Wij hebben een geweldige ervaring gehad bij Woon Square Oosterhout. De service was uitstekend en we voelden ons vanaf het eerste moment welkom. Een speciale dank aan Siaak. Hij nam alle tijd om o... Zobacz więcej

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL
Reakcja na opinię
Zeer slechte ervaring met deze winkel, in januari een bank besteld ,,, super blij de winkel uit ... Maar de vreugde was snel gedaan richting levertijd...meerdere malen in mijn ogen een smoesjes g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed en prettig geholpen door de medewerkers. Er is goed meegedacht over kleur, materiaal en dus over de uiteindelijke keuzes qua meubels. Ik heb er meerdere meubels en stoelen besteld.
Beneluxweg 3, 4904 SJ, Oosterhout, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goed en prettig geholpen door de medewerkers.
Ik heb er meerdere meubels en stoelen besteld.
Een speciale dank aan Siaak. Hij nam alle tijd om ons uitgebreid te adviseren en gaf duidelijke uitleg over de verschillende materialen, de kwaliteit van de producten en alles rondom onze bestelling. Dankzij zijn deskundige en geduldige uitleg konden we met een gerust gevoel de juiste keuzes maken.
We zijn erg blij dat we onze bank en ons bed hier hebben besteld. Nogmaals bedankt, Siaak, voor de uitstekende service. Wij raden Woon Square Breda zeker aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve meubels en professioneel advies.

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Het was een hele fijne ervaring. We konden rustig kijken op ons gemak en werden ook geholpen door een hele aardige vrouw. We hebben uiteindelijk een hele fijne bank uitgekozen.

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Persoonlijke benadering , denken mee plezierig en vriendelijk .
Sjaak is gezellig en lijkt op een goede vriend/kennis

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Netjes geholpen door sjaak in Oosterhout vriendelijke man legt alles goed uit goed service komen zeker nog terug hier eerder een bank hier gekocht en nu weer een leuke bank gekocht

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Leuk gezellig bedrijf. Onze verkoopster Lindsay dacht goed met ons mee, zeker een aanrader!

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Zeer goeie ervaring gehad hier in de showroom. Lekker de vrijheid gekregen om goed rond te kijken en een keuze te maken, dus dat was zeer fijn. Hele leuke medewerkers in de winkel die je de ruimte bieden en goed ondersteunen! Zeker aan te raden!!

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Wij hebben er al onze meubels gekocht en nu een bank voor onze dochter super geholpen door lindsy

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Fijn advies, goede service.
Al meerdere jaren fijn geholpen.

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Na op internet rondgekeken bij woon square terecht gekomen deze zaak is bij mij bekend omdat het magazijn in Rijen zit en mijn ouders er in het verleden meubels gekocht hebben bij deze zaak in Oosterhout heeft Sjaak goed naar onze wensen geluisterd en hebben we een mooie u opstelling uitgezocht

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Goed en aardig ontvangen, lieten ons rustig rond kijken en boden zich aan wanneer nodig.
De verkoper dacht mee en was relaxed en niet doorduwend

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Wij worden altijd super goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel en ze nemen echt de tijd voor je. Ik geef ze een dikke tien en ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Al ervaring met deze winkel en altijd naar volle tevredenheid. Deze keer compleet interieur aangeschaft en nog een flinke korting ook! Vooral ook erg tevreden over de verkoper, die ook nog eens mijn naamgenoot is.

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
vriendelijke geholpen , goed advies! bedankt lindsay . Top!!

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
We hebben diverse keren een aankoop bij woonsquare gedaan en dat is elke keer goed bevallen zodat we deze keer ook weer terug gegaan ook deze keer zijn we weer naar volle tevredenheid geholpen door Sjaak.

Odpowiedź od Woonsquare - Oosterhout
Heel gezellig en goed geholpen door Lindsay en Richard.Top!!