Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Opiekunka do dziecka
  2. Wykonawca
  3. Wyprowadzanie psów
  4. Ogrodnik
  5. Pielęgnacja trawników
  6. Prywatny nauczyciel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 4 z 5

Toppenbra appen och rimliga priser!

Toppenbra appen och rimliga priser!
Betalning kan bli lite bättre om vi kan betala med Swish!

24 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej, tack för fin feedback. Vi jobbar hårt med att betalningen ska bli precis lika smidig som med Swish! Mvh Yepstr

Smidigt och tryggt!

Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komma i arbete på ett schysst och riktigt sätt. Så här kan de få referenser och kan på ett bra sätt komma in i arbetslivet.

19 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Johanna, vad glada vi blir att du tycker om Yepstr och förstått precis vad vi vill åstadkomma! Tack för att du är en ungdomskämpe. Mvh, Yepstr

Enkelt och tryggt

Enkelt att använda. Känns väldigt tryggt. Fantastisk bra hjälp från Tyra som jag verkligen rekommenderar.

15 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Karin, vad härligt att du hittat en ungdom som är duktig och att du gillar tjänsten. Mvh, Yepstr

Yepstr är en god idé

Yepstr är en god idé, som jag verkligen stödjer.

Det fungerar dessutom som det är utlovat;-)

14 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Rolf, tack för att du är en ungdomshjälte och vad glada vi blir att du tycker om Yepstr!

Oceniono na 5 z 5

Punktlig, alla typer av jobb

Punktlig, noga i sitt arbete, gräsklippning, kantklippning och rensade kantstenarna vid gången från överväxt av gräsmatta - ett tungt jobb! Blev snyggt och kanten spikrak 👍👍

13 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Monica, det är fantastiskt kul att höra att du har hittat en ungdom som du är nöjd med! Tack för att du är en ungdomskämpe Mvh, Yepstr

Perfekt

Utmärkt service, enkel och tydligt att använda.

13 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej J.A, härligt att du gillar Yepstr och tack för att du är en ungdomshjälte!

Lättsamt och tryggt

Lättsamt och tryggt. Mycket bra Yepstr genom Danial!

Odpowiedź od Yepstr

Hej Staffan, härligt att höra att du hittade en ungdom att ta hjälp av och att du tycker om appen. Mvh Yepstr

Odpowiedź od Yepstr

Hej Anna! Vad glada vi blir att höra att du gillar appen och förstår konceptet att vara en ungdomshjälte och samtidigt ta hjälp i vardagen! Mvh Yepstr

Bra och enkelt system

Bra och enkelt system! Lätt att betala!

Odpowiedź od Yepstr

Hej Nina! tack för din fina feedback, vi blir glada att höra att du tycker appen funkar bra och det är ju så viktigt att betalningar är smidiga, det är ju då ungdomen får ett vitt jobb via Yepstr! Mvh Yepstr

Oceniono na 5 z 5

Emil begriper att kunden vill ha snabb…

Emil begriper att kunden vill ha snabb respons på sin förfrågan, väl utfört arbete och ett trevligt sätt. Tack Emil!

Odpowiedź od Yepstr

Hej Björn! Härligt att Emil jobbade på så bra och att du har hittat en duktig ungdom som dels hjälper dig men som även du hjälper genom att ge honom extrajobb, det är ovärderligt! Mvh Yepstr

Oceniono na 5 z 5

Mycket noggrann och trevlig tjej som…

Mycket noggrann och trevlig tjej som hjälpte mig i trädgården. Anlitar gärna henne igen.

6 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Katarina, vad härligt att höra att du hittat en duktig ungdom som kan hjälpa dig i trädgården! Vi hoppas det blir många fler gånger! Mvh yepstr

Oceniono na 1 z 5

Extremt dålig teknisk användar…

Extremt dålig teknisk användar upplevelse i appen. Mycket bra kundservice och bemötande men dock är användarvänligheten i appen så otroligt dålig att den inte kan uppvägas av det fantastiska bemötandet från kundtjänst.

5 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej, tack för din feedback, den är väldigt viktig för oss. Vi jobbar ständigt på att förbättra vår app och i synnerhet göra den lätt att använda och förstå. Skulle du vilja hjälpa oss bli ännu bättre skulle vi gärna komma i kontakt med dig för att djupare förstå vilka problem du har stött på. Mvh Yepstr

Oceniono na 5 z 5

Ett enkelt och bra sätt att kunna…

Ett enkelt och bra sätt att kunna anlita ungdomar för mindre jobb!

4 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej, tacl för din feedback, det är precis det konceptet går ut på. Och att ge ungdomar en möjlighet att komma ut i arbetslivet, så tack för att du är en ungdomshjälte! Mvh Yepstr

Oceniono na 2 z 5

Finns mer att önska

Finns mer att önska. Jag bör kunna lägga upp flera olika adresser och sedan välja för redo uppdrag. Nu låg det en adress inlagd och det tog flera dagar att få till en ändring med hjälp av supporten

1 lipca 2021

Odpowiedź od Yepstr

Hej Erik! Tack för din feedback, det är på så vis vår app och Yepstr blir bättre! Mvh Yepstr

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej