Womni Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker man får ett oerhört proffsigt och engagerat bemötande. Jag har haft kontakt med 2 olika läkare vid olika perioder och båda har varit jättebra. De är noga, och man får ett 10 gånger bättre... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag är nöjd med det stöd jag fått. En bra och inkännande läkare som lyssnat på allt som påverkat min fysiska och psykiska hälsa, kopplat till klimakteriet. Vi har testat oss fram till en kombination a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter att ha väntat på tid hos regionens mottagning i ett halvår sökte jag mig hit. Det var enkelt att boka tid och att fylla i underlag inför mötet. Jag fick ett jättefint bemötande av den läkare jag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt professionellt och kunnigt bemötande. Jag kände mig lyssnad på och fick bra, tydliga svar på mina frågor. Det märktes att personen hade djup kunskap och kunde skapa en behandlingsplan som verk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Lekarz
  2. Ginekolog-położnik
  3. Położna
  4. Usługi w zakresie higieny pracy

Napisane przez firmę

Womni är en digital vårdgivare som specialiserar sig på kvinnors hälsa genom livets alla hormonella faser, med särskilt fokus på klimakteriet. Här möter du legitimerade läkare och barnmorskor som lyssnar på dina behov och erbjuder individanpassade behandlingsplaner.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Första mötet var bra men..

Första mötet var bra men... även uppföljningen men att betala 995 kr för 2 min telefonsamtal är hutlöst. Uppföljning borde väl ändå ingå i besöket.

31 marca 2026
Logo Womni

Odpowiedź od Womni

Hej Ann-Sofi, vad fint att du uppskattade det första mötet hos oss. Alla våra återbesök är på 15-20 min, så återkom gärna till oss via vårdsupporten på Mina Sidor så ser vi till att du får den hjälp och stöd du behöver framåt. Mvh WOMNI

Oceniono na 5 z 5

Modern vård som gör skillnad

Att navigera klimakteriet kan kännas som att irra i dimma. Här fick jag en karta. Min gynekolog är kunnig, tydlig och inkännande, och jag har fått både behandling och råd som verkligen gör skillnad. Blodprover, uppföljningar och videomöten har fungerat smidigt och effektivt genom hela processen. Enkelt, tryggt och med ett väldigt fint bemötande.

Otroligt fin service

Otroligt fin service. Mycket trevlig och kunnig läkare. Fantastiskt bemötande och jag är så glad och nöjd med behandlingen

Oceniono na 5 z 5

Jag fick ett jättefint bemötande

Jag fick ett jättefint bemötande; intresserat, kunnigt och proffsigt. Fick ut tom mer av det bokade mötet än vad jag hade förväntat mig. Väldigt nöjd, känner mig mycket trygg i Womnis vård.

Oceniono na 5 z 5

Jag blev väldigt bra bemött

Jag blev väldigt bra bemött. Med både förståelse och kunskap. Behandling sattes in direkt. Jag är oerhört lättad att något satts igång för att få hjälp med mina förklimakteriebesvär.

19 marca 2026

Kan rekommendera Womni

Jag kontaktade Womni eftersom jag behövde hjälp att hitta en lösning på de svåra biverkningar jag fick av progesteron. Min tidigare klinik erbjöd inga alternativ annat än att fortsätta behandlingen.

Hos Womni blev jag lyssnad på och fick förslag på flera olika åtgärder. Bemötandet var mycket bra, och gynekologen var både kunnig och professionell.
Jag kan varmt rekommendera Womni.

5 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Tacksam för hjälpen jag fått

Jag sökte till Womni för att jag inte hade energi och ork att försöka få hjälp via primävården. Primärvården går oftast på det klassiska symtomet vallningar och det är ett av dem symtom som jag haft tur att inte ha så svåra besvär av.

Under mina 4 år så har jag alltid fått professionell hjälp av min läkare med att hitta en bra behandling som fungerar för mig och inga problem att ändra om något inte visat sig hjälpa.

15 stycznia 2026

Respektfullt och professionellt bemött

Respektfullt och professionellt bemött, känner mig lyssnad till och har fått hjälp med mina hormoner, remisser skickas och uppföljningar bokas med en och samma läkare varje gång vilket jag uppskattar. Lätt att få kontakt med. Rekommenderar!

12 marca 2026

Smidigt och professionellt bemötande

Smidigt och professionellt bemötande. Det kändes tryggt att få prata med någon som verkligen är insatt i kvinnohälsa och att slippa bli nonchalerad, vilket jag tyvärr har upplevt inom den vanliga vården. Jag fick även en remiss till en trevlig specialistklinik i gynekologi nära där jag bor.

22 maja 2025

Kunnig personal!

Kunnig personal och lätta att få tag på. Ordnar receptförnyelse smidigt och man man resonera enkla frågeställningar på mejl. Lite dyrt digitalt läkarbesök men absolut värt det ändå. Önskar alla kunde få träffa läkare som kan senaste rekommendationerna om behandling av klimakteriebesvär.

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ni finns till för hela landet

Ni finns till för hela landet!
I små byar och på landsbygden är det inte lätt att komma i kontakt med bra klimakteriebehandling.
Inte annars heller, det måste belysas vad som är symptom på hormonbrist i större omfattning och det gör ni med självskattningstestet så man får upp ögonen för vad som är vad.
Hänvisat många kvinnor till er för att kunna ha ett bekvämt kontaktlinsbärande utan torra slemhinnor upp i åldern. Det är ju så mycket i kroppen som påverkas.

14 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej