Mensen wees gewaarschuwd, Slechtste bank ooit, Vanaf December bezig voor een Hoofdelijk ontslag geregeld te krijgen 🫣 Nu 4,5 maand verder, en nog steeds geen offerte op de tafel liggen. Om van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prettige bank, redelijk goede rente op spaardeposito's. De rente op flexibel spaargeld is wel onder de maat t.o.v. andere banken.
Heb vrij lang spaarrekeningen bij NIBC. Op zich positieve ervaringen, jammer dat overboeken naar tegenrekening vrij lang duurt. Ben minder blij met de overname door ABN-Amro. Voor mij een omstre... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een spaar- of hypotheekproduct van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.
Dane kontaktowe
Carnegieplein 4, 2517 KJ, s-Gravenhage, Holandia
- 080040940944
- service@nibc.nl
- nibc.nl
Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Prettige bank
Zeeeer trage afwikkeling en communicatie!
Mensen wees gewaarschuwd,
Nu 4,5 maand verder, en nog steeds geen offerte op de tafel liggen.
Om van te huilen, terwijl ik amper mijn leven kan leiden doordat de Hypotheek niet afgehandeld kan worden.
Wees gewaarschuwd, geen Hypotheek bij NIBC mensen, zeer trage afwikkeling van zaken.....!!!!
Let op met kwartaal spaarrekening…
Let op met kwartaal spaarrekening opgebouwde rente wordt niet weergegeven en dus ook niet verrekend
Goede en degelijke spaarbank
Alles transparant en professioneel in de app alsmede on line zichtbaar
Mooie rente zowel op lopende als deposito rekening
Fijne rente vergoedingen maar slordig in nakomen van afspraken.
Niet zo goed in nakomen acties. Drie x moeten bellen of ik nog de cadeaubon kon krijgen vanwege gestorte bedragen. Dus de opvolging van eigen acties en afspraken loopt niet echt soepeltjes. Verder fijne rente vergoedingen als je niet direct aan je spaargeld komt.
Fijne bank met goed rendement zonder overbodige poespas
Sinds een jaar maak ik gebruik van NIBC sparen en ben daar tot nu toe zeer tevreden over, ik kan hier sparen zonder extra betaalrekening en bankrekening kosten en termijndeposito's kunnen ook voor kortlopende termijnen worden geopend met goede rentes ten opzichte van andere Nederlandse banken.
Regeltjes voordelig voor NIBC
Iemand schrijft in een review dat de NIBC App erg gebruikers vriendelijk is, nou dat is die vooral voor NIBC zelf. Ik heb namelijk als particulier in het weekend een termijndeposito gestart vanuit mijn spaarrekening bij NIBC. Nu is mijn spaarrekening leeg en ik krijg daar dus dit weekend geen rente meer op het geld staat immers al op rekening van de deposito. Maar ook op mijn termijndeposito krijg ik geen rente want de termijndeposito start volgens de regels van NIBC pas na het weekend. Deze regel vooral heel gunstig voor NIBC bank zelf die deze regeling ook pas laten zien na het afsluiten van de termijndeposito. Dus verre van klantvriendelijk.

Odpowiedź od NIBC
Duidelijkheid.
Heb nog niet zo vaak contact gehad met NIBC, Het telefonisch overleg met een van de medewerkers was in elk geval erg duidelijk en stelde mij gerust.
Een prettig contact!
Gebruiksvriendelijke app
Gebruiksvriendelijke app. Overboeken tussen de rekeningen (rente/deposito)gaat gemakkelijk. Tov de Nederlandse banken een redelijke rente. Het openen van de en/of rekening gaat gemakkelijk.
Prima website en prima online bank
Prima website en prima online bank, zeer tevreden.
Dik tevreden met NIBC
Via de financieel adviseur bij de NIBC terecht gekomen.
Hier hebben we een nieuwe lening afgesloten voor de verbouwing. Tegen een prima rente. Ik ben zeer tevreden. Als ik vragen heb zowel telefonisch als mail heb ik snel antwoord terug. Vanuit het deposito was het ook makkelijk declareren om het geld weer naar de aannemer over te maken. Ik had nog wat extra kosten die ik na een telefonisch contact ook uit het deposito kon betalen. Aan het einde van de verbouwing nog wat geld over en dit terugbetaald op de lening waardoor de maandelijkse kosten ook weer wat omlaag gingen. Al met al ben ik dik tevreden. Hiervoor bij de Rabobank gezeten en dat was alleen maar ellende dus ik ben blij met de overstap.
Bedrijf blijft spammen
Bij herhaling stuurt bedrijf bestaande klanten ongewenste e-mail, overduidelijk marketing maar men noemt het "productinhoudelijk" en meent daarom geen afmeldlink (OPT-OUT) te hoeven plaatsen. Dat is pertinent onjuist en ik heb hen daar meerdere keren op gewezen. Inmiddels deed ik aangifte bij de ACM en kan iedereen aanraden dat ook te doen. Je kunt de spam ook terugsturen aan service @ nibc.nl.
Als NIBC prima
Als NIBC prima. De overgang naar ABN vind ik minder, toch op zoek naar andere mogelijkheden.
Zeer onpersoonlijke bank
Zeer onpersoonlijke bank. Komt toezeggingen niet na. Geen aanrader
Nu 1 jaar ‘lid’ van NIBC
Nu 1 jaar ‘lid’ van NIBC. Prima doe-het-zelf bank. Wat mij het meest aanspreekt is de mogelijkheid deposito’s aan te vragen voor verschillende periodes ook korter dan 1 jaar. Goede rente. Nu maar hopen dat de overname door ABN AMRO hier niet te veel verandering in aanbrengt. Enig minpuntje. Het duurt redelijk lang (langer dan 15 minuten) voordat de overboeking vanuit je eigen bank bijgeboekt is.
NIBC Bank confisqueert spaargeld van onze dochter
Onze dochter, inmiddels al jaren verhuisd naar Australië, bleek na jaren nog een Nederlandse NIBC bankspaarrekening met spaargeld te hebben. Omdat zij geen tegenrekening meer heeft bij een Nederlandse bank zegt de NIBC bank, ook na veelvuldig telefonisch contact, het spaargeld niet aan onze dochter terug te kunnen geven. De NIBC bank moet, zo kregen wij meermaals telefonisch te horen, zich aan hun eigen regels houden, alleen uitkeren aan een Nederlandse tegenrekening.
Nederlandse banken willen echter geen bank rekening openen voor Australisch ingezetenen.
Bij de NIBC bank vragend naar een oplossing wordt gezegd dat zij deze niet kunnen bieden.
Toch onvoorstelbaar, wonende in een beschaafde wereld, dat je zo je spaargeld kwijt kunt raken bij de NIBC bank in Nederland waar je je vertrouwen in hebt gesteld.
Bovendien vreemd dat de NIBC geen waarschuwing gaf nadat de ABN-Amro tegenrekening al ruim 10 jaar opgezegd was, wetende dat de NIBC bank het spaargeld dan niet meer kon uitkeren aan de rechtmatige eigenaar.
Vandaag 12 maart '26 nogmaals gebeld met NIBC, weer probleem uitgelegd, nu wordt een oplossing voorgespiegeld om de rekening op te kunnen zeggen en het spaargeld toch over te kunnen maken naar een buitenlandse bank. Benieuwd of dit werkt, de bank wekt tot nu toe geen vertrouwen.
24 maart 2026. We worden door de NIBC bank aangeschreven: Overmaking van spaarrekening naar een australische bank wordt, ondanks eerdere toezegging, geweigerd.
8 april. Na nog een aantal telefoontjes van ons naar de NIBC bank is vandaag het bedrag overgemaakt.
Jammer dat dit zo moet.
Makelijk om een spaarrekening te…
Makelijk om een spaarrekening te openen, duidelijke app , en rente op spaardeposito niet slecht
Goede spaarrente
Goede spaarrente. En het mooie aanbod van kort lopende deposito’s. Ik heb het spaargeld over meerdere deposito’s geplaatst. En nu steeds verlengen voor een periode van 12 maanden. Er vervalt dit jaar elke 3 maanden een deposito die ik voor 12 maanden verleng. Dit wordt een dakpanconstructie genoemd. En met een rentepercentage van 2% of iets meer, dan is het top. Ik hoop alleen dat de overname van AA bank geen roet in het eten gooit door bijvoorbeeld de rentes te verlagen of de producten te verschralen.
NIBC had op het afsluiten van een deposito
NIBC had op het afsluiten van een deposito voor mij de beste rente
slecht voorteken de overname door ABN
slecht voorteken de overname door ABN. Overweeg om weg te gaan.
en slechte rentepercentages
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.