Wij zijn nu 1,5 jaar bij Yapi Credi. Er zijn verbeteringen doorgevoerd voor de beveiliging en geld naar de tegenrekening is meteen binnen. Heel tevreden
Zobacz, co mówią recenzenci
Voorheen kon je nummer en naam niet gechecket worden en dus moest je erg secuur zijn met juiste invulling bij overboeking. Dat is nu veranderd, bij geld overmaken zie je dat naam en nummer klopt, d... Zobacz więcej
Deze bank , die valt onder het Nederlandse DGS, levert de hoogste rente in NL. De aanmelding kan wat moeizaam verlopen maar dat geldt voor heel veel banken. Telefonisch vind ik ze steeds weer heel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Yapi Kredi Bank Nederland N.V. is ontstaan uit de fusie tussen Koçbank Nederland N.V. (opgericht in 1996) en de voormalige Yapi Kredi Bank Nederland N.V. (opgericht in 2001). De gefuseerde bank staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Dankzij deze fusie zijn wij uitgegroeid tot een prominente Nederlandse financiële instelling. Ons aanbod omvat een breed scala aan particuliere en zakelijke producten, ondersteund door onze hoogwaardige dienstverlening. Bij Yapi Kredi Bank Nederland N.V. geloven wij in onze kernwaarden als klantgerichtheid, aandacht voor medewerkers, solide governance en compliance, en een sterke financiële positie.
Dane kontaktowe
Amstelplein 1, 1096HA, Amsterdam, Holandia
- 0900-9274 (normale belkosten)
- retailbanking@yapikredi.nl
- www.yapikredi.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Heel tevreden
Prima bank
Deze bank , die valt onder het Nederlandse DGS, levert de hoogste rente in NL.
De aanmelding kan wat moeizaam verlopen maar dat geldt voor heel veel banken.
Telefonisch vind ik ze steeds weer heel vriendelijk.
Dus m.i. een prima bank.
Biedt geen 3% rente zoals geadverteerd
Adverteert met tijdelijk 3% rente, maar eenmaal aangemeld krijg je dat helemaal niet.
Verbetering in overboeken
Dat is nu veranderd, bij geld overmaken zie je dat naam en nummer klopt, dat werkt veel beter en stelt je gerust.
Het overboeken gaat ook realtime nu, je geld staat meteen op de spaarrekening of bij opname meteen op je tegenrekening.
Een mooie verbetering, ik ben er blij mee.
Euro-plus spaarrekening geopend
Vlot een Euro-plus spaarrekening bij de YapiKredi bank kunnen aanvragen.
De bank geeft een hogere rente dan de reguliere Nederlandse banken. De YapiKredi-app ziet er correct en duidelijk uit. Bovendien is alles prima beveiligd !
Het IBAN-check systeem zou beter kunnen, zodat een andere bank waarvan je geld overmaakt je YapiKredi bankrekening herkend.
Aparte bank
Aparte bank. Geeft zomaar zonder toelichting bloemen weg ( zie een andere beoordeling). Hebben actie vanaf 8 december met 3% maar had hem 1 december afgesloten maar toch 3% (staat er). Wacht het wel af. Is toch maar net als de concurrentie voor 3 maanden. Gebruiken geen goede AI of vertalen handmatig wat duidelijk te zien is.
Je mag maar 25. 000 per dag opnemen dus wil je een ton erop zetten denk eraan dat je 4 dagen nodig hebt om het eraf te halen. Maar slechter als Bunq kan het niet wezen.
Het wachtwoord is weer fout
Ik log in, maar dan is het wachtwoord weer niet goed. Terwijl ik pas een nieuw wachtwoord heb ingevoerd. Dus een paar keer opnieuw geprobeerd, en ja hoooor geblokkeerd.
En dit is mij al 3 x overkomen.
Het is nu avond, dus morgen maar weer bellen.
Maar verder, vriendelijk personeel en een mooie spaarrente.
Waardeloos
Waardeloos, ben nu 2 dagen bezig om te proberen om via de app mij aan te melden voor een internetspaarrekening. Elke keer krijg je, "een fout opgetreden". Dan maar niet.
Prima Bank
Ik ben al een paar jaar bij de YapiKredibank tot volle tevredenheid. De app is eenvoudig en overzichtelijk. Ik word altijd vriendelijk geholpen door de klantendienst, het overboeken gaat snel, meestal nog dezelfde zag en de rente is hoger dan de grotere banken. Als verbetertip zou ik willen meegeven, dat de mogelijkheid tot IBAN-check geboden zou moeten worden.
Ook de naam Yapi Kredi vind ik leuk klinken. Ik dacht eerst, dat het de Turkse versie was van Jan Krediet, maar bij nader onderzoek kwam ik er achter dat de naam Yapi Kredi inderdaad uit het Turks komt en betekent: Gebouw en Krediet.
"Yapi": Dit komt van het Ottomaanse Turkse woord yapı, wat "gebouw" of "structuur" betekent.
"Kredi": Dit is het Turkse woord voor "krediet" of "lening". Altijd leuk om te weten toch.
انه رائع لجميع
Снал наличку в банкомате
Снал наличку в банкомате, снимал 14000 в итоге взяли на обмен 15500, нигде ничего про это не сказано, компания - мошенники
Tot nu toe heel tevreden
Tot nu toe heel tevreden. Goede rente, app werkt prima. Overboeken doen ze erg snel. Geen klachten en vergeleken met andere banken hogere rente.
Ik werd op een zeer onbeschofte manier…
Ik werd op een zeer onbeschofte manier te woord gestaan. Kon niet eens mijn vraag stellen en werd gelijk echt overschreeuwd door de medewerkster. Schandalig!! Ik heb de telefonisch verbinding verbroken. Hoop dat dit gesprek is opgenomen en word afgeluisterd, waarna de desbetreffende medewerkster ter verantwoording wordt geroepen. Mijn bankzaken bij Yapi Kredi zullen afgebouwd worden. Helaas, tot nu toe altijd prettige medewerk(st)ers aan de lijn gehad. Maar dit was zo onbeschoft!!
Niet bereikbaar, onbetrouwbaar.
Telefonisch niet bereikbaar. Op mails werd vaak niet gereageerd, pas nadat ik bleef aandringen. Wil mijn banrekening opheffen, maar dat is ook al weer bijna 2 maanden geleden per post doorgegeven, maar tot op heden geen reactie ! Kortom, wegblijven !!
Tevreden en veilig gevoel
Aanmelden via de app probleemloos. Binnen 2 uur een actieve spaarrekening.
Door eigen schuld 3x inloggen met foutief wachtwoord rekening geblokkeerd. Na snel telefonisch contact meteen opgelost.
Motivatie: Nederlandse bankvergunning, Nederlands deposito garantiestelsel, rente gunstig tov andere banken met Nederlandse bankvergunning.
Waarom maakt Yapi Kredi geen gebruik van het IBAN-check systeem, zodat een andere bank je bankrekening herkent bij geld overmaken.
Awful bank no customer service
Unprofessional Way of Working
During my experience with the account opening process, I found that the application is not functioning properly, and the customer service of Yapi Kredi NL had a lack of professionalism and maturity. As this being my third Dutch bank, I have never encountered such unprofessional behavior and service from any CS Dept. in NL.
I requested the account opening documents from customer service on Dec 2nd, 2025, and did not receive them until Dec 10th. During that time we had also many calls. After waiting for over a week with no correspondence, I contacted CS again and was informed that my account had been opened without any email or SMS notification. It was subsequently discovered that an employee in the central registry had incorrectly registered my email address.
Things can happen, I can understand but there should be a "four-eyes" principle in place when authorizing something as important as personal data, to prevent such errors.
I hope this review will be duly noted by the management team, particularly by CEO Pinar Salci.
Klanttevredenheid Yapi Kredi Bank
Vanmiddag had ik contact met de klantenservice van Yapi Kredi Bank. Ik moet zeggen dat ik zeer positief verrast ben. De dame die ik aan de lijn had, was niet alleen buitengewoon vriendelijk, maar ook erg geduldig en behulpzaam. Ze nam de tijd om mijn vragen helder en duidelijk te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik goed geïnformeerd was over alles wat ik wilde weten. Haar klantgerichte aanpak en professionaliteit vielen echt op. Op basis van deze ervaring kan ik de klantenservice van Yapi Kredi Bank zeker aanbevelen aan anderen.
Wat een onvriendelijk persoon kreeg ik…
Wat een onvriendelijk persoon kreeg ik aan de telefoon! Lomp, onprofessioneel en klantvriendelijkheid hebben ze nog nooit van gehoord. Een online aanvraag gaat niet. Je krijgt een pakketje formulieren toegestuurd die je moet invullen en per post moet retourneren. Vervolgens hoor je niets meer. Ruim anderhalve week later gebeld, krijg je doodleuk te horen dat de aanvraag niet ontvangen is! Dus nu zwerft er ergens een pakketje formulieren rond met mijn persoonlijke gegevens. Ongelooflijk dat De Nederlandse Bank Yapi Kredi onder het garantiestelsel heeft geplaatst.
17-01-2025 Het wordt nog merkwaardiger. Out of the blue wordt 's avonds om 21:30 uur een bos bloemen bezorgd. Kaartje erbij. 'Met de vriendelijke groeten van Yapi Kredi'. Verder niets. Blijkbaar zijn mijn gegevens toch bij ze aangekomen. Mail gestuurd dat ik dit zeer merkwaardig vind en aangegeven geen vertrouwen meer heb om bij deze bank geld onder te brengen.
Nooit meer wat gehoord.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.