Ik wordt nu ook nog gevraagd om mijn negatieve review te verwijderen. Ik verwijder helemaal niks want iedereen moet weten dat jullie oplichters zijn. Doe gewoon je werk inplaats van mensen hun geld ne... Zobacz więcej

Lokalizacja
Zmień lokalizacjęAmsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Zobacz więcej
Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊
We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heel prettig geholpen
Heel prettig geholpen! Vriendelijk ontvangen en rust gekregen om rond te kijken. Daarna prettig geholpen om een goede keuze te maken qua bank indeling en bekleding. Zeker een aanrader!

Gastvrij
We werden bij binnenkomst meteen welkom geheten en werd ons koffie aangeboden. We zijn onze gehele zoektocht super geholpen door het personeel. Meneer was erg meedenkend in onze opties. Heeft ons goed advies gegeven en zijn dan uiteindelijk ook geslaagd!

Bedriegers
erg slecht, in eerste instantie was ik erg tevreden over de kwaliteit banken maar zwaar bedrogen uitgekomen over de levertermijn in de winkel garandeerde ze mij 10/12 weken en soms zelfs eerder. Toen ik zei dat op de order 16 weken stond zeiden ze dat klopt niet ga maar uit van 10/12 weken, later nog gebeld en weer werd 10/12 weken gezegd.
Nu we op week 12 zitten zeggen ze wat op de order staat klopt (16 weken) maar vertelde ze me ook dat ik rekening moest houden met week 35 (20 weken dus) dit is gewoon zo flauw in de winkel wordt je iets toegezegd zodat je koopt eenmaal gekocht komen ze beloftes niet na ik denk dat ik de koop ontbind en lekker een bank op voorraad ergens anders haal.

Super geholpen
Super geholpen, goed en eerlijk advies en de deur uit gegaan met een prachtige nieuwe bank. 😊

Super service
Super service. Vriendelijke verkoper.
En de keuze is geweldig. Mooie bank uitgekozen. Hopelijk is de rest van de afhandeling net zo'n goede ervaring.

Langere levertijd dan afgesproken
De bank zit heerlijk en de bezorging van een extern bedrijf was prima. Maar neem niks aan van de mooie praatjes tijdens de verkoop over de levertijd van de bank. Eerst werd er al beloofd toen ik begin oktober mijn bank kocht dat hij voor de kerst zou komen, daarna eind januari. Toen de 2e week van februari en nu heb ik hem alsnog 2 weken later dan de uiterlijke levertijd op de bon gekregen. Dus bijna 5 maanden verder sinds dat ik hem heb gekocht.

Fijne winkel.
Onwijs goed geholpen door de mensen hier. Ze waren heel behulpzaam en dachten goed mee. We kregen ook even de tijd om te bedenken. We zijn onwijs blij met onze aankopen.

Prettige ervaring gehad
Prettige ervaring gehad. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, waarna we passend en deskundig advies kregen

Ontzettend goed geholpen
Ontzettend goed geholpen, werd goed geluisterd naar wat ik wou. En daaruit goed advies gegeven. Zeker aan te raden.

Goeie ervaring
Goeie ervaring. Vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Blij met de bank

Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare
Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare
Hele vriendelijke winkel
Dhr James heeft me goed geholpen met een goede bed te kiezen.

Uitstekende kwaliteit en service
Tijdens mijn verhuizing ben ik voor mijn nieuwe meubels naar Woonsquare in Amersfoort gegaan. De winkel heeft meubels van uitstekende kwaliteit en de service is top. Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker met een glimlach, wat meteen een prettig en vertrouwd gevoel gaf.
Dank voor de fijne hulp en service! Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer iets nodig heb. Absoluut een aanrader!

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
Onlangs een bank gekocht in vesting in…
Onlangs een bank gekocht in vesting in Amersfoort. Geholpen door dhr Camci, snapte precies wat wij als gezin nodig hebben. Erg blij met zowel
De bank als het advies als hij ons gaf.
Dank daarvoor

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
Wij zijn erg tevreden over onze…
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Woonsquare. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en zorgen ervoor dat je je welkom voelt in de winkel. Dankzij hun goede service hebben wij met een fijn gevoel onze keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

Doświadczenie Trustpilot