Banner for Woonsquare - Oosterhout

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2683

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mooie bank gekocht voor caravan bij…

Mooie bank gekocht voor caravan bij Richard. Blij mee
Ton

9 maja 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Dag Ton, dank voor uw review. Veel plezier van de bank voor in de caravan, wij hopen dat u daar veel ontspannen momenten zult beleven

Fijn gevoel vanaf moment 1

Werd goed ontvangen door de verkoper Richard. Hij dacht goed met mij mee wat betreft mijn situatie met de verbouwing en mijn budget.
Hij en zijn collega kwamen eerlijk over en er werd geen druk gezet. Daarnaast werd er een extra service geboden door te zorgen dat ik het bed in de buurt kan ophalen.
Hele prettige ervaring en ik kom zeker terug.

8 maja 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Karel, bedankt voor uw review.
Uw verhaal bevestigd eens te meer dat de verkopers van Woonsquare de klant alle tijd, ruimte en rust gunnen om rustig rond te kijken, de vragen te stellen en een gedegen keuze te maken, al dan niet met een stukje advies of hulp.
Fijn dat u dit zo benoemd en ook super dat u kon slagen.

Graag tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel goed,vriendelijk en…

We zijn heel goed,vriendelijk en deskundig geholpen door Natascha bij de aankoop van onze nieuwe bank. Al onze banken komen van deze vestiging waar we altijd tevreden vandaan komen.
Deze bank kreeg zelfs nog extra garantie! Wij zijn tevreden

5 maja 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Dank voor uw review en wat leuk dat u wederom bent geslaagd bij Woonsquare Oosterhout. Wij wensen u weer veel plezier van de nieuwe bank en zien u graag weer terug voor de volgende!

Oceniono na 1 z 5

Nooit iets kopen

Grote winkel met veel keuzes. Het personeel is enthousiast en bij snelle keuze krijg je een extra korting. Deze zin schreef ik na aankoop, wat een verkoop techniek. Pas 5 maanden na aankoop werd de bank geleverd. Met levering van de bank in september begon de ellende, hoofdsteun niet goed en nog geen 2 maanden later motor kapot. Weinig personeel om de reparaties te doen dus nu na 8 maanden is hij eindelijk gemaakt. Geen aanrader, trap niet in de mooie verkooppraatjes. In de 8 maanden totaal geen klantvriendelijke oplossing bieden, maar bij een slechte review ineens doen alsof ze met een oplossing willen komen. Gemiste kans Woonsquare

5 maja 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

{UPDATE] Beste Jacky, helaas heeft u geen gegevens doorgegeven en kunnen wij ook niet nagaan om welke order het gaat en dus ook geen oplossing aanbieden.

---

Beste Jacky, dank voor uw review. Wij hebben uw gegevens opgevraagd via Trustpilot om de zaak nog eens met u door te lopen en wellicht een oplossing vinden voor uw ontevredenheid.

Oceniono na 5 z 5

Rebecca een super lieve dame die met…

Rebecca een super lieve dame die met heel haar hart de tijd mijn dochtertje geholpen heeft met al haar wensen en een mooi betaalbare prijs voor een startende. Danki Rebecca.

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Dank u voor uw mooie en hartelijke review!

Oceniono na 5 z 5

Voor de 2e keer in Oosterhout en we…

Voor de 2e keer in Oosterhout en we zijn keurig geholpen door Richard, heeft veel kennis en legt alles goed uit! Bedankt voor de koffie tot de volgende keer!

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Dag Jessica, dank u voor uw review en alvast veel plezier van de aankoop. Graag tot uw 3e bank :-)

uitstekend

Goed en uitstekend met kennis geholpen door Rebecca.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Hi Jacques, dank voor uw review

Oceniono na 5 z 5

Erg persoonlijk advies met ervaring

Erg persoonlijke begeleiding en advies vanuit het Hart. Rebecca is een vakvrouw met kennis en goede wil. Top ervaring!

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Victor, bedankt voor deze warme en positieve review. We zullen dit doorgeven aan Rebecca!

Oceniono na 5 z 5

Vandaag een prachtige nieuwe bank…

Vandaag een prachtige nieuwe bank gekocht en goed geholpen door adviseur Sjaak. Top geregeld, alles goed uitgelegd, meegedacht en besproken. Prima prijsvoorstel, erg tevreden.

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Wout, dank u voor uw goede review!

Oceniono na 5 z 5

Goede begeleiding van mirza gehad

Goede begeleiding van mirza gehad, goed meegedacht wat het beste past bij ons en ons budget. Heel blij mee!

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Dag Renske, dank u voor uw review en heel veel plezier

Prima geholpen door Natascha

Prima geholpen door Natascha
Snel gekozen en meteen op kunnen halen in Rijen

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Gerard, dank u voor uw review, fijn dat we direct hebben kunnen helpen en u de voorradige bank direct kon meenemen.
Veel plezier van uw nieuwe bank.

Goed geholpen door Natascha

Goed geholpen door Natascha
Denkt goed mee en geeft diverse opties waardoor de keuze makkelijker wordt

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Kees, dank u voor uw review

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Heel goed advies gekregen en een goede onderhandeling. Derde bank in de familie die we daar in een half jaar kopen. Dus een aanrader !

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout

Beste Monique, bedankt voor uw review en het vertrouwen weer in Woonsquare. Inmiddels is de hele familie ambassadeur van ons :-)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej