Yorcom.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

E reader Pocketbook Verse Pro gekocht. Scherm binnen een jaar kapot, terwijl deze altijd in een case gezeten heeft. Volgens leverancier is dit mechanische schade en dus gebruikersschade (lekker makke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nav de webshop wezen kijken voor een game stoel bij Yorcom in de winkel. Vriendelijk te woord gestaan en een enorme keuze aan stoelen zodat je zelf de juiste keuze kan maken. In eerste instantie wilde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer besteld (Acer laptop) en ben dik tevreden. In eerste instantie afwachtend wegens het gebrek aan voldoende (recente) reviews op Trustpilot. Gelukkig kon ik op de website de bestelstatus goe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zowel privé als zakelijke klant. Recentelijk een 49" Samsung Odyssey OLED G93SC Curved monitor besteld. Hoewel deze niet standaard in het assortiment is, wordt er alles aan gedaan toch te leveren. Do... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Napisane przez firmę

PC of Laptop eerst zien voordat u koopt? Neemt u gerust een kijkje in onze showroom. U vindt ons in Vlaardingen op de Woon- & Autoboulevard Hoogstad.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Prima

Prima service. Op zondag een wii-spel voor mijn kind besteld, op dinsdag geleverd. Mooie prijs, goed verpakt. Kortom, aanrader.

18 marca 2014

Slechter kan het niet.

Nieuwe cp, printer/scanner, beeldscherm, toetsenboord, muis en software gekocht bij Yorcom in Vlaardingen. Afspraak gemaakt dat de Computer volledig werkend zou worden afgeleverd.
Installatie opgehaald en thuis aangesloten, maar computer werkte niet.
Computer teruggebracht en kon de cp enkele uren later weer ophalen nadat er een software probleem was opgelost. Bij het ophalen van de cp kreeg ik tehoren dat ik blij moest zijn omdat de reparatie gratis was.
Cp weer meegenomen naar huis, aangesloten en nu blijkt dat de software van het draadloos modem niet is gëinstalleerd en ook niet meegeleverd is. Ben nu een week verder en heb nog steeds geen werkende computer.
Ik heb nog nooit zo een waardeloos bedrijf meegemaakt.

7 lipca 2012
Oceniono na 5 z 5

Snelle en klantvriendelijke service !

Ik heb daar een Recom RED Neon lighttube Duo 30cm besteld maar kreeg een 10 cm. Omdat ik helemaal in Assen woon (Drenthe) hoefde ik die niet terug te sturen en kreeg ik die gratis. En heb als nog de Recom RED Neon lighttube Duo 30cm gekregen echt top service!

15 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

voorraad en levering van de asus met docking

Overal voor deze tablet gekeken in de winkels en op internet zelfs intenationaal , niet te krijgen en zoja dan met lange levertijden bij yorcom de asus transformer 32 gb met docking besteldt de dag erna stond om 8.45 de heer van tnt op de stoep . Ze hebben als een van de weinige voorraad en een hele snelle levering.

9 lipca 2011

Een zaak om te mijden

Van een nieuwe Toshiba laptop ging na bijna drie weken (amper 10 uren gebruikt) het scherm kapot; een grote witte balk over het beeld. Terug naar Yorcom en zij zouden hem opsturen naar Toshiba. Van wisselen met een nieuwe laptop kon geen sprake zijn. Reparatie zou ongeveer 10 werkdagen duren.
Meerdere keren geïnformeerd met als reactie: ‘Nee, hij is nog niet terug’. Na een maand wachten en contact met Toshiba bleek de laptop nog steeds bij Yorcom te staan, ze hadden hem nog niet eens opgestuurd en hij was dus nog helemaal niet bij Toshiba geweest!
Na aandringen werd een ander exemplaar aangeboden, maar dat ging niet door, omdat we de originele doos niet meer hadden. (Overigens zou de gerepareerde laptop daarna weer als ‘nieuw’ worden verkocht.)
De laptop werd alsnog opgestuurd naar Toshiba, maar Yorcom liet weer niets van zich horen.
Half februari geïnformeerd bij Toshiba en de laptop bleek al eind januari teruggestuurd te zijn. Dus nu geïnformeerd bij Yorcom en daar werd weer gelogen met: ‘Hij is net binnengekomen’. – Heeft die koerier daar dan twee weken over gedaan?
Laptop opgehaald en als enige compensatie werd upgrade naar Windows 7 aangeboden. Daar hadden ze waarschijnlijk nog wel een stapeltje cd’s van liggen…

Wat een waardeloze, of beter: totaal geen service!!

14 lutego 2010

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej