Jag tycker man får ett oerhört proffsigt och engagerat bemötande. Jag har haft kontakt med 2 olika läkare vid olika perioder och båda har varit jättebra. De är noga, och man får ett 10 gånger bättre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Efter att ha väntat på tid hos regionens mottagning i ett halvår sökte jag mig hit. Det var enkelt att boka tid och att fylla i underlag inför mötet. Jag fick ett jättefint bemötande av den läkare jag... Zobacz więcej
Väldigt professionellt och kunnigt bemötande. Jag kände mig lyssnad på och fick bra, tydliga svar på mina frågor. Det märktes att personen hade djup kunskap och kunde skapa en behandlingsplan som verk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Womni är en digital vårdgivare som specialiserar sig på kvinnors hälsa genom livets alla hormonella faser, med särskilt fokus på klimakteriet. Här möter du legitimerade läkare och barnmorskor som lyssnar på dina behov och erbjuder individanpassade behandlingsplaner.
Dane kontaktowe
Szwecja
- www.womni.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket kunniga ödmjuka personer.
Mycket kunniga ödmjuka personer.
Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera detta.🤩
Bra!
Jag är nöjd med det stöd jag fått. En bra och inkännande läkare som lyssnat på allt som påverkat min fysiska och psykiska hälsa, kopplat till klimakteriet. Vi har testat oss fram till en kombination av hormoner som även fungerar med min medicin för ADHD. Har inte behövt kämpa för att bli lyssnad på, vilket regional sjukvård misslyckats med. Det som drar ner omdömet är priset för besöken. Dyrt, men värt det när det har fungerat så bra.
Ett företag som verkligen utnyttjar…
Ett företag som verkligen utnyttjar kvinnors gynhälsa för att tjäna pengar. Fy faaan. Suger ur oss pengar när vi är som mest uppgivna. Hemska!

Odpowiedź od Womni
Likt andra så kan jag inte rekommendera…
Likt andra så kan jag inte rekommendera Womni. Jag sökte mig dit för att de hade mest synlighet på nätet och påstår sig vara experter. Jag sökte mig också privat för att förhoppningvis undkomma att bli dömd och för att bli hörd.
Jag sökte mig i stället vidare till en annan klinik.
Lägg inte pengar här.

Odpowiedź od Womni
Ingen personlig och individuell anamnes…
Ingen personlig och individuell anamnes och sedan fel bedömning, endast fokus på att sälja sina tjänster. Totalt opålitligt och inkompetent.

Odpowiedź od Womni
Inte alla läkare på womni lyssna på…
Inte alla läkare på womni lyssna på patienten.

Mycket fint bemötande.
Haft 3 möten med en mycket kunnig, ödmjuk och inkännande läkare. Nour är förstående för alla de problem man kan uppleva i samband med klimakteriet och engagerar sig i just mig som patient.
extremt svårt att få en faktura som…
extremt svårt att få en faktura som stämmer. Väldigt kostsamt och omöjligt att ringa dem.
återkopplingen tar enormt lång tid och chatt är det som gäller. De skickar felaktiga recept och allmänt färvirrat.
Kan inte rekommendera detta företag till någon.
Blev jättebesviken
Blev jättebesviken. Avbokade mitt besök nån timme för sent. Fick en ny tid som jag avbokade då jag hittade en annan webbsida där man kunde få hjälp med östrogen och progesteron utan att betala 950 kronor! Men fick en faktura från womni ändå! Frågade vid 2-3 tillfällen om jag isåfall kunde få en ny tid eftersom dom ändå tar betalt utan att jag fått någon ny tid och det har dom inte svarat på! Känns som att jag betalat 1000 kronor rätt i sjön och inte ens fått ett svar från dom! Kan ju inte kontakta dom via mail heller! Så riktigt dåligt av dom!
Usla remisser
Bra läkare men de skickar remisser till usla kliniker. Jag blev skickad till Linköping, blev undersökt i 15 sek, betalade 1800 kr för ingenting. Så rekommenderas inte!!

Doświadczenie Trustpilot