Xenonlamp Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn bedrijf dit. Snelle levering, eerlijke en snelle communicatie via mail. Ik had koplampenset voor BMW besteld. Na montage bleek er fabrieksfout in te zitten. Teruggestuurd en per kerende post... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Supersnelle verzending en levering dat is echt top! Verbeterpuntje: als een klant iets koopt, ga dan geen mailtje na sturen met de vraag of het was om boven een bepaald bedrag te komen voor grat... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Na 3 maanden en 6000km gereden te hebben sneuvelde 1 van mijn GP Thunder 7500k lampen.Vond dit zelf nogal snel en nagevraagd bij xenonlamp.nl of ze deze mening deelden. Dat deden ze en hebben h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Absoluut fantastische ervaring. Bestellen gaat goed en vlot. Op mail wordt snel gereageerd en vragen worden goed beantwoord. 2x een garantiekwestie gehad en dat werd snel en vakkundig opgelost.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Xenonlamp.nl biedt u kwaliteit op het gebied van Xenonlook en Xenon ombouwkits tegen scherpe prijzen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Auto keuze selector klopt niet.

Bestelling prima op tijd geleverd. Alleen heb ik verkeerde lampen thuis gestuurd gekregen. Blijkt dat er voor een VW polo zowel H4 als H7 past. Voor de uitvoering met dubbele koplampen moet H7 besteld worden. Dit geeft de selector niet aan. De H4 set stuur ik niet terug vanwege de verzendkosten.

11 grudnia 2016
Logo Xenonlamp

Odpowiedź od Xenonlamp

Beste Han,

De betreffende auto heeft inderdaad twee soorten koplampen. In het instructieboekje van de auto staat de juiste lampenmaat vermeld.

Dit is bij twijfel altijd doorslaggevend. Gewoon even het boekje raadplegen, dan is de bestelling juist :-)

Hetgeen besteld wordt, wordt uiteraard ook verzonden. Jammer dat de verkeerde maat besteld is, het kan uiteraard gewoon geruild worden

Goede service!

Ik had de pech dat na 2 jaar en 1 dag mijn ballast kapot ging van mijn LED verlichting, na contact via mail en whatsapp werd er gekeken naar een andere ballast, aangezien deze verouderd was.
Na het sturen van de afbeelding werd er gezocht en kreeg ik snel een nieuwe toegestuurd. Deze heb ik vervangen en ik heb nu weer perfect zicht.

Super service!

21 września 2016

TOP TOP TOP SERVICE

GP THUNDER H7 LAMPEN BESTELD en verder heel snel verstuurd
helaas ging er 1 lampje kapot wat kan gebeuren maar heel snel weer een nalevering van xenonlamp en zit in de garantie. Helemaal top en snelle reactie van de heer Bindels .

21 kwietnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Prima lampen én prima service/aftersale

Ik kom al vele jaren met diverse auto's bij de mensen van Xenonlamp.nl en geniet van de kwaliteit van de ingebouwde Xenon lampen; voor een redelijke prijs rijd ik al vele jaren met heel veel licht voor de auto met eerst 4300K en nu sinds een jaar met 3000K; ik schrijf niet zo gauw een revieuw maar het verschil tussen de diverse aanbieders is gebleken erg groot en ik beveel Xenonlamp.nl van harte aan voor goede kwaliteit Xenon, snelle en deskundige inbouw en een prima aftersale; zo hoort het eigenlijk overal maar vindt het maar eens!!

1 marca 2016

Super service

Wat een super service: meer dan een jaar na het kopen van 3 nieuwe sets lampen, ontdek ik dat het wattage te hoog is, omdat ik een lamp moet verwisselen die kapot is. Het was 100 watt terwijl ik 55 watt had besteld, maar ik had het niet gezien bij het erin zetten de eerste keer.
Contact gezocht, direct een reactie: ik kan de 3 gebruikte setjes terugsturen en krijg zomaar 3 nieuwe setjes van de correcte lampen opgestuurd.

Dit kan dus ook nog tegenwoordig! Geweldig.

24 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

kwaliteit en goede service!

Deze mannen staan voor snelle service en leveren kwaliteit spullen! Is er iets niet goed, word dat vaak snel en goed opgelost! Verder nog nooit problemen gehad met al de spullen die ik heb afgenomen! Ik raad dit zeker bij anderen aan!

5 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Topbedrijf met een vooral snelle topservice

Defecte lamp werd meteen gecrediteerd na een nieuwe gekocht te hebben.

Snelle levering en binnen 2 uur antwoord via mail, hier kunnen andere bedrijven van leren.
Vriendelijke ouderwetse service en uitstekende prijzen.

Ga zo door! Top.

5 grudnia 2015

Tevreden klant

Kundig personeel en snellere levering. Na 2 jaar is even van mijn ballasten defect gegaan, dit is netjes onder de garantie voorwaarden vervangen. Top Service.

22 listopada 2015

Perfecte klantenservice

Dat deden ze en hebben het vervolgens perfect afgehandeld : 2 nieuwe lampen gratis gekregen.

Complimenten. Daar kunnen heel wat webshops van leren!

20 sierpnia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej