Sheik inklVi er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Sharm el Sheik arrangeret af Younes Rejser. Alt var arrangeret helt perfekt og vi vil anbefale enhver at kontakte Younes Rejser t... Zobacz więcej
Unikke rejser du selv kan kombinere eller vælge ud fra vores fastlagte programmer, således at det bliver dine ønsker og behov der efterleves. Hos Younes Rejser har vi efterhånden 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden. Det er vigtigt for os at vores gæster får den rigtige rejse for dem og derfor skræddersyr vi rejsen efter behov og budget. Det er meget ærgerligt at betale en masse penge for en rejse, som ikke lever op til forventningerne. Derfor lægger vi vægt på at vores gæster hver især får en unik oplevelse på deres rejse. Det kan vi gøre fordi vores kontakter er så tætte, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Vi kan lave arrangementer som mange andre ikke har mulighed for og fleksibiliteten for hvad kan lade sig gøre er stor. Vi er Dorthe og Osama Younes, og vi kombinerer dansk nærhed og egyptisk gæstfrihed. Vi tager os tid til at tale med dig på telefonen eller på kontoret i Dragør, så vi i fællesskab kan skabe rejser, du sent vil glemme. På vores hjemmeside kan du finde vores rejseforslag, men vi står altid klar til at sammensætte præcis det program, som passer dig bedst. Vores lokale guider udvælger vi efter både faglige og menneskelige kvaliteter. Vores gæster skal være i gode hænder, hvis der er behov for stort som småt, men selvfølgelig er vores guider uddannet, så de ikke kun har overfladisk viden, men er i stand til at svare på dybdegående spørgsmål. Ydermere ligger det vores guider på sinde at servicen skal være i top. Vi har ydermere den fordel, at vi via de gode relationer kan drage fordel af først at booke hoteller og flybilletter i det øjeblik, vi har fået bestilling fra gæsten. Derved bærer vi ikke risikoen ved at stå med et på forhånd aftalt antal hotelværelser og flybilletter, der skal sælges for at forretningen kan løbe rundt. Med disse værdier kan og skal Younes Rejser hverken ikke være de største eller billigste rejsearrangør. Men vi kan sammensætte din rejse efter dine behov, så du får den rejse der er unik for dig.
A. P. Møllers Alle 17, 2791, Dragør, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vi har haft en fantastisk rejse til Egypten med Younes Rejser! Rejsen har været meget professionelt tilrettelagt, så vi på intet tidspunkt har været uden gudide eller ledsagere! - Guiderne har været meget vidende og professionelle - Vi kan kun anbefale Younes på det varmeste og vi vil blandt venner og netværk foreslå dem at bruge dette meget seriøse rejsefirma!
En ok rejse til et spændende område Egypten-Cairo-nilen-Aswan som kunne have været meget bedre hvis rejsebureauet havde være mere ærlig i den første kontakt.
Nilcruise kan ikke anbefales til børnefamilier - der er problemer med mad/hygiejne særligt på cruise, aktiviteter er ikke attraktive for børn/teenagere og flytiderne fra Egypten er håbløse. Tjek selv da du ikke kan forvente at rejsebureauet melder klart ud.
Et positivt indslag er at vi havde en god dansktalende guide på turen som gjorde sit til at alle fik en god tur.
Detaljer:
- Vi fik den første dag ødelagt af en forsinket kuffert da der ikke er service om at få bragt den til hotellet
- ingen fortalte at vi skulle have vekslet penge sightseeing, da attraktioner kun tager kontanter for ting der ikke er inkluderet i sightseeingspakke.
- Bestilling af særligt hotel ved pyramiderne blev ændret uden konsultation selvom vi havde betalt for opgraderet hotel.
- Alle blev syge af maden på cruiseskib - formodentlig fordi maden var genopvarmet.
- Hvis du vælger ballonfart til solopgang, så husk at du skal op 2 1/2 time inden solopgang for at hente deltagere på forskellige hoteller. Det er imidlertid en spændende oplevelse.
-Hjemrejse starter kl. 02 om natten.
Samlet set havde vi nok valgt en anden juleferie hvis vi havde sat os ind i detaljerne.
Har nu været i Egypten og i Jordan med Younes rejser . 2 fantastiske rejser . Det kan klart anbefales . Du får din rejse lige som du vil have det. Stor tak til Dorthe og Osama for dejlige oplevelser 😊👍😎
Pia Christiansen
Younes rejser har 100% styr på tingene, ingen problemer under vejs overhovedet, sødt og venligt personale der altid er klar til at hjælpe dig, punktlige, gode ophold, stor sikkerhed, og fantastiske oplevelser med yderst professionelle guider. Det er ikke sidste gang jeg rejser med Younes rejser, jeg kan varmt anbefale dem.
Gode og effektive i administration. Valgte nogle rigtig god chauffør og super guide,som vi nød meget
Vi er to unge studerende, som havde en masse ønsker og idéer til, hvordan vores rejse skulle udforme sig. Younes Rejser hjalp os med at få det hele til at lykkes - både Nile Cruise, Coptic Cairo, seværdigheder fra syd til nord samt transfer frem og tilbage mellem lufthavne og hoteller. Younes Rejser har et fantastisk overblik over muligheder og kombinationer for ture til diverse seværdigheder og særlige oplevelser i Egypten, og de lavede et program, som passede perfekt til os og vores ønsker. De satte os i forbindelse med nogle yderst kompetente guider og chauffører, så hele rejsen gled gnidningsfrit.
Vi havde en rigtig god kommunikation med Younes Rejser både før og under rejsen, altid lette at komme i kontakt med og hurtige til at svare på vores spørgsmål. Det gjorde, at vi havde en tryg, problemfri og behagelig rejse, så vi kunne få mest muligt ud af vores tre fantastiske uger i Egypten.
En meget varmt anbefaling herfra!
Thank you my experience to Egypt was perfect Aswan and Luxor is a dream for me and my family
Endnu en helt fantastisk rejse !
Denne gang gik turen med Younes rejser til Tanzania og Zanzibar. De første tre dage var det med safari til uforglemmelige naturreservater, hvor vi så alle de dyr vi bare kunne drømme om. Derefter gik rejsen til Zanzibar og afslapning på det mest fantastiske hotel: "Gold", som lever helt op til sit navn. Derefter et par dage i Stonetown. hvorefter turen gik hjem til Danmark med uforglemmelige oplevelser i bagagen.
Jeg kan kun varmt anbefale Younesrrejser og deres spændende rejsemål.
Susanne V
Helt fantastisk rejse i marts 2019 til nogle af Egyptens største seværdigheder. Planlagt lige til os ud fra vores individuelle ønsker med kyndig vejledning fra Younes. Spændende hoteller samt herligt Nilkrydstogt. Meget dygtige og vidende guider - sender varme hilsner og stor tak til Habib i Cairo og Fatma i Luxor/Aswan. Mikke og Poul Erik Thinggaard
Vi har haft en vidunderlig rejse til Hurghada på Hotel Marriott fra d.8-d.17 februar 2019. Vi bestilte rejsen få dage, før vi ønskede at rejse. Alligevel fik vi alle vores ønsker opfyldt, værelsets beliggenhed, udsigt mm. Fantastisk klaret Dorthe! Vi var meget taknemmelige. Vi havde all inclusive, og maden var fremragende. Hotellet, haven, stranden og poolen er meget lækkert disponeret og superhyggeligt. Hotellet ligger perfekt, nærmest på stranden. Både guiden, som hentede og bragte os til lufthavnen, og personalet på hotellet var søde og omsorgsfulde og humoristiske, uden at være omklamrende. Vi har rejst med Younes Rejser før, alt klapper bare, og guider og chauffører på feriestederne har været virkelig kompetente og venlige.

Odpowiedź od Younes Rejser
Fantastisk tur, 1 dag i Cairo med tid til at se Pyramiderne og museum.
Sejlturen på Nilen med mange anderledes oplevelser, helt perfekt. Dejlig kahyt med panorama vinduer/fransk altan med en skøn udsigt det meste af tiden.
Super service i restauranten med lækker mad morgen, middag og aften.
Gode ture med oplagte guider, tak til Tina og Fatma :-)
Som oplyst i materialet var der styr på alt lige fra ankomsten i lufthavnen, på intet tidspunkt ladt alene.
Sidste dag i Aswan, på egen hånd uden problemer, tag båd til elefantøen og gå turen fra den sydlige del op mod nord, meget speciel oplevelse gennem et helt ægte landsbymiljø.
Spisested som kan anbefales på havnepromanaden lige overfor domhuset, Mama Gloria special, nyåbnet lille restaurant.
Den eneste anke var, at der ikke var en dag i Luxor, men det kunne måske være tilvalgt ?? er det muligt vælg dette.
Tak for en god oplevelse i uge 7 2019
Ebbe og Susanne
Modificeret "Egypten for de kræsne". Cairo-Luxor-Aswan - 11 familiemedlemmer, 3 generationer sendt 4.500 år tilbage i tiden. Alle var begejstrede - også selvom vores guides virkelig var ambitiøse på vores vegne. Det lykkedes dog at forhandle et par dage hjem, hvor vi først startede kl 9... Dejlige hoteller med overdådige pools til at fordøje dagens kulturelle oplevelser. Alt det praktiske klappede og ingen utryghed overhovedet (og dog, kameler er ret høje). Der er kun et at sige - se at komme afsted.
Kan klart anbefale Younes Rejser, vi havde en god tur til Egypten, det eneste, som vi vil anbefale er måske lidt mere tid ved Sfinksen og droppe basartur i Cairo og så var der lidt sprogproblemer med vores egyptiske guide, da vi tog turen til Abu Simbel templet, ellers var alt perfekt og meget afslappet, Fatma, vores første guide var kanon, meget behagelig at være sammen med og Tine tog tingene meget afslappet.
Netop hjemvendt fra en fantastisk tur i Egypten.
Kendte intet til Younes Rejser og da de ikke svarede på min forespørgsel via formularen på deres hjemmeside, tænkte jeg, at så opgiver jeg dem. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. De svarede hurtigt, da jeg skrev direkte til deres mail. Lige fra den detaljeret bekræftelse til rejsepapirer var der styr på alt.
Vi blev mødt i Cairo, kørt til og tjekket ind på hotellet. Blev hentet af guider og havde en fantastisk dag med lækker autentisk mad (som vores dygtige lokalguide Katrin arrangerede).
Hentet dagen efter og hjulpet videre med fly til Luxor. Her blev vi møde af vores søde guide Tine. Kørt til og tjekket ind på den hyggelige Royal Princess båd. Blev næste morgen hentet (tidligt) af Tine og den lige så søde lokalguide Fatma til tur rundt på Vestbredden. 2. dag på båden kunne vi slappe af og nyde vejret og landskabet fra soldækket. Sidst på eftermiddagen så vi Kom Ombo templet med Tine og Fatma. 3.(båd)dag var vi på guide tur i Aswan. 4. (båd)dag blev vi hentet og tjekket ind på hotel i Aswan. Dagen var til fri disposition. Vi blev hentet meget tidligt og kørt til Aswan lufthavn efter en fantastisk uge.
Personalet på båden var meget søde og hjælpsomme, dog mange der ikke taler/forstår engelsk. Maden var rigtig lækker.
Det hele til UG+
Anbefaler at købe Egyptisk simkort, da wifi er nærmest ikke eksisterende på båden.
Netop hjemvendt fra en dejlig tur på Nilen. Super tilrettelagt tur hvor bare fungerede. Vi havde nok den absolut bedste guide, Ahmed Ramadan. Kan varmt anbefale Younes Rejser.
Særdeles velfungerende fra begyndelse til afslutning. Meget kompetente og effektive personaler i forskellige funktioner. Flot program med mulighed for at få blot et lille indblik i Egyptens fantastiske historie - guiden Fatma outstanding - vi blev nærmest bragt tilbage i historien og var der live. Formidling på meget højt plan.
Fine overnatninger på båd og hoteller.
Kan i den grad anbefales
En helt fantastisk rejseoplevelse, hvor vi alle steder mødte meget kompetente medarbejdere. De udvalgte seværdigheder var af meget høj kvalitet og guidernes viden og formidlingen af denne var fremragende (Fatma Y. er helt i særklasse både med viden, formidling og hendes utrolige venlige sind).
Vi kan i den grad anbefale et cruise på Nilen og dertil hørende oplevelser med Younes rejser.
Vi rejste med Younes Rejser i oktober 2018 på en rundtur i Jordan - og sikke en fantastisk oplevelse og service! Helt fra starten, hvor Younes Rejser havde sørget for, at der blev taget godt imod os i lufthavnen i Amman, så vi var sikre på, at alle og al bagage kom sikkert med videre. Vi blev modtaget af en yderst sympatisk, norsktalende guide, Ali, som var ekstremt serviceminded og hjælpsom og som på hele turen sammen med Younes Rejser gik gennem ild og vand for os for at sørge for, at vi fik et helstøbt og så omfattende som muligt indtryk af Jordans fantastiske natur og seværdigheder. Turen indbefattede både sightseeing i hovedstaden Amman, besøg i klippebyen Petra, ophold i ørkenområdet Wadi Rum, hvor Lawrence of Arabia havde sin base og ture til bibelhistoriske steder ved Dødehavet, hvor det også blev til en svømmetur. Hele transporten rundt foregik i en dejlig rummelig og komfortabel minibus, der havde rigelig plads til, at vi kunne have en autostol til vores lille datter indsat og en klapvogn med sammen med anden bagage, og det skortede ikke på forsyninger undervejs. Også her kunne man virkelig mærke, at Younes Rejser lægger sig i selen for at levere god service til sine gæster, og det gælder også hotellerne i både Amman, Petra og ved Dødehavet, som virkelig var luksuriøse og af en meget høj standard. Og det var en hel unik oplevelse i Wadi Rum i ørkenen, hvor vi ikke bare overnattede i et ordinært telt, men hvor der var faste vægge og et eget dejligt badeværelse, så man faktisk havde sin egen lille, men rummelige hytte. Og sikke en udsigt, man så havde, når man vågnede op om morgenen! Det var helt uforglemmeligt - ligesom den udflugt i ørkenen for at se solnedgangen, som Younes Rejser havde arrangeret. Når man rejser med Younes Rejser, kan man også være sikker på, at mad og drikke er af en høj standard, og det var absolut også tilfældet her! Man mærker tydeligt, at Younes Rejser er der for sine gæster i alle forhold, og at de hele tiden har øje for, at der ikke er noget at komme efter, for det var en helt igennem kvalitetsbevidst og grundigt forberedt rejse til Jordan, som vi foretog med Younes Rejser. Derfor kan vi kun anbefale Younes Rejser på det varmeste, når du skal vælge din næste arrangør af din rejse.
Gode lokale repræsentanter og guider - Fatma var bare uovertruffen:)