Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Ik had een fles amandelolie en een fles jojoba olie besteld. Dat kost veel geld en dan verwacht ik ook iets goeds. Maar de flessen waren vettig en op die vettige laag zat weer viezigheid geplakt. De f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Op de site staat 'De olie wordt geleverd in een donkere glazen fles met een losse spray pompje'. Ik heb de olie reeds meerdere malen aangekocht maar de laatste 2 keer was er een pompje te bespeuren..... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

k heb 5 flesjes olie gekocht en 4 gekregen. Ik heb zowel een mail als een bericht gestuurd, maar krijg geen reactie. Wat voor soort winkel is dit?! Ik ben hier niet blij mee… Mensen, koop hier niets!

Informacje dotyczące firmy

1. Drogeria
  2. Fitness i dietetyka
  3. Sklep z produktami do włosów
  4. Salon kosmetyczny
  5. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Bij You Madu willen wij jou een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten. Gangbare cosmetica en verzorgingsproducten bevatten vaak synthetische stoffen die op lange termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid, lichaam en de natuur. Wij willen een alternatief bieden. Met natuurlijke producten, zonder onnodige chemische ingrediënten. Hierbij focussen we op kwaliteit, aan een betaalbare prijs, in een duurzame verpakking.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

k heb 5 flesjes olie gekocht en 4…

4 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Alle olie soorten

Een lange tijd hun haar olieën gebruikt o.a. avocado olie, castor olie, argan olie, tea tree, rozemarijn olie. Heel veel haaruitval gehad hierdoor. Flessen waren elke keer bevuild aan de buitenkant. Zeker niet gebruiken!!!

11 lipca 2023
Logo You Madu

Odpowiedź od You Madu

Dag Sofie,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze oliën. We betreuren het ten zeerste dat u last heeft gehad van haaruitval.

Onze natuurlijke oliën, waaronder avocado olie, castor olie, arganolie, tea tree en rozemarijn olie, worden met grote zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd. Het is echter mogelijk dat bepaalde ingrediënten niet geschikt zijn voor iedere individuele haartype. We raden altijd aan om eerst een kleine hoeveelheid van het product te testen op een klein deel van uw haar of hoofdhuid om mogelijke allergische reacties te voorkomen.

Daarnaast kan haaruitval vele oorzaken hebben zoals onder andere stress, hormonale veranderingen, voedingstekorten, ziektes zoals alopecia areata en androgene alopecia, enz. Natuurlijke oliën kunnen helpen om het haar gehydrateerd te houden en te versterken, maar haaruitval voorkomen is meestal niet mogelijk met deze natuurlijke middelen.

Wat betreft het stof op de flessen, we willen ons oprecht verontschuldigen voor dit ongemak. We nemen hygiëne zeer serieus en het is niet acceptabel dat onze producten in een dergelijke staat zijn aangekomen. We hebben dit bij onze verzendpartner nagevraagd en blijkbaar hebben ze enkele weken geleden een deel van onze producten verhuisd en hebben ze daarbij enkele dagen in een stoffige omgeving gestaan. Uiteraard moeten ze deze dan weer schoonmaken, maar dat was blijkbaar nog niet gebeurd. Ze gaan alle producten onmiddellijk nakijken en schoonmaken waar nodig.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft kan u ons emailen op hallo@youmadu.nl.

Kristof,
You Madu

Oceniono na 2 z 5

Helaas niet het resultaat wat ik verwachtte

Ik heb een droge rijpere huid. De dag- en nachtcreme samen met het serum zorgen helaas niet voor voeding en hydraratie aan de huid. Deze voelt erg droog en trekkerig aan.

26 stycznia 2023
Logo You Madu

Odpowiedź od You Madu

Dag Nicole,

Het spijt ons te horen dat onze dag- en nachtcrème in combinatie met het serum niet het gewenste effect heeft op uw huid. Wij waarderen je feedback zeer. Zoals reeds via e-mail gecommuniceerd zou het kunnen dat je huid nog wat meer hydratatie nodig heeft en daarom hebben we je een flesje rozenbottelolie toegestuurd. Hopelijk heeft die het gewenste effect gehad. Zo niet horen we het graag natuurlijk.

Kristof
You Madu

Very satisfied

The quality of their products and oils is superb. I’m currently using their argan oil and a cactus seed oil and they have done wonders for my skin and hair. I also recommend their lip balm, which has helped me so much this winter. Overall, I’m very satisfied with my purchases and will keep buying from here

12 stycznia 2023
Oceniono na 4 z 5

Goede klantenservice

Goede klantenservice: een pot sheabutter gekocht bij You Madu. Helaas kwam de glazen pot niet helemaal heel aan. Omdat ik dit als kraamcadeau wilde geven aan iemand heb ik een mail gestuurd en de situatie uitgelegd. Ik kreeg direct een begripvolle reactie terug en ze hebben gratis een nieuwe pot opgestuurd.

3 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

I'm completely satisfied with how they…

I'm completely satisfied with how they feedbacked on every purchase I've made so far. Their products are just what I wanted and packaging without plastic.
Having said that, they forgot to pack an item on my order but I emailed and they very politely apologized and sent the missing item and I received it in three days.
I will keep on buying from You Madu.

6 stycznia 2021

Zeer tevreden!

Koop normaal mijn bergamotolie in een fysieke winkel, maar omdat die nu dicht is maar eens online gaan zoeken. Hier een mooie grote verpakking voor een prima prijs gevonden (per mL minder dan de helft 🤩). Ook lijkt de olie sterker te geuren dan die ik normaal heb, dus ook nog eens minder nodig. Dus denk dat ik het maar bij online olie shoppen hou voortaan. Snelle levering ook en prima verpakt.

2 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

handbalsem

Ik bestelde een pakket voor handbalsem. Alles netjes en goed ontvangen en producten zijn ook prima. een kleine handleiding had ik wel leuk gevonden.

15 grudnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej