Ik wordt nu ook nog gevraagd om mijn negatieve review te verwijderen. Ik verwijder helemaal niks want iedereen moet weten dat jullie oplichters zijn. Doe gewoon je werk inplaats van mensen hun geld ne... Zobacz więcej

Lokalizacja
Zmień lokalizacjęAmsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.
Reakcja na opinię
Wij konden vrij rondkijken zonder opdringerige verkopers. Toen wij belangstelling toonden voor 2 bankstellen was de verkoopster zeer behulpzaam en met haar hulp en informatie kon de juiste bankstel s... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hele goede ervaringen goed geholpen…
Hele goede ervaringen goed geholpen netjes wat te drinken gekregen en goed geholpen bij het uitkiezen voor de bank! Hele mooie bank uitgezocht voor een koopje omdat er deze week korting was! Top zaak!

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
In de winkel goede service / klantenservice een teleurstelling
We zijn in Amersfoort keurig netjes geholpen door Ton. Ook het afhalen ging vlot, opnieuw bij Ton in Almere. Dit gedeelte was 5 sterren waard! 👏🏼
Waarom dan toch maar 3 sterren? Dat ligt aan de klantenservice. De bank werd in de verkeerde kleur geleverd. Tot dusver geen probleem, als het vlot en netjes wordt opgelost. Helaas duurde het weken- en wekenlang voordat de oplossing er kwam. Daarvoor heb ik zelf 3x moeten bellen en flink druk op de ketel moeten zetten. Dit voelt als de omgekeerde wereld.
Woonsquare; los problemen voortaan vlot en netjes op. Houd je aan jullie streven van 5 werkdagen bij het melden van een probleem.

Vriendelijke verkopers
Vriendelijke verkopers, denken goed mee met de inrichting van ons eerste huis. Veel aanbod in de winkel en altijd iemand beschikbaar. Goede onderhandeling, wij komen hier zeker terug.

Caribbean hoekbank
Fijne verkoper, meedenkend en rustig.
Geen druk.
Wij hebben gekozen voor de Caribbean bank.
Redelijk korte levertijd voor een aangepaste opstelling, +- 8 weken.

Super vriendelijk
Super vriendelijk, snel geholpen ze vragen je of alles naar wens is helpen je met eventuele adviezen en helpen met mee denken. En je krijgt ook nog is lekker wat te drinken :)
Top service

Top!
Goed geholpen enthousiaste verkoper en uiteindelijk op zijn aanraden op een bank uitgekomen!

Erg vriendelijk persoon
Erg vriendelijk persoon, heel fijn geholpen alles word rustig en goed aan je uitgelegd.
Winkel is zeker aan te raden

Fijne
Fijne, vriendelijke, meedenkende verkoper. Flexibel en ruimdenkend . We mochten zelfs de kleurstaal iets langer meenemen om een goede keuze wat betreft de kleur van de bank te kiezen. Top!

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
We werden vriendelijk ontvangen en…
We werden vriendelijk ontvangen en konden even lekker rustig rondkijken. Toen we een mooie bank hadden gevonden werden we super goed geholpen en hebben we hem helemaal naar onze wensen samengesteld en zijn we tot een super goede deal gekomen. Top service!

Goede service en uitgevoerd assortiment
Goede service en uitgevoerd assortiment

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
Mooie winkel en prettig personeel
Mooie winkel, vriendelijk personeel en prettig geholpen.
Ze denken goed mee en zijn zeer hulpvaardig.

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
Bij Amersfoort een heerlijke bank…
Bij Amersfoort een heerlijke bank uitgezocht, hele prettige ervaring en goede uitleg gehad door Ton, super geholpen en een hele goede service en snelle levering, voor mij nu de tweede x dat ik wat koop in Amersfoort bij woon square en door de goede ervaringen nooit meer ergens anders…

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort
Zonder problemen een bank gekocht
Er werd tijd voor ons genomen en goede adviezen werden gegeven. De service was snel en we hebben met een goed gevoel een bank kunnen kopen.

Heel prettig geholpen
Heel prettig geholpen! Vriendelijk ontvangen en rust gekregen om rond te kijken. Daarna prettig geholpen om een goede keuze te maken qua bank indeling en bekleding. Zeker een aanrader!

Gastvrij
We werden bij binnenkomst meteen welkom geheten en werd ons koffie aangeboden. We zijn onze gehele zoektocht super geholpen door het personeel. Meneer was erg meedenkend in onze opties. Heeft ons goed advies gegeven en zijn dan uiteindelijk ook geslaagd!

Bedriegers
erg slecht, in eerste instantie was ik erg tevreden over de kwaliteit banken maar zwaar bedrogen uitgekomen over de levertermijn in de winkel garandeerde ze mij 10/12 weken en soms zelfs eerder. Toen ik zei dat op de order 16 weken stond zeiden ze dat klopt niet ga maar uit van 10/12 weken, later nog gebeld en weer werd 10/12 weken gezegd.
Nu we op week 12 zitten zeggen ze wat op de order staat klopt (16 weken) maar vertelde ze me ook dat ik rekening moest houden met week 35 (20 weken dus) dit is gewoon zo flauw in de winkel wordt je iets toegezegd zodat je koopt eenmaal gekocht komen ze beloftes niet na ik denk dat ik de koop ontbind en lekker een bank op voorraad ergens anders haal.

Super geholpen
Super geholpen, goed en eerlijk advies en de deur uit gegaan met een prachtige nieuwe bank. 😊

Doświadczenie Trustpilot